Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlgilenen olmamış ama okuyanlara faydası olur belki diye yazıyorum. Adetli iken başladığım tedaviyle ilk ayda hamile kaldım çok şükür..
cnm nasıl bi tedavi uygulandın anlatırmısın çok ihtiyacım var ne olur cevap yazın biriniz
Kasıktan ve kalçaya yakın belden konuyor. Sülük başta tedirgin etsede sonra çekinecek hiçbirşeyin olmadığını farkediyorsunuz.
Doktor yapıyor tüm uygulamayı. Tehlikeli olan bir durum yok. Sülük çok eski bir tedavi yöntemidir.
Ya tabi oyledir de ne bileyim insan korkuyor iste. Neyse hayirli olsun sizin yavrunuz. insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz..
Allah razı olsun. Rabbim size de nasip etsin, isteyen herkese..cnm bebeğin hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip ettin
Kasıktan ve kalçaya yakın belden konuyor. Sülük başta tedirgin etsede sonra çekinecek hiçbirşeyin olmadığını farkediyorsunuz.
Merhaba hanımlar,
Hamile kalmak için alternatif tıp deneyen var mı? Bu konuda araştırma yaptım internetten fakat yeterli bilgi edinemedim. Sülük, detoks, hacamat, bitki desteği tedavisine başladım. Daha önce bu yöntemlerle hamile kalan oldu mu merak ediyorum.