Hamile hâlimle bu kavga Gürültüye daha ne kadar katlanmalıyım ?

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
Evet arkadaşlar daha bir yıllık bile evli değiliz ama on yıla sığacak kadar kavga etmisligimiz var
Artık hamileyim ve cok sıkıldım bu durumdan kaldıramıyorum
Dışardan bakılınca cok iyi bir es ancak sürekli yaşadığımız Tartışmalar öyle soğuttu ki onsuz nefes alamam sanirken simdi görmeyi istemiyorum bile
Ve sürekli Boşanma fikri kafamda
Ama aileme nasıl anlatırım elle tutulur bi sebep yok ki herkes onu cok seviyor
Bu sabah sırf yaptıgım yemeği beğenmedi diye bi Sürü laf etti ve kalktı sofradan
Ben hamileyken biraz olsun anlayışlı olamaz mi onun Yüzünden ac Kalktım bebeğimi ac bıraktım
Ben cok yoruldum bi akil verin ne olur

Edit: gelip hatalı davrandığını söyledi ve özür diledi sonrada yemem icin birşeyler hazırladı
Inşallah bu kez uzun Süreli olur huzurumuz

Son düzenleme:
neden bu kadar kavga ediyorsunuz peki başka sebepler olmalı

Yemek kötü oldu diye kavga çıkaran erkeklerden kaldı mı yahu?
Başka ne sebeplerden kavga çıkıyor? Eşin hep böyle küçük şeyleri büyütür mü?
Tabi ki hamile eşine daha sakin davranması lazım.

Evet arkadaşlar daha bir yıllık bile evli değiliz ama on yıla sığacak kadar kavga etmisligimiz var
Artık hamileyim ve cok sıkıldım bu durumdan kaldıramıyorum
Dışardan bakılınca cok iyi bir es ancak sürekli yaşadığımız Tartışmalar öyle soğuttu ki onsuz nefes alamam sanirken simdi görmeyi istemiyorum bile
Ve sürekli Boşanma fikri kafamda
Ama aileme nasıl anlatırım elle tutulur bi sebep yok ki herkes onu cok seviyor
Bu sabah sırf yaptıgım yemeği beğenmedi diye bi Sürü laf etti ve kalktı sofradan
Ben hamileyken biraz olsun anlayışlı olamaz mi onun Yüzünden ac Kalktım bebeğimi ac bıraktım
Ben cok yoruldum bi akil verin ne olur

Eşine kızgınlığını karnındaki bebeği aç bırakarak çıkardın yani?
5 ay öncesinde de tartışamlarınız yok muydu?

tanışma süreciniz olmadı mı hiç?
olmadıysa neden hamile kaldın hemen?
iki olayda bir tezat var.
Oldu tabi ki ama biraz hızlı ilerledik sanırım
Bebeğimi istedim ama pek anlamadan oldu
Bu konuda sıkıntım yok pişman Değilim maddi gücüm var çocuğuma kendimde bakarım

Kotu olmus olsa bile yemek yuzunden kavga cikaran bir erkek asla baba olmamali es olamamis daha utanmaz adam ! Cok sinirlendim begenmediyse kendi yapsin bir dahaki yemegi

Evliliğe alışma süreci gibi geldi bana.
Tam oturmamışken çocuk düşünmeniz ve hatta yapmanız pek iyi olmamış..
Bende öyle düşünüyordum ama cok yıprandım artık
Çocuk konusunda oldu bi şekilde pişman Değilim kesinlikle

Oldu tabi ki ama biraz hızlı ilerledik sanırım
Bebeğimi istedim ama pek anlamadan oldu
Bu konuda sıkıntım yok pişman Değilim maddi gücüm var çocuğuma kendimde bakarım
canım maddi güç yeter mi çocuk bakmaya?
O çocuğun ete, süte, beze ihtiyacı yok ki sadece. Huzurlu, sevgi dolu bir yuvaya daha çok ihtiyacı var.
Karnı ne olsa doyar ilerde acısı çıkmaz ancak kötü bir ortamda büyüyen bir çocuk ileride potanesiyel sorunlu bir yetişkin olur.
düzeltmeye çalışmakta fayda var ilk aşamada.

Yemek kötü oldu diye kavga çıkaran erkeklerden kaldı mı yahu?
Başka ne sebeplerden kavga çıkıyor? Eşin hep böyle küçük şeyleri büyütür mü?
Tabi ki hamile eşine daha sakin davranması lazım.
Evet bende bir numunesi kalmış iste
Hep küçük seyler Yüzünden oluyor Tartışmalar ve büyüyor önceden bende büyütürdüm ama artık bunaldigim icin gülüyorum hep

En sevmediğim odun tiplerinden biri daha. Dışarıdan bakılınca herkes Tarafından sevilecek karaktere sahip gibi Görünür ama evde eşine dır dır eder. Bizim ailedede var bu modelden, hic bişeyden memnun olmaz, ama millet eşini suçlu görür. Hamilelik hormonlarıyla kesim kararlar verme, eşinle konus bu durumu

Kotu olmus olsa bile yemek yuzunden kavga cikaran bir erkek asla baba olmamali es olamamis daha utanmaz adam ! Cok sinirlendim begenmediyse kendi yapsin bir dahaki yemegi
Bende onu baba yaptıgım icin cok kızıyorum kendime ama yavrumun ne günahı var ki

Canim hamilesin ya hormonlar falan gercekten ani kararlar verme. Maddi guc degilki cocuk icin lazim olan sadece. Biraz daha dusun. Olumlu hic mi bir yani yok esinin onu dusun. Hamileyken bosanmayi dusunen insanlar taniyorum. Ama sonradan degisebiliyor durum.

canım maddi güç yeter mi çocuk bakmaya?
O çocuğun ete, süte, beze ihtiyacı yok ki sadece. Huzurlu, sevgi dolu bir yuvaya daha çok ihtiyacı var.
Karnı ne olsa doyar ilerde acısı çıkmaz ancak kötü bir ortamda büyüyen bir çocuk ileride potanesiyel sorunlu bir yetişkin olur.
düzeltmeye çalışmakta fayda var ilk aşamada.
Iste bende öyle düşünüyorum ilerde bu kavga ortamında onu mutsuz etmektense varsın anne babası ayrı olsun hem eminim o zaman daha iyi olur Babalık hali en azından kavga etmiyor oluruz

Evet bende bir numunesi kalmış iste
Hep küçük seyler Yüzünden oluyor Tartışmalar ve büyüyor önceden bende büyütürdüm ama artık bunaldigim icin gülüyorum hep
Bence kurtarabilirsiniz hala bu evliliği. Küçük şeyler yüzünden tartışmayı bırakın en azından. Aile terapistine gidin, dökün içinizi. Bunu çocuğun için yap bence.

X