- 20 Mayıs 2023
- 462
- 110
- 33
- 28
Ah ah vala bende bilmiyorum bilsem kökten yakardım bendeTeşekkür ederimm, bu enfeksiyonlari nereden alıyoruz bir bilsemm kökünü kurutucam da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah vala bende bilmiyorum bilsem kökten yakardım bendeTeşekkür ederimm, bu enfeksiyonlari nereden alıyoruz bir bilsemm kökünü kurutucam da![]()
Bana da sık tekrarlayan enfeksiyonlar yapar dedi doktor.Ah ah vala bende bilmiyorum bilsem kökten yakardım bende![]()
Evet yara çok kötü birsey sürekli enfeksiyon ve iltihap yapıyor akinti olur kokulu çok kötü bir durum kadın için ben kendimi bildim bileli bu sorunu yaşıyorum afedersin günlük ped olmadan gezemem yine bir kontrole gitmem gerekiyor ama yurt dışına taşındigim için suan gidemiyorumBana da sık tekrarlayan enfeksiyonlar yapar dedi doktor.
Hobi olarak yapıyorum bacım biliyosunBirsey göremedim de daha çok erken niye yaptın bacım![]()
Gecen ay bende aynısını yaptım test kalmadi elimde iyi b.. yedimHobi olarak yapıyorum bacım biliyosun![]()
Ahsjsjshshsh deli ya nöbetçi eczaneleri biz zengin ettik zaten yine ederiz sjsjshsh git al bence çok zevkli oluyo shshshGecen ay bende aynısını yaptım test kalmadi elimde iyi b.. yedimşimdi yapamıyorum gidipde almıyorum inat ettim ama şimdi canimi çektirdin ya offf
![]()
Ben bu saatte gitsem kocam tövbe bırakmaz delirdin mi diyeAhsjsjshshsh deli ya nöbetçi eczaneleri biz zengin ettik zaten yine ederiz sjsjshsh git al bence çok zevkli oluyo shshsh
Yav hee heee sjsshshhs bi daha bak şu teste ya nasıl görmezsin iyi bak dikkatli bak sjsjheBen bu saatte gitsem kocam tövbe bırakmaz delirdin mi diyeama yarın giderim canımı çok çektirdin hep senin suçun yoksa ben yapmazdım dermişimm
![]()
Yeniden atsana daha aydinlatipYav hee heee sjsshshhs bi daha bak şu teste ya nasıl görmezsin iyi bak dikkatli bak sjsjhe
Oynamadım hiçYeniden atsana daha aydinlatip![]()
Gözüm kör oldu bacım ama sanki bozuk bu test kırmızının yanında bir hayalet cizgin daha varOynamadım hiç
Seni allah islah etsin be keşke bakmasaydın shshshshsGözüm kör oldu bacım ama sanki bozuk bu test kırmızının yanında bir hayalet cizgin daha var![]()
Yara olusma sebeplerinden biriymiş sık enfeksiyon geçirmek.Evet yara çok kötü birsey sürekli enfeksiyon ve iltihap yapıyor akinti olur kokulu çok kötü bir durum kadın için ben kendimi bildim bileli bu sorunu yaşıyorum afedersin günlük ped olmadan gezemem yine bir kontrole gitmem gerekiyor ama yurt dışına taşındigim için suan gidemiyorum
BencedeSeni allah islah etsin be keşke bakmasaydın shshshshs
Maalesef öyle çok dikat etmemiz gerekiyor bu hastaliktaYara olusma sebeplerinden biriymiş sık enfeksiyon geçirmek.
En guzeli geçince yapmak ama tabi 4 gün kala 5 gün kalada cikabiliyorEn erken ne zaman test yapmaliyiz kızlar
Şimdi yaptım shshshBencede![]()
Kız sanki burada bir çizgi gördümŞimdi yaptım shshsh
Kız sanki burada bir çizgi gördüm