Hamile belirtisi mi

Merhaba ben nisan ayinin 20 sinde bi ilk iliskiye giricektim fakat korunmadigimiz icin vazgectik ama o an emin olamasamda vajinamda hissettigim sicaklik icin ella hapini kullandim. Adetimde bir gun onceden tamamen bitmisti. Ertesi hafta 30 nisanda korunmus bi sekilde yani en azindan prezervatifte bi sorun olmadigini dusunerek birliktelik yasadim. kizlik zarinin bozulmasina isaret olan kirmizi kan ve ufak bi parca geldikten yaslasik 20 dakika sonra kahverengi leke geldi ve bu leke 4 gun boyunca yine ayni sekilde bi miktar gelmeye devam etti 4 gunun ertesi sabahi kirmizi renkte kan geldigine sahit oldum ama bu kan akmak degilde peceteyle her kontrol edisimde gelmekten ibaretti. adet diye nitelendirirsem cok erken oldugunu ve adet icin az oldugunu dusunmustum ve o gun son buldu. Bu gun oglen saatlerinde ve az evvel yine kahverengi lekelenmem oldu ve yine az miktardaydi. Bu hamilelik icinde yasanan cocugun yerlesme lekelenmesi olabilir mi
hayr hamile değilsn kızlk zarınn yırtılması sonucunda bazı kadınlarda lekelenme oluyo zaten btn önlemleri almışssın için rahat olsn

X