Hamile giyim

Pink Blue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
124
89
38
Herkese merhaba, istanbulda oturan arkadaşlarım hamile kıyafetlerinizi nerden alıyosunuz? Lcw ve gebe mağazalarından başka bi yer bilmiyorum ve açıkçası lcw zaten sevdiğim bi mağaza değil. Daha kaliteli yerler arıyorum. Nereleri önerebilirsiniz? Bu arada anadolu yakasında oturuyorum.

Herkese merhaba, istanbulda oturan arkadaşlarım hamile kıyafetlerinizi nerden alıyosunuz? Lcw ve gebe mağazalarından başka bi yer bilmiyorum ve açıkçası lcw zaten sevdiğim bi mağaza değil. Daha kaliteli yerler arıyorum. Nereleri önerebilirsiniz? Bu arada anadolu yakasında oturuyorum.
merhaba defakto nun internet sitesine bakmanı tavsiye ederim. birkaç hamile pantolonu taytı tişörtü falan sipariş ettim. henüz gelmediği için kalitesini bilmiyorum ilkdefa dafktodan alışveriş yaptım , ama sitesinde güzel şeyler var bir bak derim

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ama defacto'da lcw ayarında, kumaşlarını pek beğenmiyorum. H&M'in kalitesini bilmiyorum açıkçası ona bakmam lazm. Gap'de de varmış sanırım oraya bakıcam bi ara. Ama alternatif bi kaç daha lazım :110:

c&a da var her mağazasında yokmuş ama sormak lazım
ayrıca gebe yi beğendiyseniz onun kalitesinde çok az var zaten en yakını h&m dir

c&a da var her mağazasında yokmuş ama sormak lazım
ayrıca gebe yi beğendiyseniz onun kalitesinde çok az var zaten en yakını h&m dir

Evet gebe'yi beğendim ama palladiumdaki mağaza çalışanları çok ilgisizdi onun için bişi almadım. Buyaka'da da gebe mağazası vardı sanırım ve yanlış hatırlamıyorsam oradaki mağazası daha büyüktü. Bi ara gidip bakıcam. Teşekkür ederim.

Ebru hamile giyim internet sitesine de bir bakın.
Ben en çok onların ürünlerinden almıştım.

Evet gebe'yi beğendim ama palladiumdaki mağaza çalışanları çok ilgisizdi onun için bişi almadım. Buyaka'da da gebe mağazası vardı sanırım ve yanlış hatırlamıyorsam oradaki mağazası daha büyüktü. Bi ara gidip bakıcam. Teşekkür ederim.
evet buyakada gebe mağazası var

X