F fadimek1 Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2012 7 0 16 İstanbul 2 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #61 neşe zilanur ve tuba üçünüz içinde okudum allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin kucağımıza sağlıklı sıhhatlı almayı nasip etsin inşallah
neşe zilanur ve tuba üçünüz içinde okudum allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin kucağımıza sağlıklı sıhhatlı almayı nasip etsin inşallah
kartaneleri1111 Guru Kayıtlı Üye 15 Ocak 2012 351 39 298 Konya 2 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesemcim #62 fadimek1 .!.: neşe zilanur ve tuba üçünüz içinde okudum allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin kucağımıza sağlıklı sıhhatlı almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... diline sağlık canım allah kimseyi yavrusu ile sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın...
fadimek1 .!.: neşe zilanur ve tuba üçünüz içinde okudum allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin kucağımıza sağlıklı sıhhatlı almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... diline sağlık canım allah kimseyi yavrusu ile sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın...