Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

cicida

bize biraz samimiyet gerek..
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
968
926
37
Ay kızlar ben ilk defa2 aydır çalışmalarabaşladım:oops:. 27 yaşında anca hazır hissettim :rolleyes: şimdi bebek kendini hazır hissediyomu onu düşünüyorum. Hiç bu açıdan bakmamışım :O
Hani hep deriz ya "27 yaşında anne olcam :cool:" falan,hoooop güm işte şimdi kara kara düşünürsün Çağlacım...:mad:
Peki benim gibi yumurtlama gününde deneyen var mı ? Haydi yahu beraber hamile kalalımmmmm ( helecanlandııımm ):anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Ay kızlar ben ilk defa2 aydır çalışmalarabaşladım:oops:. 27 yaşında anca hazır hissettim :rolleyes: şimdi bebek kendini hazır hissediyomu onu düşünüyorum. Hiç bu açıdan bakmamışım :O
Hani hep deriz ya "27 yaşında anne olcam :cool:" falan,hoooop güm işte şimdi kara kara düşünürsün Çağlacım...:mad:
Peki benim gibi yumurtlama gününde deneyen var mı ? Haydi yahu beraber hamile kalalımmmmm ( helecanlandııımm ):anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Canım benımde ılk ay denemem.ınsallahhhhhh beraber hamılelık kalırız.bn yumurtlama günelerini cok iyi degerlndırdım:KK49:

mrb arkadaşlar bende 1 senedir deniyorum hamişliği arada bir çok sıkıntılar çıktı olmadı bir türlü. şimdi tüm hormonlar normalde görünüyor batım 28 mart beklemedeyim.doktorum rahat ol bana bırak dedi bırakmaya çalışıyorum. kafamı dağıtıp odaklanmamam gerekiyor muş ama olmuyor galiba :KK43:

mrb arkadaşlar bende 1 senedir deniyorum hamişliği arada bir çok sıkıntılar çıktı olmadı bir türlü. şimdi tüm hormonlar normalde görünüyor batım 28 mart beklemedeyim.doktorum rahat ol bana bırak dedi bırakmaya çalışıyorum. kafamı dağıtıp odaklanmamam gerekiyor muş ama olmuyor galiba :KK43:
hoşgeldin canım..hayat, sen bakarken soyunamıyorum diyor bize.. biz odaklanmayalım ama isteyelim. Allahın hazineside iyiliğide sonsuzdur ....

bu arada benim bat'ım 5 Nisan. Aslında daha çok var ama bu ay tüm ihtimal tarihleri ilk kez deniyorum. Annemde Halamda ilk denemelerde kalmışlar. Umut fakirin ekmeği :)))))

iğneleme yöntemi yaptın demekki.. peki nasıl oluyor bu iş hiç bilgim yok ?
canım ben yumuşları büyütmek için hap kullandım ve yumuşlarım çatlamadığı için çatlatma iğnesi oldum. çatlamazsa kiste dönüşür. ve gebelik de oluşmaz.

X