Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

C cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak

Snigurucka Snigurucka (hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

Shokella Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

@Aydassa (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

@lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

@dior34 (Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak)

ironman_2020 ironman_2020 (hayirli sağlıklı evlatsahibi olmak)

1meyra 1meyra ( hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )

Herkes için 100 er “Ya Macid” okuyoruz. 2 NISAN SALI bitirelim inşallah
İsimleri söylüyormuyuz acaba

Kuzenim hamile çatlakları başlamış sağda solda aslı beni gördü gözü değdi nazar werdi diye söyleniyomuş o kadar üzüldüm ki anlatamam :KK43:(
Yok artık ya böyle insanlar varmı gerçekten hayret ettim. Çatlak hamilelikte normal bisey olabiliyormuş zaten nazardan catlakmi olurmuş Allah akıl fikir versin. Sıkma sen canını kuzum ya. Öyle insanlarla aynı ortamda bulunmaya bile gerek yok bence

Kuzenim hamile çatlakları başlamış sağda solda aslı beni gördü gözü değdi nazar werdi diye söyleniyomuş o kadar üzüldüm ki anlatamam :KK43:(
Yok artık ya yuh diyorum anlatamam benimde göbekten iğne vurulduğumdan beri catlaklar olmaya başladı ama hamile değilim benim.gobegime kim nazar degdirdi acaba 😁😁 insanlar kafayı yemiş en sonunda alıp başımızı dağa çıkacağız insanlardan uzak yaşayacağız onu istiyorlar

Yok artık ya yuh diyorum anlatamam benimde göbekten iğne vurulduğumdan beri catlaklar olmaya başladı ama hamile değilim benim.gobegime kim nazar degdirdi acaba 😁😁 insanlar kafayı yemiş en sonunda alıp başımızı dağa çıkacağız insanlardan uzak yaşayacağız onu istiyorlar
Ayy kesinlikle ve bunu söyleyen canım kanım yani dışardaki insanlar ne desin ne söylesin bilemiyorum rabbim fırsat wermesin onlara bizi de daha fazla bekletmesin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Maalesef öyle bıktım ki bu söylentilerden yine de çok şükür rabbime allah içimi biliyo hayatım boyunca kıskançlık hasetlik bilmedim o konumlardada hiç olmadım ama imtihan ya bunlarıda duyduruyor kurban olduğum :(

Yok artık ya böyle insanlar varmı gerçekten hayret ettim. Çatlak hamilelikte normal bisey olabiliyormuş zaten nazardan catlakmi olurmuş Allah akıl fikir versin. Sıkma sen canını kuzum ya. Öyle insanlarla aynı ortamda bulunmaya bile gerek yok bence
Ewet doğumuna falan da gitmeme kararı aldım kuzu maalesef öyle insanlar hala var rabbim hidayet wersin başka bişy demiyorum 🙂

Maalesef öyle bıktım ki bu söylentilerden yine de çok şükür rabbime allah içimi biliyo hayatım boyunca kıskançlık hasetlik bilmedim o konumlardada hiç olmadım ama imtihan ya bunlarıda duyduruyor kurban olduğum :KK43:
Rabbim en kısa zamanda sana saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin de kapansın ceneleri canım yoksa bizim insanımız susmaz

Rabbim en kısa zamanda sana saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin de kapansın ceneleri canım yoksa bizim insanımız susmaz
Aynen canım sözdede yüzüme en çok üzülen o dediğim gibi hiç bişy demiyorum rabbim tez wakitte hayırlı sağlıklı bir ewlat nasip etsin bende onlara rabbimin hazinesinde çoktu banada lutfetti çok şükür kimseninkinde gözüm olmadı da kalmadı da diyebileyim tek temennim bu :(

Liste yı okuyup isimleri
100adet olarak dua okunacak tamamdır

Ayy kesinlikle ve bunu söyleyen canım kanım yani dışardaki insanlar ne desin ne söylesin bilemiyorum rabbim fırsat wermesin onlara bizi de daha fazla bekletmesin inşallah 🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım taş uzaktan gelmiyor zaten yaş ilerledikçe eski lafların ne kadar değerli olduğunu anlıyorsun

Back
X