Hamile değilde hasta gibi olanlar

merve100

Melek Annesi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
1.653
1.917
33
Kızlar Merhabalar öncelikle ; benim kusmalar falan çok alıştım buna ama ben artık eşim olmadan düz yerde bile yürüyemiyorum iki basamak merdiven çıkıyorum nefes nefeseyim kalp çarpıntılarım da başladı tüm gün uzanıyorum yarı uyukluyorum ya da uyumakla geçiyor. Ne neşem kaldı ne enerjim duşumu bile eşime aldırdım artık kollarımın gücü dermanı yok. Kendime sinirleniyorum daha çok etrafımda hamileler maşallah pazara gidip geliyor fellik fellik gezeni de var ne yiyorlar ne içiyorlar böyleler diyorum . Belki kilo kayıplarımdan böyle güçsüzleştim Dicem ama insanın içinden herşey mi alınıp gider ya Güneş bile görmek istemiyorum gören hamile değil ağır Bunalım geçirdiğimi düşünür , aranızda benim gibi olan var mı ya da böyle olmamak için bişeyler yapan tecrübeli olanlar bi yardım edin

bende sana yakınım canım, bende birde idrar yolu iltihabı çıktı malesef birde onun ağrısıyla uğraşıyorum ve çalışıyorum birde, eve gelince ne derman ne bişey,iş yerinde bile masada uyuyorum artık, enerji sıfır, bir buçuk hafta öncede serum verdi doktor biraz düzelir gibi oldum sonra gene aynı

bende sana yakınım canım, bende birde idrar yolu iltihabı çıktı malesef birde onun ağrısıyla uğraşıyorum ve çalışıyorum birde, eve gelince ne derman ne bişey,iş yerinde bile masada uyuyorum artık, enerji sıfır, bir buçuk hafta öncede serum verdi doktor biraz düzelir gibi oldum sonra gene aynı

Canım ben zaten 5 hafta serum ve iğnelerle ayakta durdum düşük riski vardı iğnede vermişti mahvediyordu iğne kusmalarım daha çok artıyordu iğneler bitti iki gün iyi oldum eşim çok mutlu olmuştu sonra bi bayılma hali geldi yine aynı oldum , geçmiş olsun ben hamilelik öncesi çekmiştim hamilelikte Olmasın diye ama illa ki oluyormuş inşallah geçer bir de çalışıyorsun Allah kolaylık versin

Canım ben zaten 5 hafta serum ve iğnelerle ayakta durdum düşük riski vardı iğnede vermişti mahvediyordu iğne kusmalarım daha çok artıyordu iğneler bitti iki gün iyi oldum eşim çok mutlu olmuştu sonra bi bayılma hali geldi yine aynı oldum , geçmiş olsun ben hamilelik öncesi çekmiştim hamilelikte Olmasın diye ama illa ki oluyormuş inşallah geçer bir de çalışıyorsun Allah kolaylık versin

kıyamam canım sen daha ağır atlatıyorsun, aynen canım çalışınca çok zor oluyor hem de o kadar zor ki

Öncelikle bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben hamile değilim ama sizin gibiyim. Vitamin eksikliği çıktı bende. Sizlerinki hamilelikten olsa her hamile böyle olurdu. Vitaminlerinize bir baktırın derim.

İlk haftalar bende oyleydim yikanamiyordum yerimden kalkamiyordum ama ilerki haftalara dogru biraz daha toparlaniyorsun . suan eskisi kadar degilim ama gene de zor ise git gel yemek ev isi iyi olmak zorundayim birazda psikolojik iyi olmaya odaklanmak lazim

Allah kolaylık versin ben hayatta çalışamazdım bu durumda , doğum fotoğrafçısıydım birçok doğum gördüm doğum anlarında Sancı anlarında doktorlar bana şaşırırdı küçük yaşta nasıl destek olup rahatlatıyorsun doğum görüntülerine nasıl dayanıyorsun diye şimdi doktoruma diyorum ki doğum değilde bu hallerimin geçmemesi beni Korkutuyor , annemde 8 ay çok kötü olmuş benim gibi ona benzersem normal doğuma gücüm kalmaz benim diyorum daha çok erken ama insan düşünüyor . Vitaminler falan hepsi gayet iyi folik asit alıyorum tek ilaç olarakta şuan .

