- 20 Mart 2015
- 280
- 77
- 18
- 35
Maalesef cnm tutulmamış iki yumurtada catlamamis kiste dönüşmüş ağrılar ondannn olmus kötü oldukıyamam İNŞALLAH bebek tutunmuştur da ağrılarda ondandır kist değildir
geçmiş olsun üzüldüm ALLAH acil şifaa versin İNŞALLAH en kısa zamanda bebeğinede kavuşursun cnmMaalesef cnm tutulmamış iki yumurtada catlamamis kiste dönüşmüş ağrılar ondannn olmus kötü oldu
Hayırlısı düşünmemek lazm artık bence koy wer gitsin.Kızlar bende varım...
Bu ay emindim resmen bide inadına gibi tam 5 gün erken geldi
İnşaallah birdahaki bat yerine bebişimiz gelir
benim bildiğim progestron hapı war düşük olmasına engel.. Ben hanileyken düşük olma riskimde doktor bunu wermişti.. İlk defa testi olduğunu duydum hamilelik testi mi 28 acaba cnmMerhabalar kızlar lütfen yardımcı olun nisan 28 de catlatma iğnesi oldum sol tafaimda iki tane yumurta oluştu sonra ağrıların odlu doktora gittim doktor catlamamis dedi yumurtan maalesef dedi eşimin baskısıyla başka doktora gittim oda baktı bazen nadirde olsa yumurtlama gerçekleştikten sonra kiste dönüşebiliyor dedi ve progesteron testi istedi 28 çıktı doktor çok iyi dedi sizce kistin etkisivarmıdır bu sonuç nee doktor paArteisye kadar adet olmazsan gel dedi lutfenyardımcı olun sol tarafimda kist var ikitane
Koyverdiğimi sandım 5 gün erken geldi yahu
Hayırlısı düşünmemek lazm artık bence koy wer gitsin.
Bu sitede gördüm hafif silik çizgi çıkmıştı sonra adet olmuş.. Kan testi kesin sonuç cnmKizlar test yapip kafasi karma karisik olan varmi benim gibi...
Benim gecikmemin 3gunu hic cizgi cikmamisti 7gunu 4ayri markada test belirgin ikinci cizgi cikti kanda ise negatif kafayi yicem...Bu sitede gördüm hafif silik çizgi çıkmıştı sonra adet olmuş.. Kan testi kesin sonuç cnm
En iyisi iki üç gün geçecek sağlık ocağında kan testi yaptıracaksın.. Bu testler insana kafayı yedirirBenim gecikmemin 3gunu hic cizgi cikmamisti 7gunu 4ayri markada test belirgin ikinci cizgi cikti kanda ise negatif kafayi yicem...
Adet sokturucu verdi doktor ama kullanmak gelmiyor icimden
En iyisi iki üç gün geçecek sağlık ocağında kan testi yaptıracaksın.. Bu testler insana kafayı yedirir
Gelmez tabiiAdet sokturucu verdi doktor ama kullanmak gelmiyor icimden
Beklicem biraz zaman gecsin tekrar yaptiricam doktorlar bizi o an hic anlamiyor once bana ultrasonda bakti hatta folikast yazdi sonra iki tup kanimi aldilar sonra da negatif hadi sokturucu kullan dedi ben o anda nasil kendimi toparladim bilemiyorum ...Gelmez tabii
Üzülmüşsündür baya umut kırıklığı olmuş resmen
Başka Bi yere daha mı yaptırsan test yaa
Az once bir iki damla seklinde gelmeye basladi dunde kahverengimsi bir akinti geldi biraz oncede boyle bakalim ilerleyen zaman da ne olacak.Beklicem biraz zaman gecsin tekrar yaptiricam doktorlar bizi o an hic anlamiyor once bana ultrasonda bakti hatta folikast yazdi sonra iki tup kanimi aldilar sonra da negatif hadi sokturucu kullan dedi ben o anda nasil kendimi toparladim bilemiyorum ...
Birinde daha böle oldu idrar testine inanmayın sonrası yıkım en iyisi kan..Benim gecikmemin 3gunu hic cizgi cikmamisti 7gunu 4ayri markada test belirgin ikinci cizgi cikti kanda ise negatif kafayi yicem...
Evet tatlım.. Gerçekten öyle ne yazıkki...Beklicem biraz zaman gecsin tekrar yaptiricam doktorlar bizi o an hic anlamiyor once bana ultrasonda bakti hatta folikast yazdi sonra iki tup kanimi aldilar sonra da negatif hadi sokturucu kullan dedi ben o anda nasil kendimi toparladim bilemiyorum ...
O kadar ağladım ki günlerceEvet tatlım.. Gerçekten öyle ne yazıkki...
Ben bi ara gittim dr a 4 gün gecikmeyle gitmişim kesin hamileyim sanıyorum, kan testi yapıldı dr beni arıyor "test negatif çıktı birdahaki sefere böyle opsesif düşüncelere kapılıp hemen hastahaneye koşmayın bir hafta geçsin en az" gibi saçma sapan konuştu.. Şuna dikkat et şu vitamin eksik şunu tavsiye ederim diyeceğine bunları söyledi.. Hemcinsimden duydum bunları üstelik.. ""VE ÖZEL BİR HASTAHANE"" paranla rezil olmak bu işte..
Utandım rezil oldum sanki havadan nem kapıp hamilelik sandım da gittim, gayet normal şekilde evliyim ve şüphelendim geçmiş günüm diye geldim..
Neyse Can'ım uzattım kusurabakmayın.. İçime oturdu da ondan
Bi gün hamile kalıp gidip işte hamileyim demek isterdim.. Ama ne işe yarayacak ki
Doktor olmuş
İnsan olamamış..........
Ne biçim doktormuş.. İnsanlıktan yoksun.. Resmen manewen çökertmiş.. Çok doğal şüphe duyup kan wermek.. Her doktor bir olmuyor malesef.. Rabbim kucağını bOş bırakmadın inşallah.Evet tatlım.. Gerçekten öyle ne yazıkki...
Ben bi ara gittim dr a 4 gün gecikmeyle gitmişim kesin hamileyim sanıyorum, kan testi yapıldı dr beni arıyor "test negatif çıktı birdahaki sefere böyle opsesif düşüncelere kapılıp hemen hastahaneye koşmayın bir hafta geçsin en az" gibi saçma sapan konuştu.. Şuna dikkat et şu vitamin eksik şunu tavsiye ederim diyeceğine bunları söyledi.. Hemcinsimden duydum bunları üstelik.. ""VE ÖZEL BİR HASTAHANE"" paranla rezil olmak bu işte..
Utandım rezil oldum sanki havadan nem kapıp hamilelik sandım da gittim, gayet normal şekilde evliyim ve şüphelendim geçmiş günüm diye geldim..
Neyse Can'ım uzattım kusurabakmayın.. İçime oturdu da ondan
Bi gün hamile kalıp gidip işte hamileyim demek isterdim.. Ama ne işe yarayacak ki
Doktor olmuş
İnsan olamamış..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?