Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben henüz hamile değilim 6-7aydir istiyoruz birde bi haftalik dusuk yaptim uc ay once ama şimdiden girdim depresyona bakalım hamile olunca ne yaparim bilmiyorum Rabbim yardim etsin kolay degil. hamilelik boyunca sunu düşün senin gibi hamile olmak için deli divane olanlar var tadını çıkarMerhaba hanımlar , hamilelik depresyonu geçiren var mı ? Nasıl atlatınız ,neler yaptınız tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ...
canim oncelikle tebrik ederim insaallah sagsalim sorunsuz kucagina alirsin yavrunu.benim 9bucuk aylik bir oglum var cokkk enerjik mutlu bir hamilelik gecirdim dogumum cok zor olmasina ragmen dikislerle ikinci gun kalktim ayaga her isin basi sahip olduklarinin farkina varmak sukretmek ve anin tadini cikarmak.Hamilelik cok ozel ve guzel bir surec bir arkadasin da dedigi gibi uzat ayaklarini ve tadini cikar ben sahsen oyle yaptim ve simdi bebegim cok huzurlu ve guler yuzlu bir bebek.illaki hormonlarinda etkisiyle kisa sureli bir psikolojik rahatsizlik hissedebilirsin sonucta hayatina biri giriyor ve bu biri senin uykularini,enerjini alacak hayatinin tumune ortak olacak dunyanin en guzel seyi.Birak o an ne hissediyorsan onu yasa ve duygularini en yakinindakilerle paylas icinde buyutme sukret ve maneviyatini saglam tut,sukrettikce nimetler artar.bu psikolojik sikintilarinda gecici oldugunu dusunerek rahatla.Bana inan hersey cokkk guzel olacak,sen ANNE OLACAKSIN:)