Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Halkalı Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde önerebileceğiniz kadın doğum Doktoru var mı?
Merhaba Hanımlar Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde önerebileceğiniz gittiğiniz memnun kaldığınız Kadın Doğum Uzmanı Doktor için sizden fikir bekliyorum .Hiç gitmedim gideceğim ama hangi doktoru önerirsiniz ?
Agrim var diye gittigimde o hastaneye bana bakmadilar bile esim kavga etti niye bakmiyorsunuz die dusun doguracaktim nerdeyse ama ilgilenen olmadi sonra ozel hastaneye gittik te baktilar bana. ben tavsiye etmem sizi bilmem de
Bende gitmedim ama suan cok bahsediliyor kadin dogum icin ayri bir bolum acilmis bende karrsizim ozelde daha yeni gidececmgim tum tahliller felan ustesinden nasil kalkilir bilmiyorum. Tesekkur ederim tekrar