ben ne olursa difrize atıyorum valla, kurabiye kuru pasta poaça pişirip hemen difrize atıyorum, böreği sarıyorum iç harcı ne olursa olsun böreği yapıp difrize atıyorum sonra istediğimde çıkarıp pişiriyorum. özellikle eşim içli köfte hastası olduğu için bi oturuşta 40 adet içli köfte yapıp atıyorum difrize kalan bulgurlada sarımsaklı köfteyi haırlıyorum istediğimde çıkarıp sosunu yapıyorum. yazdan taze fasulye pişirip koydum daha 3 poşet fasulyem var. fasulyeyide şoklayıp koymuyorum soğanla salçayla kavuruyorum öyle atıyorum, çıkarınca üzerine domates ekleyip pişiriyorum. başkaaa ha bide köfteler için kalan ekmek içlerini rondoda çekip difrize koyuyorum. ve en vazgeçilmezim pilav için nohut haşlayıp koyuyorum. yine zamanında ıspanak almıştım biiirrrsürrüüüü onlarında bir kısmını böreklik soğanla kavurup koydum bir kısmınıda ıspanaklı yaş pastam için rondodan geçirip koydum. sonraa yine yazdan kırmızı salçalık biber aldım baya onları temizleyip yıkayıp koydum difrize, birazını közledim öyle sakladım. şu anda bu saydıklarımın hepsi var difrizde ve ben pasta yapıp atamıyorum difrize çünkü yer kalmadı kocişten bi mini difriz istiyorum alacam alacam diyor daha almadı bakalım oda olursa herşeyim hazır olur heralde :)