hamile kalamıyorum :((( yardım edin noluuur

fatmaibo

duam belli...
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
24
5
Arkadaşlar mrb yeni üyeyim umarım doğru şekilde konu açmışımdır :))
yaklaşık iki yıllık evliyim eylülden beri korunmuyoruz ama gebe kalamıyorum :KK61: kasım ayında kimyasal düşük yaptım o günden beri hamile kalamadım tekrar doktora da gittim kaç kere ama detaylı bir inceleme yapılmadı hiç 1 yılı doldurun öyle diyorlar . adetim düzensiz oluyo 30-35 gün arası görüyorum bazen 37-38 günü bile buluyo napcam şaşırdım artık :KK43:( çevremde herkes ya hamile ya da çocuklu tek ben kalmışım gibi hissediyorum Allahım bana da versin artık..:KK61::KK61::mad:

asıl sormak istediğim bitkisel kür vs. var mı deneyip işe yarayan benim ya da eşimin yapabileceği şeyler lütfen yardım edin :110:

rabbim hayırlı evlatlar versin hepimizee, vardır hayırlı bi vakti. Ben de 10gün önce 8 haftalık hamileleliğm boş gebelikti kürtajla alındı :KK43: dua edelimmm isteyen herkese salih saliha evlatlar nasip etsin rabbim

Arkadaşlar mrb yeni üyeyim umarım doğru şekilde konu açmışımdır :))
yaklaşık iki yıllık evliyim eylülden beri korunmuyoruz ama gebe kalamıyorum :KK61: kasım ayında kimyasal düşük yaptım o günden beri hamile kalamadım tekrar doktora da gittim kaç kere ama detaylı bir inceleme yapılmadı hiç 1 yılı doldurun öyle diyorlar . adetim düzensiz oluyo 30-35 gün arası görüyorum bazen 37-38 günü bile buluyo napcam şaşırdım artık :KK43:( çevremde herkes ya hamile ya da çocuklu tek ben kalmışım gibi hissediyorum Allahım bana da versin artık..:KK61::KK61::mad:
tatlım sen neden doktora eylülden beri istiyoruz diyosunki 2 yıllık evliyim de sanki ne bilcek korunup korunmadığını bi sorun varsa detaylı bakılsın bence

tatlım sen neden doktora eylülden beri istiyoruz diyosunki 2 yıllık evliyim de sanki ne bilcek korunup korunmadığını bi sorun varsa detaylı bakılsın bence
Ben ne bileyim hiç aklıma gelmemişti açıkcası böyle demek derdimi anlatırsam çare olur diye içimi açtım doktora

rabbim hayırlı evlatlar versin hepimizee, vardır hayırlı bi vakti. Ben de 10gün önce 8 haftalık hamileleliğm boş gebelikti kürtajla alındı :KK43: dua edelimmm isteyen herkese salih saliha evlatlar nasip etsin rabbim
Âmin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın tez zamanda size de kısmet etsin hayırlısıyla

Ben ne bileyim hiç aklıma gelmemişti açıkcası böyle demek derdimi anlatırsam çare olur diye içimi açtım doktora
Bende senin gibi yaptım ilk dega böyle bişeyle karşılaşıyoruz bekleyim diyoruz ama malesef olmuyo hakkımızdan hayırlısı ne zamnsa o zamn olsun ben 4 senedir bekliyorum sebepsiz bizimkisi ama biraz eşimde morfoloji sorunu var Rabbim hepimize hayırlısını versin

Bende senin gibi yaptım ilk dega böyle bişeyle karşılaşıyoruz bekleyim diyoruz ama malesef olmuyo hakkımızdan hayırlısı ne zamnsa o zamn olsun ben 4 senedir bekliyorum sebepsiz bizimkisi ama biraz eşimde morfoloji sorunu var Rabbim hepimize hayırlısını versin
Anladım canım Allahım gönlünüzden geceni versin inşallah benim gittiğim doktor da bende sıkıntı olmadığını sma kilo vermemi söyledi evlenince 10 kilo falan almıştım şimdi kilomu da verdim eşim muayene olmak istemiyor spermlerine bakılmadı hiç sorun olsa hiç olmazdı diyor. Bi kere kimyasal düşük yapmıştım ama açıkcası bir de eşim muayene olsa içim daha rahat edecek

