hamam otu tozu??

benimde türkiyedeki kuzenlerim kullaniyodu bu en son gittigimde, cok memnunlardi uzun süre cikarmiyormus ama arkadasinda dedigi gibi zamanini iyi ayarlamak lazim
kokusu ama cok feci, igrenc

Canimm aslaaa tavsiyerr etmiyorum kullanan biri olarakkkk!!
Kesinlikle jiletten daha berbat cikiyor tuylerim diken diken oluyordu ciktiginda ve en fazla 3 gun icerisinde cikiyoru yani 2. Gunn diken gibi killarla karsi karsiya kalirsin ve onu kullandiktan sonra 1 ay evine kimse gelmez buyuk ihtimallerr berbattttttt kokuyorrrr

hamam otu tozu kullanan var mı ya caba etkisi nasıl??
hahahaha kusura bakma gülüyom babaannem hamam otu tozuyla bir güzel temizlenmiş anamdan doğduğum günki gibiyim diyerek bana sağlam bir hava atmıştı ..sonra sabaha kadar kaşıntıdan inim inim inlemişti :KK70::KK70::KK70:

ben bir tane kullandm ama marka olarak bilmiyorum köklerden kırdı
ne uzuyor ne de alınabiliyor nokta nokta kaldı öyle
arkadaşım demişti komple çürütüyor diye ama yüzeysel yaptım sanırım nokta olarak kaldı
öyle olmasıda daha iyi lazer düşünüyorum çünkü. inşallah makine görür.
bana sorarsan bulaşma derim tertemiz ağdayla al

ben bir tane kullandm ama marka olarak bilmiyorum köklerden kırdı
ne uzuyor ne de alınabiliyor nokta nokta kaldı öyle
arkadaşım demişti komple çürütüyor diye ama yüzeysel yaptım sanırım nokta olarak kaldı
öyle olmasıda daha iyi lazer düşünüyorum çünkü. inşallah makine görür.
bana sorarsan bulaşma derim tertemiz ağdayla al
ya ben ağdaya dayanamıyorum ya ağdayla alırken kenimi kasmaktan kramp girio bacağıma

kız kardeşim üniversitede iken adını duymuş bir kere evde yaptı aman yarabbi o nasıl bi koku evin içinde bildiğiniz lağım kokuyor ole hemen giden bi kokuda degildi. Ağda yap arkadaşım o koku çekilmez bide hava sıcakken hiç çekilmez

Canimm aslaaa tavsiyerr etmiyorum kullanan biri olarakkkk!!
Kesinlikle jiletten daha berbat cikiyor tuylerim diken diken oluyordu ciktiginda ve en fazla 3 gun icerisinde cikiyoru yani 2. Gunn diken gibi killarla karsi karsiya kalirsin ve onu kullandiktan sonra 1 ay evine kimse gelmez buyuk ihtimallerr berbattttttt kokuyorrrr
Arkadaşa katılıyorum aynen

ya ben ağdaya dayanamıyorum ya ağdayla alırken kenimi kasmaktan kramp girio bacağıma
rahat bırak kendini
regl sonrası yaptır mutlaka
öncesinde acır
bir de sabahın erken saatlerinde değil de , öğlen ya da öğlen sonu vücut daha kendini bırakmış oluyo derler

X