HAMİLE KALAMIYORUM:(((

ARNDLR

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
63
15
MERHABA ARKADAŞLAR BEN 3 YILLIK EVLİYİM EVLİLİĞİMİN İLK AYINDA HAMİLE KALDIM MADDİ NEDENLERDEN ALDIRMAK ZORUNDA KALDIM:KK43:ARTIK ÇOCUK İSTIYORUZ VE 4 AYDIR KORUNMUYORUZ AMA HALA HAMİLE KALAMADIM 1 AY ÖNCE DOKTORA GİTTİM MUAYENE OLDUM SMEAR TESTİ YAPTIRDIM TEMIZ CIKTI DOKTOR KAFANA TAKMA 1 YIL ZAMANIN VAR HER AY YUMURTAN CATLAYACAK DİYE BİRSEY YOK DEDI AMA COK STRES YAPIYORUM 24 SAAT AKLIMDAN CIKMIYOR NETTEN ARAŞTIRMA YAPMAKTAN YORULDUM:KK43:KÜRTAJ OLUP BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞAN VARMI ACABA HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN

MERHABA ARKADAŞLAR BEN 3 YILLIK EVLİYİM EVLİLİĞİMİN İLK AYINDA HAMİLE KALDIM MADDİ NEDENLERDEN ALDIRMAK ZORUNDA KALDIM:KK43:ARTIK ÇOCUK İSTIYORUZ VE 4 AYDIR KORUNMUYORUZ AMA HALA HAMİLE KALAMADIM 1 AY ÖNCE DOKTORA GİTTİM MUAYENE OLDUM SMEAR TESTİ YAPTIRDIM TEMIZ CIKTI DOKTOR KAFANA TAKMA 1 YIL ZAMANIN VAR HER AY YUMURTAN CATLAYACAK DİYE BİRSEY YOK DEDI AMA COK STRES YAPIYORUM 24 SAAT AKLIMDAN CIKMIYOR NETTEN ARAŞTIRMA YAPMAKTAN YORULDUM:KK43:KÜRTAJ OLUP BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞAN VARMI ACABA HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
hormonlarina bakildi mi hic

hayır hiç baktırmadım
bence hormon tahlilide yaptirin mutlaka adetin ucuncu gunu yapiliyor bende yaptirmamistim hic bi doktorda istememisti en son gittigim bi doktor istedi tiroid hormonum yuksek.cikti buda gebelige engelmis simdi.dusurduk onun.disinda bi siknti yok simdi bekliyoruz nasip ne zaman olacak bakalim ama hormonlarda cok etkili gebe kalmakta

aile hekimime gitsem orda da yaparlar sanırım..çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda bizde yaşarız bu güzel duyguyu:)

evet doktorda öyle dedi stres yaparsan vücuda adrenalin salgılanır bu da yumurtana zarar verir dedi.elimde değil ama adet günüm yaklastıkca daha cok stres yapıyorum

X