Bugün karar verdim eşime Keçiboynuzu kürü uygulayacam hem sigaranın etkisine de faydalıymış kendim de incir kürü uygulamak istiyorum birkaç ayda böyle deneyecem

Canım öncelikle başka bi doktora git 2 yıllık evliyim de . Önce tedaylı bakması lazım muhtemelen yumurta tembelliğin falan olan olabilir önce neyin olduğunu öğren sonra kür bakarsın

Anladım canım Allahım gönlünüzden geceni versin inşallah benim gittiğim doktor da bende sıkıntı olmadığını sma kilo vermemi söyledi evlenince 10 kilo falan almıştım şimdi kilomu da verdim eşim muayene olmak istemiyor spermlerine bakılmadı hiç sorun olsa hiç olmazdı diyor. Bi kere kimyasal düşük yapmıştım ama açıkcası bir de eşim muayene olsa içim daha rahat edecek

Bugün karar verdim eşime Keçiboynuzu kürü uygulayacam hem sigaranın etkisine de faydalıymış kendim de incir kürü uygulamak istiyorum birkaç ayda böyle deneyecem
yaaaa eşine bakılmadımı hiç muhakkak yaptırın meni ayrı bişe sperm ayrı :) inşaAllah bi sorun yoktur ama öyle tek bayana bakılarak olacak işler değil bunlar bizdede hep ben gitiim ilk başta eşimin spermogramı temiz çıktı olur dedi doktor tam bi sene bekledik oldu 2 sene sonra başka bi doktora gittik varikosel var dedi neredeyse amelyat olması içinde 1 sene tahliller tekrarlandı sonra ameliyat oldu geçen sene haziran ayında değerlerde hiç artış olmadı ameliyattan sonra da 9 ay bekledik şimdi kan tahlili veriyo eşim ve klomen kullandı bu ay pazartesi kan sonucuna göre bakalım ne olcak erkeklerin tedavi süreci daha zor ve meşakatli o yüzden vakit kaybetmeden eşinizde hem spermogram hemde kan tahlili versin içiniz rahat olsun illaki bi sorun çıkcak diye bişe yok yaş kaç sizin ve eşinizin

Ya evet aslında haklısınız en doğrusu tekrar doktora gitmek ama işte her ay bi umut ediyo insan ben 22 yaşındayım eşim 26 Yaşında

Canım öncelikle başka bi doktora git 2 yıllık evliyim de . Önce tedaylı bakması lazım muhtemelen yumurta tembelliğin falan olan olabilir önce neyin olduğunu öğren sonra kür bakarsın
Adet günlerim hiç 30 un altında olmuyo genelde 32-35 gün arası hatta bu ay 38 gün oldu acaba bu yumurta tembelliğinden olabilir mi

Canım bende bir senedir Evliyim 7 aydırda gebe kalamıyorum evlendikten sonra aynen senin gibi adetlerim düzensizleşti Dr gittim genel kontrol için pko olduğumu öğrendim ve bu şekilde tedavi olmaya başladım pazarteside gebe olduğumu öğrendim fakat kimyasal gebelik geçirmişim.Sana tavsiyem muhakkak kontrol ettir kendini muayene ol bir sorun varsaki umarım yoktur boşuna vakit kaybetmemiş olursun

Adet günlerim hiç 30 un altında olmuyo genelde 32-35 gün arası hatta bu ay 38 gün oldu acaba bu yumurta tembelliğinden olabilir mi

olabilir canım bnimde bu ay gecikti doktor yumurta tembelliği var dedi. pkoda olabilirsin ama bunlar çok önemli hastalıklar değil tedaviyle gebe kalman kolaylaşır o yüzden başka bi doktora git ve detaylı muayene ol . Adetlerinin düzensiz olduğunuda söyle ve 2 yıllık evliyim çocuk istiyoruz de zaten 8 aydır deniyorsunuz sanırım 1 seneye de bişey kalmamış.

X