Bu arada bi dur canım gece gece ne test yapıp durun senKız sanki burada bir çizgi gördüm
Duramıyorum shshshsh son kurşun predictor early var onu regl günüme saklayacağım inşallah becerebilirsem shshshsBu arada bi dur canım gece gece ne test yapıp durun sen
Dur lütfen daha yapmaŞükür be gardaşım be shshshsh ben canlı görüyorum bi de pembe gibi sjsjshsj
Becerirsin becerirsin bacım lütfen sakla yapma sabah yap dedim ama onuda yapma biraz biriksin hgc içinde nolurrDuramıyorum shshshsh son kurşun predictor early var onu regl günüme saklayacağım inşallah becerebilirsem shshshs
Tamam ya çok ısrar ettin denerimBecerirsin becerirsin bacım lütfen sakla yapma sabah yap dedim ama onuda yapma biraz biriksin hgc içinde nolurr
Hadi inşallah iyice koyulasssin o bembisTamam ya çok ısrar ettin denerimbi de pembik yaaaaa
Tamam senin bat ne zaman kiiHadi inşallah iyice koyulasssin o bembis
Bende sana uyuyacam bak yapıyorum beraber yaparız bir hafta sonra
19 u kuzumTamam senin bat ne zaman kii
Aha benimde döngüm 29 olursa benimde en geç 29 shshshs sat ne zaman bacım19 u kuzum
Sat ne kizAha benimde döngüm 29 olursa benimde en geç 29 shshshs sat ne zaman bacım
Son adet tarihinSat ne kiz
He Ekim 20 de oldum döngüm 30.gün oluyorum kuzumSon adet tarihin
Bende 21 ekimdi son adet tarihim. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Planlı devam ettim ilişkiye. Bi kaç gündür kasık ağrım vardı. Dün gece ki sancı bugün test yapmama sebep oldu. Sen hiç yapmadın mı kuzuHe Ekim 20 de oldum döngüm 30.gün oluyorum kuzum
Aynıyız kuzum aramızda birgün varmış ben 5 kasımda yumurtladim takvime göre ama emin değilim tabi yok daha hiç yapmadım yoktu elimde dün alacaktım gittim markete ama vazgeçtim almadım dayanacagim inşallah günüme kadarBende 21 ekimdi son adet tarihim. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Planlı devam ettim ilişkiye. Bi kaç gündür kasık ağrım vardı. Dün gece ki sancı bugün test yapmama sebep oldu. Sen hiç yapmadın mı kuzu
İnşallah gülümAynıyız kuzum aramızda birgün varmış ben 5 kasımda yumurtladim takvime göre ama emin değilim tabi yok daha hiç yapmadım yoktu elimde dün alacaktım gittim markete ama vazgeçtim almadım dayanacagim inşallah günüme kadar
Ayy suan nasıl belim ağrıyor sadece sağ tarafı ama en iyisi biz sabah bi test yapak yaİnşallah gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?