Hamile kalmak bu kadar zormu!!

Insanlarin cocuk var mi diye sormalarindan ardindan kac senelik evlisin diye sormalarindan BIKTIM.

2 ayda neyin karamsarligi sizi anlamak biraz güc acikcasi...
Bende ogluma 2. Senede hamile kaldim korunmadigim halde siz 2 ayda pes etmis gibisiniz.3 ay klomen ictim cok sukur ogluma kavustum ama burda okuyoruz senelerce tedaviye ragmen bebek sahibi olamayanlari biraz sabir.Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin aceleci olmayin oluruna birakin

Akıntı takibi ile zor değil. Ben bu ay akıntıya göre yaptım hamile çıktım teste göre

Haklısın canım.Bende böyle yazdigim için kızıyorum kendime.yaptığım teste göre kimi hamilesin dedi heveslendim kendimde öyle olduğuna tam inanmaya başlamışken.farklı yorumlarda yapılınca üstüne bide doktor da olumsuz konusunca o anki pskolojiyle yazdım. Biliyorum tabi uzun zaman çocuk sahibi olamayanlarda var Allahım herkesin yardımcısı olsun

Kizlar merhaba bgun adetmn 4. Gnu olmasi grekiodu dun kan testi yptirdm begtif ckti ve 2 gn siddetli 2 gn haff kasik agrisi bazn ck asiri bazn haff gogs agrisi yasiorm bgunde sari hafif kati halde akibtm olms ama hala olmdm sizde hala hamile olma ihtimalm vrmi yani adet olckmisim gbide hssediorm yarn byk ihtml olcm snki de bilemiorm goren duyan vrsa bu knulrdn yardmci olblrmi

Adet olmaya yakın olduğu için olabilir geçen ay benimde öyle olmuştu.Bende acaba hamilemiyim derken adet oldum.ve ilk günümde çok agriliydi.normalde pek ağrılı geçirmezdim

Adet olmaya yakın olduğu için olabilir geçen ay benimde öyle olmuştu.Bende acaba hamilemiyim derken adet oldum.ve ilk günümde çok agriliydi.normalde pek ağrılı geçirmezdim

Bnde ole tmin ediorm ama hic kasik agrisi ckmedm bgune kdr sol kasigim ve gobegmn sol trafi kramplr sirt agrisi bi garip gldi ayrica gguslermde ck agrio bazn adetmde bukdr asiri agrimaz ama belki geckti ondn bole oldm belkide olcm die de dusunuorm

Bnde ole tmin ediorm ama hic kasik agrisi ckmedm bgune kdr sol kasigim ve gobegmn sol trafi kramplr sirt agrisi bi garip gldi ayrica gguslermde ck agrio bazn adetmde bukdr asiri agrimaz ama belki geckti ondn bole oldm belkide olcm die de dusunuorm
Aynı belirtiler canım bende ayniydim. Ama belli olmaz yinede bende adet ağrısı olan sende belki hamilelik belirtisidir.net bişey diyemem. Doğru sonuç için test yaptirmalisin

Aynı belirtiler canım bende ayniydim. Ama belli olmaz yinede bende adet ağrısı olan sende belki hamilelik belirtisidir.net bişey diyemem. Doğru sonuç için test yaptirmalisin

Yaptrdm dun kabda negtf ckti bakalm bnde beklicm gec dollenmedr belki diolr eger olmassm testi tekrrlicm da ihtimali vrmidie merk ettm

2ay ne ki...senelerce ugrasan var. Bende 7-8 ay ugrasmistim daha evlendigim sene hamile kaldim...

Yaptrdm dun kabda negtf ckti bakalm bnde beklicm gec dollenmedr belki diolr eger olmassm testi tekrrlicm da ihtimali vrmidie merk ettm
Bende de bi tanesi silik cizgiydi diğer testte öyle oldu kayboldu.Ama testler bozuktu herhalde.kan verdim ama sonuç alamadım daha bekliyorum bende

Kızlar moralinizi bozmayın, ben evlendikten sonra 2 sene çocuk yapmak istemiyordum evliliğin tadını çıkarmak ve eşimi daha iyi tanımak için ama 30'dan sonra hamile kalmanın zorlaştığını da düşünerek 7 ay korunduktan sonra bıraktık korunmayı(bu arada doğum kontrol hapı kullanmak hamile kalmayı zorlaştırıyormuş,bir arkadaşım bu yüzden 5 sene çocuk sahibi olamadı,bu yüzden eşim korunmuştu asla doğum kontrol hapı kullanmayın derim) ve ilk ay hamile kaldım hiç beklemiyordum hem çok şaşırdım hem de çok sevindim,bu kadar kolay birşeymiymiş diye düşündüm.. aslında cevap çok basitti Allah nasip etti ve oldu,umudunuzu kaybetmeyin,stres de yapmayın o da çok etkiliyor bence,rahat kafayla yapın o işi,beklentiniz olmadan.İnşallah en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…