Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Rüyalar tersine çıkar derler cnm hayır olsun inşallah :)
belirti durumları nasıl 3 gün kaldı
Canım sadece aşırı asabiyet var konu basit dahi olsa çok sinirlenip ağlıyorum 2 dk sonra bişeye çok komik olmasa bile kahkaha atıyorum balataları yaktım sanırım sende varmı bişeyler

Kaybolma tabi gözüm arıyo arada bi yaz bişeyler hayatım son 3 gün bakalım nolucak bende çok merak ediyorum haberleri alırsın senden de tr de atak bekliyorum boş dönme sakın

ne gzel inş hamilesinizdir galiba bende bu ayda bişe yok belim ağırmaya başladı ağır bişe kaldırım ayaağa hızlı kalkım sol tarafımda batmalar oluyo zaten ramazan geldi hazıran ortası temmuzuda yıyo bn biraz zor hamıle kalcam heralde bu gidişle

sinirlerim bozuldu ya okumadığım biyer kalmadı artık ne zor bişeymiş bu allahım yoruldum artık vallahı söylemesi ayıp midem bulandı o işten artık

Canım üzülme ummadığın anda güzel haber gelir hepimiz beklemedeyiz inşallah hepimizin yüzü gülecek biraz sabır

Son düzenleme:
Canım sadece aşırı asabiyet var konu basit dahi olsa çok sinirlenip ağlıyorum 2 dk sonra bişeye çok komik olmasa bile kahkaha atıyorum balataları yaktım sanırım sende varmı bişeyler

Hahah alemsin kız bende o tarz bişi yokta beyaz kokusuz akıntı ve hafif kasık ağrıları ve göğüs hassasiyeti devam ediyor hala onlar dışında bişey yok :) aa bide sabah uyandıktan sonra böyle bi 15 20 dk kadar sol kasığıma ve bacağıma orta şiddetli bi ağrı girdi uzandım sonrada ılık duşa girdim geçti cnm. Yarından sonra 2 gün kalıyor meraktan ölcem

Kızzzz hiç sorma bende meraktan çatlıycam nerdeyse test yapıcaktım evde bitane var diye kendimi zor tuttum ayy çok merak ediyorum nolucaz üzülücezmi sevinicezmi nolucak ne biticek aman Allahım

ins adet deyildir canim benim uzulme..daha bata bir kac gun var galiba 27-28 miyidi..hemen panik yapma adet deyipdir belki
Ohhh henüz bişey yok :) bat 27 mayıs ama benİmki bazen beklenen günden bir iki gün öncede gelebiliyo oyüzden şuan çok korkuyorum sıyırdım kız :) buarada gögüs uçlarım kocaman olmuş ve çok acıyo ayy yeni farkettim sütyeni çıkarınca

hadi ins olmustur cm..iki gun sonra patlat bir test

Belki yerleşme kanamasıdır cnm ya erkenden gelirmi ki adetin böyle
Canım şuanda bişey yok dün çok hafif pembemsi bi leke görür gibi ettim ama kayboldu ay dalgamı geçiyo napıyo henüz yıkılmadım ayaktayım dur bakalım 2 gün daha sabredebilekmi korkudan bayılcam ya sende ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…