- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
Rüyalar tersine çıkar derler cnm hayır olsun inşallah :)Rüyamda test yapıyodum tek çizgi negatif çıkıyodu
Canım sadece aşırı asabiyet var konu basit dahi olsa çok sinirlenip ağlıyorum 2 dk sonra bişeye çok komik olmasa bile kahkaha atıyorumRüyalar tersine çıkar derler cnm hayır olsun inşallah :)
belirti durumları nasıl 3 gün kaldı
Kaybolma tabi gözüm arıyo arada bi yaz bişeyler hayatım son 3 gün bakalım nolucak bende çok merak ediyorum haberleri alırsınburdayizzzz kiz..calisiyoruz fazla giremiyorum...ama takipteyim sizden haberler bekliyorum..bende adet gunu bekliyorum..ama gecen mayis 4 de bir bucuk gun gordum ya sadece..bu aralar karnim bir sertlik var..hele wc gitmeden sanki tas gibi oluyor..icinde kipir kipir bazen bir seyler oluyor anlamadim gitti valaha..bu hafta bir kadin doktora gidim de gitmeden once bir baktircam..sogan kuru de 3 gun kaldi bitti sonra..kuru incir de yiyorum..ins sizden guzel haberler gelir motive olursunuz banada
ah ah insallah canim..Rabimin izinle cm..hadi sizin de az kaldi insKaybolma tabi gözüm arıyo arada bi yaz bişeyler hayatım son 3 gün bakalım nolucak bende çok merak ediyorum haberleri alırsınsenden de tr de atak bekliyorum boş dönme sakın
3 gün sonra akmı karamı bizimki belli olur tırsıyoruum mah ah insallah canim..Rabimin izinle cm..hadi sizin de az kaldi ins
Canım üzülme ummadığın anda güzel haber gelir hepimiz beklemedeyiz inşallah hepimizin yüzü gülecek biraz sabırne gzel inş hamilesinizdir galiba bende bu ayda bişe yok belim ağırmaya başladı ağır bişe kaldırım ayaağa hızlı kalkım sol tarafımda batmalar oluyo zaten ramazan geldi hazıran ortası temmuzuda yıyo bn biraz zor hamıle kalcam heralde bu gidişle
Valla yalan mı söylim bende artık nefret eder oldum görev gibi olduğu için gına geldi hiç yapasım gelmiyosinirlerim bozuldu ya okumadığım biyer kalmadı artık ne zor bişeymiş bu allahım yoruldum artık vallahı söylemesi ayıp midem bulandı o işten artık
Canım sadece aşırı asabiyet var konu basit dahi olsa çok sinirlenip ağlıyorum 2 dk sonra bişeye çok komik olmasa bile kahkaha atıyorumbalataları yaktım sanırım sende varmı bişeyler
Kızzzz hiç sorma bende meraktan çatlıycam nerdeyse test yapıcaktım evde bitane var diye kendimi zor tuttum ayy çok merak ediyorum nolucaz üzülücezmi sevinicezmi nolucak ne biticek aman AllahımHahah alemsin kızbende o tarz bişi yokta beyaz kokusuz akıntı ve hafif kasık ağrıları ve göğüs hassasiyeti devam ediyor hala onlar dışında bişey yok :) aa bide sabah uyandıktan sonra böyle bi 15 20 dk kadar sol kasığıma ve bacağıma orta şiddetli bi ağrı girdi uzandım sonrada ılık duşa girdim geçti cnm. Yarından sonra 2 gün kalıyor meraktan ölcem
ins adet deyildir canim benim uzulme..daha bata bir kac gun var galiba 27-28 miyidi..hemen panik yapma adet deyipdir belkiSanırım adet olmak üzereyim yani oluyorum gibiçok hafif pembe bi leke geldi ve hafif karnım agrıyo offf yaaa offfffff
Ohhh henüz bişey yok :) bat 27 mayıs ama benİmki bazen beklenen günden bir iki gün öncede gelebiliyo oyüzden şuan çok korkuyorum sıyırdım kız :) buarada gögüs uçlarım kocaman olmuş ve çok acıyo ayy yeni farkettim sütyeni çıkarıncains adet deyildir canim benim uzulme..daha bata bir kac gun var galiba 27-28 miyidi..hemen panik yapma adet deyipdir belki
Belki yerleşme kanamasıdır cnm ya erkenden gelirmi ki adetin böyleSanırım adet olmak üzereyim yani oluyorum gibiçok hafif pembe bi leke geldi ve hafif karnım agrıyo offf yaaa offfffff
hadi ins olmustur cm..iki gun sonra patlat bir testOhhh henüz bişey yok :) bat 27 mayıs ama benİmki bazen beklenen günden bir iki gün öncede gelebiliyo oyüzden şuan çok korkuyorum sıyırdım kız :) buarada gögüs uçlarım kocaman olmuş ve çok acıyo ayy yeni farkettim sütyeni çıkarınca
Canım şuanda bişey yok dün çok hafif pembemsi bi leke görür gibi ettim ama kayboldu ay dalgamı geçiyo napıyoBelki yerleşme kanamasıdır cnm ya erkenden gelirmi ki adetin böyle
Dayanamıyorum kız zaman durdu geçmiyo ah şu iki günde kazasız belasız geçsede şu testi bi yapabilsemhadi ins olmustur cm..iki gun sonra patlat bir test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?