hamile çalışanım işten çıkarılırsam ne yapabilirim

mavilikte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
78
3
98
İstanbul
<div class="bbWrapper">merhaba bır bılene sormak ıstıyorum<br /> işyerleri hamile çalışanını işten cıkarabılıyormu<br /> çıkarırsa yaptırımı yanı cezası nedır yada calısanın ne yapması nereye basvurması gerekır<br /> ben 1 yıldır sıgortalı olarak çalısıyorum <br /> suan 6 aylık gebeyım ama sankı ısyerı sudan bahaneler aramaya calısıyor gıbı ne yapabılırım<br /> dogumdan once 2 ay ve dogum sonrası 2 ay ucretlı ızın hakkımı nasıl alabılırım <br /> bu hakkım suan var ama elımden almalarını istemıyorum<br /> yardımcı olursanız sevınırım<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif" class="smilie" alt=":50:" title="KK50 :50:" data-shortname=":50:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif" class="smilie" alt=":50:" title="KK50 :50:" data-shortname=":50:"></amp-img></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded23295859 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=23295859" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-23295859">mavilikte .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> merhaba bır bılene sormak ıstıyorum<br /> işyerleri hamile çalışanını işten cıkarabılıyormu<br /> çıkarırsa yaptırımı yanı cezası nedır yada calısanın ne yapması nereye basvurması gerekır<br /> ben 1 yıldır sıgortalı olarak çalısıyorum <br /> suan 6 aylık gebeyım ama sankı ısyerı sudan bahaneler aramaya calısıyor gıbı ne yapabılırım<br /> dogumdan once 2 ay ve dogum sonrası 2 ay ucretlı ızın hakkımı nasıl alabılırım <br /> bu hakkım suan var ama elımden almalarını istemıyorum<br /> yardımcı olursanız sevınırım<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif" class="smilie" alt=":50:" title="KK50 :50:" data-shortname=":50:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif" class="smilie" alt=":50:" title="KK50 :50:" data-shortname=":50:"></amp-img> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded23295859: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> İsyerinizdeki çalışan sayısı 30dan fazla ise ve sudan bir sebeple çıkartılırsanız ise iade davasi açabilirsiniz. Bunun dısında ise dönmeniz icin hamileleri koruyan bir hüküm yok.</div>

<div class="bbWrapper">calısan sayısı 300 ama adli işlemlerın bven cozum olacaghını mdusunm8uyorum cunku zaten bı cezası olsaydı bu adamlar ısten cıkarmayı dusunmezlerdı <br /> ulkeme en kısa zamanda adalaetın gelmesını dılerım cunku suan oyle bırsey yoooooooooooooooooooooooooooooooook bence</div>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…