Hamile belirtisi yaşayıp kırmızıyı görenler

İnş cnm inş ben bugün kötü haber aldım benimde iki yumurtam oluşmuştu catlatma iğnesi vuruldum fakat catlamamis yumurtalar. Liste dönüşmüş ikisi de kötü oldu çok benim icjnde

Merhabalar kızlar lütfen yardımcı olun nisan 28 de catlatma iğnesi oldum sol tafaimda iki tane yumurta oluştu sonra ağrıların odlu doktora gittim doktor catlamamis dedi yumurtan maalesef dedi eşimin baskısıyla başka doktora gittim oda baktı bazen nadirde olsa yumurtlama gerçekleştikten sonra kiste dönüşebiliyor dedi ve progesteron testi istedi 28 çıktı doktor çok iyi dedi sizce kistin etkisivarmıdır bu sonuç nee doktor paArteisye kadar adet olmazsan gel dedi lutfenyardımcı olun sol tarafimda kist var ikitane

benim bildiğim progestron hapı war düşük olmasına engel.. Ben hanileyken düşük olma riskimde doktor bunu wermişti.. İlk defa testi olduğunu duydum hamilelik testi mi 28 acaba cnm

Gelmez tabii
Üzülmüşsündür baya umut kırıklığı olmuş resmen
Başka Bi yere daha mı yaptırsan test yaa
Beklicem biraz zaman gecsin tekrar yaptiricam doktorlar bizi o an hic anlamiyor once bana ultrasonda bakti hatta folikast yazdi sonra iki tup kanimi aldilar sonra da negatif hadi sokturucu kullan dedi ben o anda nasil kendimi toparladim bilemiyorum ...

Az once bir iki damla seklinde gelmeye basladi dunde kahverengimsi bir akinti geldi biraz oncede boyle bakalim ilerleyen zaman da ne olacak.

Evet tatlım.. Gerçekten öyle ne yazıkki...
Ben bi ara gittim dr a 4 gün gecikmeyle gitmişim kesin hamileyim sanıyorum, kan testi yapıldı dr beni arıyor "test negatif çıktı birdahaki sefere böyle opsesif düşüncelere kapılıp hemen hastahaneye koşmayın bir hafta geçsin en az" gibi saçma sapan konuştu.. Şuna dikkat et şu vitamin eksik şunu tavsiye ederim diyeceğine bunları söyledi.. Hemcinsimden duydum bunları üstelik.. ""VE ÖZEL BİR HASTAHANE"" paranla rezil olmak bu işte..
Utandım rezil oldum sanki havadan nem kapıp hamilelik sandım da gittim, gayet normal şekilde evliyim ve şüphelendim geçmiş günüm diye geldim..
Neyse Can'ım uzattım kusurabakmayın.. İçime oturdu da ondan
Bi gün hamile kalıp gidip işte hamileyim demek isterdim.. Ama ne işe yarayacak ki
Doktor olmuş
İnsan olamamış..........

O kadar ağladım ki günlerce
Hala gözlerim doluyor .. Kalp.. ruh.. Bunlardan haberleri yok..
Kasaptan farkları yok.. (Bu gibilerin)... :-(

Ne biçim doktormuş.. İnsanlıktan yoksun.. Resmen manewen çökertmiş.. Çok doğal şüphe duyup kan wermek.. Her doktor bir olmuyor malesef.. Rabbim kucağını bOş bırakmadın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…