- 4 Aralık 2014
- 313
- 125
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
Arkadaslar merhaba. Aslinda konuyu belkide gebelik bolumune acmaliydim ama her iki sorunumda esit buyuklukte. Oncelikle hamile arkadaslardan yada dogum yapmis arkadaslardan fikirlerini istiyorum. Adetleri cok duzenli yasayan bi bayanim. 2 aydir folik asit kullaniyorum ve hormonlarim gayet guzel. Fakat 14 kasimda 3 aralikta ve 31 aralikta regl oldum. Halk arasinda derler ya, adet one cekiyorsa rahim cocuk istiyor diye.. 31 araliktan sonra adet olmadim. Adet olmama 2 gun kala goguslerimde cok fazla siskinlik oldu ki hala ustune yatamiyorum. Kasiklarimda da asiri agri olmustu ama suan gecti. Gebelik testi almaya cesaret edemiyorum 8 aydir deli gibi cocuk isteyen ben... Esimle bir haftadir asamadigimiz bi kavga icindeyiz. Aslinda o asti ama bikac ay sonra yine ayni seyler patlak vericek biliyorum. Suan bosanmaya kendimi hazir hissetmesemde bu evlilik uzun surmicek biliyorum. Gebelik varsa ki umarim yoktur, bu durumda ne yapicaami hic bilmiyorum.. Bana yardimci olun kizlar..hamile olabilirmiyim yada napmami onerirsiniz..