Doktorlar hep en kötüsünü söylüyor kafana takma. 1 senede bişey yok daha erken. Biz 2 sene doktor doktor gezdik, sana yine vakit ayırıp nedenlerini söylüyorlar buna bile şükretmelisin bizim gittiklerimiz ya hiç sorununuz yok denemeye devam diyip yolluyordu yada hemen gereksiz testlere boğup bizi soymaya çalışıyordu. Tanıdık araciligiyla gittiğimiz doktorlar üstelik. Canım da çok yandı bu süreçte. Şükür sonunda iyi bu hastanede iyi bir Prof bulduk tepeden tırnağa baktı kilo verdirdi (evlenince kilo alanlardandik malesef) güven verdi tedavide. Çok şükür sonucunu aldık. Ben hiçbir zaman kilolu olmadım ama azcık alınca metabolizmam bozuluyomus yapım böyle. Kilo gidince değerler düzeldi çok şükür. Belki senin de öyledir. Biliyorum çok kilolu kadınlar doğuruyor çok şahit oldum ama bazılarımızın vücudu bunu kaldıramıyor. bi diyetisyene basla güzelce zayıfla moralin yerine gelir. Şeker için de ayrı doktora git emin ol Dr senin için söylüyor. Hamilelikte şekerin artarsa sen de bebek de mahvolursunuz haklılar. İnsülin ciddi bi dert. Pes etme ohooo kimler başarıyor, ne imkansız denilenlere veriyor Rabbim. Allah isteyen herkese versin inş