Hamile Anneler Ve Hamilelik Planları Olanlar Buyrun Tanışalım Kaynaşalım :)

teşekkürler.
ileri yaş gebeyim ben ama çok kötü geçtiğini söyleyemem...hiç kusmadım ama bulantılarım oldu, hala arada bir oluyor. ilk hamileliğimde de kusmam olmamıştı ama şiddetli bulantılarım olmuştu.
14. haftada genellikle bebekler gösteriyorlar cinsiyetlerini. benimki 19. haftasında ama hala göremedik :) sağlıklı olsun yeter ...

teşekkürler.
ileri yaş gebeyim ben ama çok kötü geçtiğini söyleyemem...hiç kusmadım ama bulantılarım oldu, hala arada bir oluyor. ilk hamileliğimde de kusmam olmamıştı ama şiddetli bulantılarım olmuştu.
14. haftada genellikle bebekler gösteriyorlar cinsiyetlerini. benimki 19. haftasında ama hala göremedik :) sağlıklı olsun yeter ...

O zaman kesin kız :) Öyle olurmuş çünkü.
Ilk çoçuğunuzun cinsiyeti ne?

Merhaba Sevgili Hamişler :)
Ben 9+2 Hamileyim.
Sizler? :)

Merhaba Özgecim, Leyla ben de..
21+3 haftalık hamileyim, ilk gebeliğim.. Bir erkek geliyor inşallah..:emir_bebek::nazar:
Doktor 12 haftalıkken gittiğimde bebek erkeğe benziyor demişti, ondan sonra da her gidişimizde erkek olduğunu söyledi.
İnşallah bulantıların, halsizliklerin geçer bir an önce.. Ben de bulantı, kusma olmadı çok şükür ama çok halsiz ve uykusuz geçirdim 3-4 ayı.

Merhaba Özgecim, Leyla ben de..
21+3 haftalık hamileyim, ilk gebeliğim.. Bir erkek geliyor inşallah..:emir_bebek::nazar:
Doktor 12 haftalıkken gittiğimde bebek erkeğe benziyor demişti, ondan sonra da her gidişimizde erkek olduğunu söyledi.
İnşallah bulantıların, halsizliklerin geçer bir an önce.. Ben de bulantı, kusma olmadı çok şükür ama çok halsiz ve uykusuz geçirdim 3-4 ayı.

Canım oğluşunu Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.
Ne güzel bulantılarının olmaması çok Artı senin için.
Ben Herşeyden tiksinmiş duruma gelmiştim.
Ama geçiyor yavaş yavaş çok şükür.
Sonuçta güzel birşey için bu sıkıntıları çekiyoruz Rabbimize şükür ki nasip etti bize.
Oğluşun adı ne olacak bakalım annesi :)

Canım oğluşunu Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.
Ne güzel bulantılarının olmaması çok Artı senin için.
Ben Herşeyden tiksinmiş duruma gelmiştim.
Ama geçiyor yavaş yavaş çok şükür.
Sonuçta güzel birşey için bu sıkıntıları çekiyoruz Rabbimize şükür ki nasip etti bize.
Oğluşun adı ne olacak bakalım annesi :)

Amin Rabbim cümlemize o güzel duyguyu nasip etsin de kucağımıza alalım inşallah meleklerimizi..:emir_bebek:
Bulantılarımın olmaması bana kilo olarak geri dönüyor :KK72:ama olsun oğlum için alıyorum kiloları..
İsim konusunda hala karar veremedik eşimle, bu gidişle doğum yapınca nüfusda belli olacak herhalde :KK48:

Amin Rabbim cümlemize o güzel duyguyu nasip etsin de kucağımıza alalım inşallah meleklerimizi..:emir_bebek:
Bulantılarımın olmaması bana kilo olarak geri dönüyor :KK72:ama olsun oğlum için alıyorum kiloları..
İsim konusunda hala karar veremedik eşimle, bu gidişle doğum yapınca nüfusda belli olacak herhalde :KK48:

Anladım canım :) Olsun içinize sinen bir isim bulunda gerisi önemli değil :)
Doğumunu nasıl düşünüyorsun ben Spinal Sezeryan istiyorum.

Anladım canım :) Olsun içinize sinen bir isim bulunda gerisi önemli değil :)
Doğumunu nasıl düşünüyorsun ben Spinal Sezeryan istiyorum.

Aynen içime sinsin, anlamı güzel olsun istiyorum, bakalım bulacağız artık bir isim..
Doğum konusunda daha doktorumla konuşmadım ama mümkün olursa normal doğum istiyorum..

Aynen içime sinsin, anlamı güzel olsun istiyorum, bakalım bulacağız artık bir isim..
Doğum konusunda daha doktorumla konuşmadım ama mümkün olursa normal doğum istiyorum..

Ne güzel canım o cesaret var :KK43:
Bende hem panik atak var hemde çok korkuyorum :/

hamileliğimin 27. haftasındayım. tüm hamişlere hayırlı kolay dogumlar diliyorum, hamile kalmak isteyenlere RABBİM tez zamanda nasip etsin.

Hanımlar Merhaba hepinize mutlu sağlıklı umut ve huzurlu bir hamilelik süreci ve peşinde kolaylıkla geçen bir doğum diliyorum inşallah bende 2.cocuguma hamileyim inş 5 hafta 1 günlük çok mutlu oldum bende sizlerle paylaşmak istedim nekadar tanışmiyor olsak aynı ortak anı yaşayacağız umuyorum ki her birimiz mutlu mesut haberlerle sonlandıralım hamileligim izi öpüyorum hepinizi güzel anneler sağlıklı bebisleriniz olsun inş i.geceler

MAŞALLAH, SAĞSALİM KUCAGINIZA ALIRSINIZ İNŞAALLAH. BİEY SORMAK İSTİYORUM KALP ATIŞI DUYULDU MU 5HAFTALK BEBEKTE?

Hayır canım duyulmadi 2 hafta sonra duyulur muhtemelen 2.bebisim benim ama çok çok sabırsız ve heyecanlıyım kalp atislari duyulana kadar tam manasıyla rahatlayamam.

X