Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size de merhaba... 18+3'üm.
ilk bebeğiniz mi?
Allah tamamına erdirsin.
2. benim Allah nasip ederse. 8 yaşında oğlum var.
teşekkürler.
ileri yaş gebeyim ben ama çok kötü geçtiğini söyleyemem...hiç kusmadım ama bulantılarım oldu, hala arada bir oluyor. ilk hamileliğimde de kusmam olmamıştı ama şiddetli bulantılarım olmuştu.
14. haftada genellikle bebekler gösteriyorlar cinsiyetlerini. benimki 19. haftasında ama hala göremedik :) sağlıklı olsun yeter ...
Merhaba Sevgili Hamişler :)
Ben 9+2 Hamileyim.
Sizler? :)
Merhaba Özgecim, Leyla ben de..
21+3 haftalık hamileyim, ilk gebeliğim.. Bir erkek geliyor inşallah..
Doktor 12 haftalıkken gittiğimde bebek erkeğe benziyor demişti, ondan sonra da her gidişimizde erkek olduğunu söyledi.
İnşallah bulantıların, halsizliklerin geçer bir an önce.. Ben de bulantı, kusma olmadı çok şükür ama çok halsiz ve uykusuz geçirdim 3-4 ayı.
ilki erkek...
hayırlısı inşallah...
Canım oğluşunu Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.
Ne güzel bulantılarının olmaması çok Artı senin için.
Ben Herşeyden tiksinmiş duruma gelmiştim.
Ama geçiyor yavaş yavaş çok şükür.
Sonuçta güzel birşey için bu sıkıntıları çekiyoruz Rabbimize şükür ki nasip etti bize.
Oğluşun adı ne olacak bakalım annesi :)
Amin Rabbim cümlemize o güzel duyguyu nasip etsin de kucağımıza alalım inşallah meleklerimizi..
Bulantılarımın olmaması bana kilo olarak geri dönüyor ama olsun oğlum için alıyorum kiloları..
İsim konusunda hala karar veremedik eşimle, bu gidişle doğum yapınca nüfusda belli olacak herhalde
Anladım canım :) Olsun içinize sinen bir isim bulunda gerisi önemli değil :)
Doğumunu nasıl düşünüyorsun ben Spinal Sezeryan istiyorum.
Aynen içime sinsin, anlamı güzel olsun istiyorum, bakalım bulacağız artık bir isim..
Doğum konusunda daha doktorumla konuşmadım ama mümkün olursa normal doğum istiyorum..
Ne güzel canım o cesaret var
Bende hem panik atak var hemde çok korkuyorum :/
MAŞALLAH, SAĞSALİM KUCAGINIZA ALIRSINIZ İNŞAALLAH. BİEY SORMAK İSTİYORUM KALP ATIŞI DUYULDU MU 5HAFTALK BEBEKTE?