Zorla da olsa parka falan cikin esinle hava alin surekli evde hasta pskolojisine girmeyin bugun is cikisi inleye inleye pazara grdim hayat devam ediyor :) bende 3 kilo verdim kusmaktan kanamada gecirdim ins. hepimiz saglicakla kavusuruz

Yürümek hiç bu kadar zor olmamıştı bayılıp kalırım adam taşıyamaz diye de korkuyorum Allah boy vermiş gerisini koyvermiş eşimle aynı sayılırız bi de güvenemiyorum ona taşıyamaz diye nedense :)) ben 11 kilo kaybettim 6 haftada balkona çıktım Güneş alayım D vitamini diye Güneş bile midemi bulandırıyor

Bende aynı sizin gibiyim yataktan kalıyorum sabah gidip koltuğa yatıyorum oturmak bile istemiyo canım ne yapacağımı şaşırdım evi pislik götürüyor kalkıp temizlemek gelmiyo içimden çok halsizim mide bulantısı da var bir de üstüne kabız oldum 9.haftamdayim folik asit kullanıyorum bir tek mide bulantısı yüzünden doğru düzgün birseyde yiyemiyorum çok zor bir durum gerçekten biran önce geçer insallahta hamileligimizin tadını cikartiriz doya doya artik

Kesinlikle ben...Mide bulantısı,baş ağrısı,mide yanması.Çok şükür yine de ama hiç geçmeyecek gibi malesef.Ve bu benim 2. hamileliğim.Tamam ilkinde de çok iyi değildim ama bunda yaklaşık 2 haftadır zaman durdu geçmiyor,bitmiyor sanki.Sürekli halsizlik filan.İnşallah bir an önce geçer, doğru dürüst yemek yiyebilirim

aynı şeyleri ben de yaşıyorum özellikle son bir hafta iyice arttı her şey mide bulantısı mide yanması bulantı kusma yemek görmek istemiyorum yemek için kendimi zorluyorum ama yok bir de çalışıyorum geçen hafta rapor aldım sürekli uyudum Rabbim sabır dedim bugün işe geldim çünkü evde de bunaldım hep aynı modda bugün biraz açıldım sanki iyi geldi yemek yapmak bir tabağı bile almak insana zor gelir mi ben öyleyim hiç halim yok canım hiç bir şey istemiyor Rabbim yardımcımız olsun inşallah geçer bugünler sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi alırız anne olmak hem güzel hem çok zormuş:)

Bende oyleydim ama allaha sukur artik az daha iyiyim 20 hftaligim 20 haftaya kadar cektim kac tane serum yedim bilmiyrm bile

Allah kolaylık versin ben hayatta çalışamazdım bu durumda , doğum fotoğrafçısıydım birçok doğum gördüm doğum anlarında Sancı anlarında doktorlar bana şaşırırdı küçük yaşta nasıl destek olup rahatlatıyorsun doğum görüntülerine nasıl dayanıyorsun diye şimdi doktoruma diyorum ki doğum değilde bu hallerimin geçmemesi beni Korkutuyor , annemde 8 ay çok kötü olmuş benim gibi ona benzersem normal doğuma gücüm kalmaz benim diyorum daha çok erken ama insan düşünüyor . Vitaminler falan hepsi gayet iyi folik asit alıyorum tek ilaç olarakta şuan .
aynı haftadayız sizinle, folik asit haricinde vitamin ve ayriyeten demir takviyesi almıyor musunuz? bunlar önemli bu dönemde...

aynı haftadayız sizinle, folik asit haricinde vitamin ve ayriyeten demir takviyesi almıyor musunuz? bunlar önemli bu dönemde...

Hayır almıyorum ilk günlerimde ilaç iğne çok kullandım diye doktorum bişey yazmadı Çarşamba günü kontrole gideceğim ikili tarama için o zaman belki verir , ne kadar kötü olsam da illa ceviz hurma Yemeğe çalıştım belki onlardan alır diye zaten başka bir ilacı daha içemezdim şuan folik asidi bile içiyorum iki dakika sonra suyunu çıkartıyorum :KK43: sizin ikili tarama nasıl geçmişti bende o konuda çok stresliyim

Allah hepimize kolaylık versin inşallah kısa zamanda hamileliğin o tatlı günlerine geliriz

Hayır almıyorum ilk günlerimde ilaç iğne çok kullandım diye doktorum bişey yazmadı Çarşamba günü kontrole gideceğim ikili tarama için o zaman belki verir , ne kadar kötü olsam da illa ceviz hurma Yemeğe çalıştım belki onlardan alır diye zaten başka bir ilacı daha içemezdim şuan folik asidi bile içiyorum iki dakika sonra suyunu çıkartıyorum :KK43: sizin ikili tarama nasıl geçmişti bende o konuda çok stresliyim

Allah hepimize kolaylık versin inşallah kısa zamanda hamileliğin o tatlı günlerine geliriz
doktorunuza yine de bir sorun siz bence...
ikili tarama bekleyişi benim de stresli geçti. geçtiğimiz hafta yapıldı, iki kere yapıldı aslında doktorum ileri yaş gebe olduğum için ayriyeten fakülte hastanesinde de yapılmasını istedi. fakülte hastanesinde sonuçları aynı gün aldım, normal görünüyor herşey şu anda. inşallah öyledir, testler de tam sonuç vermiyor biliyorsunuz. üç hafta sonra renkli ultrason taramamız var. umarım herşey yolunda gider.
hayırlısı ne ise ol olsun inşallah sizin için de, benim için de , tüm gebeler için de...

X