hamile kalan arkadaşlar ovulasyon testlerime bakarmısınızzzzz :(

prensinin_prensesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
2.073
1.851
adetimin 11.gunu yapmaya basladım testleerımı ama birtürlü çift çizgi ikisi aynı koyulusta oolmadı ama hep resimlerdeki gibi oldu hiç silikleşmedi bariz belli yanı çizgiler. bugun 23. gunum ve 25 nisan bat tarihim 11 günüm kaldı adete. birde dün ilişki sırasında sol kasık agrım oldu belim agrıyo. sizce neden sürekli çift çzigi cıkıyo olabilir kafayı yicem nolur bilen birileri yardımcı olsuunnnn :KK43:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 575
  • image (1).jpg
    image (1).jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 845
  • image (2).jpg
    image (2).jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 528
  • image (3).jpg
    image (3).jpg
    149,7 KB · Görüntüleme: 2.250
adetimin 11.gunu yapmaya basladım testleerımı ama birtürlü çift çizgi ikisi aynı koyulusta oolmadı ama hep resimlerdeki gibi oldu hiç silikleşmedi bariz belli yanı çizgiler. bugun 23. gunum ve 25 nisan bat tarihim 11 günüm kaldı adete. birde dün ilişki sırasında sol kasık agrım oldu belim agrıyo. sizce neden sürekli çift çzigi cıkıyo olabilir kafayı yicem nolur bilen birileri yardımcı olsuunnnn :KK43:
Benim ovulasyon testi hic boyle olmasi cift cizgiden sonra yavaş yavaş silikleşti çok farklî birsey olmuş seninki valla hiç fikrim yok okuduğum kadarıyla kimi ovulasyon testine hamile pozitifine güvenme diyor kimi de aynı senin sonuc gibi olmuş ve adet gününde gebelik testi pozitif cıkmış...
Insallah hamilesindir, merakla sonucu bekliyorum....

Benim ovulasyon testi hic boyle olmasi cift cizgiden sonra yavaş yavaş silikleşti çok farklî birsey olmuş seninki valla hiç fikrim yok okuduğum kadarıyla kimi ovulasyon testine hamile pozitifine güvenme diyor kimi de aynı senin sonuc gibi olmuş ve adet gününde gebelik testi pozitif cıkmış...
Insallah hamilesindir, merakla sonucu bekliyorum....

bende merakla beklıyorum canım inşallahhh sonucu guzel olurrr :)

benimde testlerim aynen böyle oldu, ama heme değil aradan zaman geçince. bende attım hepsini, boşverin programlamayın kendinizi, günaşırı devam :))

Böyle öğlen akşam test yapacağına bence kan testi yaptırman daha mantıklı erken de olsa net sonuç verir kan testi bence yaptır derim için rahat etsin kanda kesin sonuç çıkıyor çünkü

Ca
canım bende böyle bir ay takip edeyim dedim senin gibi iki çizgiyi koyu göremedim çok moralim bozuluyordu ne zaman yumurtlama oluvak diye bşr hafta sonra gebelik testi yaptım meğer hamileymişim :))) darısı başına inşallah seninde Öyledir

Ca
canım bende böyle bir ay takip edeyim dedim senin gibi iki çizgiyi koyu göremedim çok moralim bozuluyordu ne zaman yumurtlama oluvak diye bşr hafta sonra gebelik testi yaptım meğer hamileymişim :))) darısı başına inşallah seninde Öyledir

Günaydın canım :)
Yaaaa inşallah Öyledir canım benimkide senin ki gibi olur bende sadece testle takip ettim yumurta akı gibi gelen akıntıya falan bakmadım hic dedim heralde olmicak en son 22.gun Yaptım o kadar . Bide dun meraktan gebelik testi Yaptım oda bi garip cikti bu ay testten yana şansım yok benim :KK48:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 204
Kizlaaaar banada yardimci olun 6 aydir bekliyorum bu ay ovu. Testi aldim 18 gündür hep cift cizgi adetime daha iki hafta var niye böyle oluyo :/

Günaydın canım :)
Yaaaa inşallah Öyledir canım benimkide senin ki gibi olur bende sadece testle takip ettim yumurta akı gibi gelen akıntıya falan bakmadım hic dedim heralde olmicak en son 22.gun Yaptım o kadar . Bide dun meraktan gebelik testi Yaptım oda bi garip cikti bu ay testten yana şansım yok benim :KK48:

Testin çok ilginç çıkmış gerçekten bende bi kaç gün once yaptim idrar testini o da ilginçti ikinci çizgi yerine uç çizgi oldu iki çizgi hayal meyal gibiydi. Yanlız ovolasyon testlerinden hic yaptirmadim ben o testleri çift görünce çok heyecan yaptım :)))) sanki yumurtlamayi değilde hamileliği gosteriyomus gibi hepsi çift :) inşallah hamilesindir

X