Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile arkadaşlar, hamile kalmak için kaç ay uğraştınız?
Selam Bayanlar
Artık ben de bir bebek istiyorum ve ağustos ayından itibaren çalışmalara başladık. Çevremden ilk ayda hamile kalınamayacağına dair çok şey duydum. Merak ettiğim sizler kaç aylık uğraştan sonra hamile kalabildiniz?
Selam Bayanlar
Artık ben de bir bebek istiyorum ve ağustos ayından itibaren çalışmalara başladık. Çevremden ilk ayda hamile kalınamayacağına dair çok şey duydum. Merak ettiğim sizler kaç aylık uğraştan sonra hamile kalabildiniz?
çiftlerden herhangi birinde fiziki ya da psikolojik bir sorun yok ise kadının yumurtlama tarihi ve öncesindeki 1 haftalık süreçte ilişki olmuş ise istenilen ay döllenme gerçekleşir.
Ben 2,5 yıl korunduktan sonra korunmayı bıraktığımın ertesi ay regl olmadım ve hamile kaldım.
Hatta 1 sene vermiştim kendime yeter ki kafaya takmayın akışına bırakın herşeyi..
Darısı en yakın zamanda tüm isteyenlere inşallah..
Bu arada yumurtlama günleri çok önemli mutlaka önemseyin o günleri..
Çok uzunmuş arkadaşım Ama sonunda almışsın bebeğini kucağına ne güzel. Allah analı babalı uzun ömürler versin.
Peki 4 yıl sürmesinin rahatsızlık vs gibi bi sebebi varmıydı yoksa sebepsizmiydi?
Ben 2,5 yıl korunduktan sonra korunmayı bıraktığımın ertesi ay regl olmadım ve hamile kaldım.
Hatta 1 sene vermiştim kendime yeter ki kafaya takmayın akışına bırakın herşeyi..
Darısı en yakın zamanda tüm isteyenlere inşallah..
Bu arada yumurtlama günleri çok önemli mutlaka önemseyin o günleri..