- 1 Ocak 2025
- 1.290
- 351
- 38
- 27
Kuzum hiç bilmiyorum ki ya çatlatma falan daha önce yaptırmadığım için bi bilgim ve tecrübem yok açıkçasıCanım çizgi gözüküyor inşallah bebişin seninledirSizlere bişi sormak istiyorum ben letu kullandım bitti yarın yumurta boyutuna bakılacak kontrolüm var ama kanamam hala durmadı doktor bu durumda iğne verebilir mi çatlaması için niye böyle oldu anlamadım cavresamn A adenim0011 A adilebaytarovic
Anladım canım teşekkür ederimKuzum hiç bilmiyorum ki ya çatlatma falan daha önce yaptırmadığım için bi bilgim ve tecrübem yok açıkçası
Seni gayet iyi anlıyorum aynı durumdan geçtim kimseyi görmek dahi istemiyorsun geçici bir dönem aşkım gayet normal merak etmeHaber ver mutlaka tekrarlayıncaaBebişle aramız iyi şükür canım ağrılarım başladı özellikle sırt ağrısı onun dışında sanırım hamilelik depresyonuna girdim kendime dahil kimseye hiçbir şeye tahammülüm yok ve bebişim dışında beni mutlu eden hiçbir şey yok. Tuhaf bilmiyorum
Amin canım teşekkür ederimCanım çizgi gözüküyor inşallah bebişin seninledirSizlere bişi sormak istiyorum ben letu kullandım bitti yarın yumurta boyutuna bakılacak kontrolüm var ama kanamam hala durmadı doktor bu durumda iğne verebilir mi çatlaması için niye böyle oldu anlamadım cavresamn A adenim0011 A adilebaytarovic
Tamam canım teşekkür ederimAmin canım teşekkür ederim
Hiç yaptırmadım canım bende o yüzden bi fikrim yok
Zabaaanan yapıştırıyoruz bi tane djsjsjsHeh oldu bacım net görüyorum ama suanlik hemen inanmayim sonra çıkmaz neyim sabah değilde iki gün sonramı yapsam ya
Benim testimi gördün müüüAyy bunda baya belli kıızzz var İnşallahh bebiişşş
Aşkım valla ben hiç öyle şeyler kullanmadım bilmiyorum nedir nasıl olurCanım çizgi gözüküyor inşallah bebişin seninledirSizlere bişi sormak istiyorum ben letu kullandım bitti yarın yumurta boyutuna bakılacak kontrolüm var ama kanamam hala durmadı doktor bu durumda iğne verebilir mi çatlaması için niye böyle oldu anlamadım cavresamn A adenim0011 A adilebaytarovic
Anladım canım teşekkür ederimAşkım valla ben hiç öyle şeyler kullanmadım bilmiyorum nedir nasıl olur
Tek bir testim kaldı bacım eminsen sabah mı yapacakZabaaanan yapıştırıyoruz bi tane djsjsjs
Şükür ya inşallah ikimizde hamişiz kızzzzBacım şimdi gördüm görünüyor çizgiii
Eminim tabi be shshs bunu öğlen yaptın nerdeyse bir de sabaha bakalım bence shshshs yada beklesek mi ya sjsjsjsjTek bir testim kaldı bacım eminsen sabah mı yapacak
Kız sabah yatım ne ogleni bekleyek bekleyekEminim tabi be shshs bunu öğlen yaptın nerdeyse bir de sabaha bakalım bence shshshs yada beklesek mi ya sjsjsjsj
Ayy umarım geçicidir aşkım yoksa sıkıntıı yaniiSeni gayet iyi anlıyorum aynı durumdan geçtim kimseyi görmek dahi istemiyorsun geçici bir dönem aşkım gayet normal merak etme
Kıızz görmemiştiimm bunuuu ayy bebişin gelmişşş adetine kaç gün vaarrPredictor early
Bosver önüne gelene baş azarı bacım eline fırsat geçmiş herkesten çıkar işte hıncisi hamilesin diye kimsede birsey diyemezAyy umarım geçicidir aşkım yoksa sıkıntıı yanii
Aşkım yaaa ya pazar ya çarşamba bekleyip göreciiizKıızz görmemiştiimm bunuuu ayy bebişin gelmişşş adetine kaç gün vaarrhadi sizde katılınn bana yaa yalnız sıkılıyorumm
Ben bu testi nerden yaptım ya heryerim ağrıyor kasık bel hamilelik moduna soktum galiba kendimiAşkım yaaa ya pazar ya çarşamba bekleyip göreciiiz
Ayy çok mantıklı yaa neden içime atıp kendimi şişiriyorumm boşunaaaaBosver önüne gelene baş azarı bacım eline fırsat geçmiş herkesten çıkar işte hıncisi hamilesin diye kimsede birsey diyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?