• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bana da sık tekrarlayan enfeksiyonlar yapar dedi doktor.
Evet yara çok kötü birsey sürekli enfeksiyon ve iltihap yapıyor akinti olur kokulu çok kötü bir durum kadın için ben kendimi bildim bileli bu sorunu yaşıyorum afedersin günlük ped olmadan gezemem yine bir kontrole gitmem gerekiyor ama yurt dışına taşındigim için suan gidemiyorum

Gecen ay bende aynısını yaptım test kalmadi elimde iyi b.. yedim 🤣🤣🤣 şimdi yapamıyorum gidipde almıyorum inat ettim ama şimdi canimi çektirdin ya offf 🤣🤣🤣
Ahsjsjshshsh deli ya nöbetçi eczaneleri biz zengin ettik zaten yine ederiz sjsjshsh git al bence çok zevkli oluyo shshsh

Ahsjsjshshsh deli ya nöbetçi eczaneleri biz zengin ettik zaten yine ederiz sjsjshsh git al bence çok zevkli oluyo shshsh
Ben bu saatte gitsem kocam tövbe bırakmaz delirdin mi diye 🤣🤣🤣 ama yarın giderim canımı çok çektirdin hep senin suçun yoksa ben yapmazdım dermişimm🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_9437.webp
    IMG_9437.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_9436.webp
    IMG_9436.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 20
Evet yara çok kötü birsey sürekli enfeksiyon ve iltihap yapıyor akinti olur kokulu çok kötü bir durum kadın için ben kendimi bildim bileli bu sorunu yaşıyorum afedersin günlük ped olmadan gezemem yine bir kontrole gitmem gerekiyor ama yurt dışına taşındigim için suan gidemiyorum
Yara olusma sebeplerinden biriymiş sık enfeksiyon geçirmek.

Back
X