Hamile kalmak bu kadar zormu!!

Kimisine göre öyle canım. Kimiside hemen kalıyo işte.. Nasip ya biraz...

Kimisine göre öyle canım. Kimiside hemen kalıyo işte.. Nasip ya biraz...
1bucuk yıllık evliyim 2 aydır çocuk düşünüyoruz geçen ay olmadı bu ay da sanki olmicakmis gibi geliyor.İki test yaptım gec te olsa bi silik çizgi oluştu.ikinci testte sanki 1saat sonra oluşur gibi oldu ve kayboldu.bugünde kan verdim doktor pek iç acıci konuşmadı keyfim kaçtı

Kac ciktiki sonucun. Ve 2 ay cok kisa bir sure. 1 seneye kadar olamamasini normal karsiliyor doktorlar. Ben 3 bucuk senedir pek korunmadim ama yinede olmadi bakalim 1 senedir ugrasiyoruz

Kac ciktiki sonucun. Ve 2 ay cok kisa bir sure. 1 seneye kadar olamamasini normal karsiliyor doktorlar. Ben 3 bucuk senedir pek korunmadim ama yinede olmadi bakalim 1 senedir ugrasiyoruz
Sonucu çarşamba al cam canım ama pek olumlu konuşmadı doktor.yumurtlama tarihine bakcak olursak 4-5gunluk hamile olman lazım oda hemen testte belli olmazmış.belki kullandığım haktan dolayı hormonlarım değiştiği için ikinci çizgi silik oluşmuş olabilirmiş. Biz bir yılı geçti korunali.hep eşim yüzünden.şimdide pişman oldum hemen olmicak diye korkuyorum herkes soruyor çocuk yokmu daha diye

Allah nasip ederse oluyor canım dua et hayırlısını iste bi de stress yapınca olmuyor ben 6 ay bekledim sonra boşverdim ya rabbim dedim sen nasip et simdi şükür

Stres cok etkiliyor. Bu kadar dusunme akisina birakirsan isin kolaylasir :))
Demesi kolay ama uygulamasi zor oluyor. Elbet zamani vardir
Öyle canım.testinin resmini atmistim.biri de senin test bozuk yazmış nasıl anladı cirodan bilmiyorum canım sıkıldı

Bilime gore Hhic te zor degil. Bi sperm geliyor ve yumurtayi dolluyor. Sonra gebelik oluyor. Bu kadar basit anlatiliyor ama olmuyor oyle hemen isteRabbim ol der ve olur ...sadece sabretmek lazimm :)
Öyle canım hayırlısı artık

Stres yapmayin canim 2 ay olmuyor yada zor demek icin cok kisa bir sure...
Esinle bebek diye birlikte olma hayatinizi oncekiler gibi yasayin... Bak o zaman nasil geliyor bebek...
Stres cok zararli canim butun bedeni hormonlari beyni etkiliyor...
Allah insallah en kisa zamanda evlat verir

Son düzenleme:
İnşallah canım

Bence böyle düşüneceğine bol bol dualar etmeni tavsiye ederim hamile kalmak zor elbette ama Allah'a zorluk güçlük yoktur 20 sene bekleyen insanlar biliyorum biz neyizki yani bende 3 sene bekledim ama hiç senin gibi hamile kalmak bu kadar zor mu diye düşünmemiştim

Haklısın çok taktım kafama.Ama oluruna birakcam artık.benim kuzenimin bile 6 ayda olmuş.O yüzden hayırlısı artık

1yıldır korunduguma pişman oldum
Ben evlendigim ilk günden bu yana istiyorum iyi ki korunmamisim evlenen herkese de söylüyorum sakin korunmayin çok pişman olursunuz diye cnm inşallah rabbim kısa zamanda yüzünü guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…