Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hahhhaha kız bence ikimizde hamileyiz bende sürekli acayip yemek yemek istiyorum önceden 2 gün yemesem aramazdım ayrıca göbeğim çıkmış biraz eşim diyo o ne beeee ne ne dedim baktım göbeğim azıcık dışarı pırtlamış

bende zaten vadı göbek biraz şimdi hepten çıktı yüksek bel pantolon giyerek kapamaya çalışıyorum hehe
inşallah dediğin gibi ikimizde hamileyizdir kuzucumm ne güzel olur valla :)

bende zaten vadı göbek biraz şimdi hepten çıktı yüksek bel pantolon giyerek kapamaya çalışıyorum hehe
inşallah dediğin gibi ikimizde hamileyizdir kuzucumm ne güzel olur valla :)
Zaten hamile kalır kalmaz diyetisyene gidicem beslenme proğramımı falan ayarlatıcam hemde doğumdan sonra fiziğim bozulsun istemiyorum şimdi bile göbüş azıcık pırtladı gıcık oldu düşük bel olunca çok komik durdu hahhha :) bence hamileyiz canım adet olmuycaz ve test yapıp çift çizgiyi görücez inşallah

benimde çok kilo almamam lazım ama bakıcaz artık hele bi hamile olalımda :))
inşallahh canımmm ağzından bal damlıyoo

arkadaslar selamun aleykum bende 31 haftalik hamileyim ama buna tam olarak sevinemiyorm cunku ablamin cocugu olmuyor biliyorm cok istiyo olmasini onun yaninda sevindigimi belli edemiyorm cunku biliyorum icinden oda istiyor alah rizasi ici rica ediyorum 40 hamile arkadasimdan her bir kisi 1 aytel kursi 1 de fatiha okuyabilir mi 41 ama biinide bn okuyacam 40 kisiye daha ihtiyacim var okumak isteenler yazabilir mi okudum diye

iyiyiz canım sen nasılsın :) okudum şimdi hormon testlerini yaptırmışsın inşallah her şey normal çıkar ve sendende bu ay güzel haberler alırız inşallah canım :)
Bende ne haldeyim bilmiyorum cnm ya. Acaba yerlesme kanamask mi dedim umutlu gittim ama basit kist diyince cok moralim bozuldu ne oldugunuda anlamadim.basit kist kötü bsey mi.doktor yumurtan catlamadigi icin kiste cevirmis dedi.hersey allahtan.insallah bir an once hepimiz hamile kaliriz sağlıkla

Canım buralarda hamile yokki herkes ablan gibi yanlış topicten dua istiyosun :) buarada bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin

saol canim allah razi olsun yanlis yere yazdim sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…