Amin canım inşallahBen evlendigim ilk günden bu yana istiyorum iyi ki korunmamisim evlenen herkese de söylüyorum sakin korunmayin çok pişman olursunuz diye cnm inşallah rabbim kısa zamanda yüzünü guldurur
Allah yardımcınız olsun inşallah nasip eder Allahım isteyen herkese.Allah kimsenin kucağını boş birakmasinBenim 6 yıldır olmuyor da yine de her ay heyecanla testler yapıyorum
Aynen canımInsanlarin cocuk var mi diye sormalarindan ardindan kac senelik evlisin diye sormalarindan BIKTIM.
Haklısın canım.Bende böyle yazdigim için kızıyorum kendime.yaptığım teste göre kimi hamilesin dedi heveslendim kendimde öyle olduğuna tam inanmaya başlamışken.farklı yorumlarda yapılınca üstüne bide doktor da olumsuz konusunca o anki pskolojiyle yazdım. Biliyorum tabi uzun zaman çocuk sahibi olamayanlarda var Allahım herkesin yardımcısı olsun2 ayda neyin karamsarligi sizi anlamak biraz güc acikcasi...
Bende ogluma 2. Senede hamile kaldim korunmadigim halde siz 2 ayda pes etmis gibisiniz.3 ay klomen ictim cok sukur ogluma kavustum ama burda okuyoruz senelerce tedaviye ragmen bebek sahibi olamayanlari biraz sabir.Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin aceleci olmayin oluruna birakin
Akıntı varken ne yaptın. İlişkiye mi girdin?Akıntı takibi ile zor değil. Ben bu ay akıntıya göre yaptım hamile çıktım teste göre
Uzayan akıntı gelince 3 gün ilişkiye gir kesin sonuçAkıntı varken ne yaptın. İlişkiye mi girdin?
Adet olmaya yakın olduğu için olabilir geçen ay benimde öyle olmuştu.Bende acaba hamilemiyim derken adet oldum.ve ilk günümde çok agriliydi.normalde pek ağrılı geçirmezdimKizlar merhaba bgun adetmn 4. Gnu olmasi grekiodu dun kan testi yptirdm begtif ckti ve 2 gn siddetli 2 gn haff kasik agrisi bazn ck asiri bazn haff gogs agrisi yasiorm bgunde sari hafif kati halde akibtm olms ama hala olmdm sizde hala hamile olma ihtimalm vrmi yani adet olckmisim gbide hssediorm yarn byk ihtml olcm snki de bilemiorm goren duyan vrsa bu knulrdn yardmci olblrmi
Adet olmaya yakın olduğu için olabilir geçen ay benimde öyle olmuştu.Bende acaba hamilemiyim derken adet oldum.ve ilk günümde çok agriliydi.normalde pek ağrılı geçirmezdim
Aynı belirtiler canım bende ayniydim. Ama belli olmaz yinede bende adet ağrısı olan sende belki hamilelik belirtisidir.net bişey diyemem. Doğru sonuç için test yaptirmalisinBnde ole tmin ediorm ama hic kasik agrisi ckmedm bgune kdr sol kasigim ve gobegmn sol trafi kramplr sirt agrisi bi garip gldi ayrica gguslermde ck agrio bazn adetmde bukdr asiri agrimaz ama belki geckti ondn bole oldm belkide olcm die de dusunuorm
Aynı belirtiler canım bende ayniydim. Ama belli olmaz yinede bende adet ağrısı olan sende belki hamilelik belirtisidir.net bişey diyemem. Doğru sonuç için test yaptirmalisin
Allah bağışlasın canım rabbim bize de hayirli ile nasip eder inşallah2ay ne ki...senelerce ugrasan var. Bende 7-8 ay ugrasmistim daha evlendigim sene hamile kaldim...
Bende de bi tanesi silik cizgiydi diğer testte öyle oldu kayboldu.Ama testler bozuktu herhalde.kan verdim ama sonuç alamadım daha bekliyorum bendeYaptrdm dun kabda negtf ckti bakalm bnde beklicm gec dollenmedr belki diolr eger olmassm testi tekrrlicm da ihtimali vrmidie merk ettm
Amiin canim insallah, pes etmek yok:)Allah bağışlasın canım rabbim bize de hayirli ile nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?