Hamile arkadaşlar bakarmısınız ?

ardaemre

Mira
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
1.377
1.380
38
Arkadaşlar benım yumurtlamadan berı kasık agrım falan devam ediyor ıkı oğlum var ama aradan zaman gecti baya hatırlayamıyorum tam sizin akıntılarınız ne renkti o donemde benım yumurta akı gibiydi ama ıkı gundur sarımsı sankı yumurta akı ve sarı karışımı yardımcı olurmusunuz

Bu ay bı garibim akıntımda normalde yumurtlama donemınde Şeffaf olur oyle devam eder kesilirdi bu ay sarımsı bıraz ondan dikkatimi çekti

hamile misiniz...
o yüzden mi soruyorsunuz. tam anlamadım demek istediğinizi. eğer hamileyken sarı akıntı ise doktorlar kan olmadıkça endişe etmeyin diyor. hamile değilseniz enfeksiyon olabilir.

hamile misiniz...
o yüzden mi soruyorsunuz. tam anlamadım demek istediğinizi. eğer hamileyken sarı akıntı ise doktorlar kan olmadıkça endişe etmeyin diyor. hamile değilseniz enfeksiyon olabilir.
Canım hamile Değilim gebelik belirtilerinde okudum kiminin Şeffaf oluyor kımının sarımsı o yuzden sordum genelde nasıl oluyor die enfeksiyon uok şükür hamile kalmayı planladığım için tüm testleri yaptırdım kokulu degıl zaten kokulu oldumu genelde enfeksiyon oluyor tşk ederım ama cvbın için

benimde şeffaf akıntım var.normalde çoktan bitmiş olması lazımdı akıntım.ama devam ediyor.acaba?????????

kimse cevap vermiyor çünki akıntı kesin bir hamilelik belirtisi değildir.hamile olabilirsin de olmayabilirsin de.şuan ne desek boş

Canım hamile Değilim gebelik belirtilerinde okudum kiminin Şeffaf oluyor kımının sarımsı o yuzden sordum genelde nasıl oluyor die enfeksiyon uok şükür hamile kalmayı planladığım için tüm testleri yaptırdım kokulu degıl zaten kokulu oldumu genelde enfeksiyon oluyor tşk ederım ama cvbın için
anladım.
bu konuda ben ruhsuzum herhalde.
hamileliğimi kesin öğrenmek için adet tarihimin geçmesini beklemiştim. kan testi ile öğrendim.

X