Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarim vardi etkisi superdi ama onun zamanini iyi ayarlamak gerekiyormus yoksa yakiyormus vucuduhamam otu tozu kullanan var mı ya caba etkisi nasıl??
peki ne kadar zamanda tüyler yeniden çıkıyormuş ??Ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarim vardi etkisi superdi ama onun zamanini iyi ayarlamak gerekiyormus yoksa yakiyormus vucudu
Uzun sure cikmiyordu ama tam bi bilgim yokpeki ne kadar zamanda tüyler yeniden çıkıyormuş ??
hahahaha kusura bakma gülüyom babaannem hamam otu tozuyla bir güzel temizlenmiş anamdan doğduğum günki gibiyim diyerek bana sağlam bir hava atmıştı ..sonra sabaha kadar kaşıntıdan inim inim inlemiştihamam otu tozu kullanan var mı ya caba etkisi nasıl??
Ay yazikhahahaha kusura bakma gülüyom babaannem hamam otu tozuyla bir güzel temizlenmiş anamdan doğduğum günki gibiyim diyerek bana sağlam bir hava atmıştı ..sonra sabaha kadar kaşıntıdan inim inim inlemişti
ya ben ağdaya dayanamıyorum ya ağdayla alırken kenimi kasmaktan kramp girio bacağımaben bir tane kullandm ama marka olarak bilmiyorum köklerden kırdı
ne uzuyor ne de alınabiliyor nokta nokta kaldı öyle
arkadaşım demişti komple çürütüyor diye ama yüzeysel yaptım sanırım nokta olarak kaldı
öyle olmasıda daha iyi lazer düşünüyorum çünkü. inşallah makine görür.
bana sorarsan bulaşma derim tertemiz ağdayla al
Arkadaşa katılıyorum aynenCanimm aslaaa tavsiyerr etmiyorum kullanan biri olarakkkk!!
Kesinlikle jiletten daha berbat cikiyor tuylerim diken diken oluyordu ciktiginda ve en fazla 3 gun icerisinde cikiyoru yani 2. Gunn diken gibi killarla karsi karsiya kalirsin ve onu kullandiktan sonra 1 ay evine kimse gelmez buyuk ihtimallerr berbattttttt kokuyorrrr
rahat bırak kendiniya ben ağdaya dayanamıyorum ya ağdayla alırken kenimi kasmaktan kramp girio bacağıma