- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
Insallah kocaamaan bi sayı cikar Rabbim yuzunuzu guldursunVerdim yarım saat önce canım. Heyecanla bekliyorum. Zaman geçmek bilmiyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kocaamaan bi sayı cikar Rabbim yuzunuzu guldursunVerdim yarım saat önce canım. Heyecanla bekliyorum. Zaman geçmek bilmiyor.
Cikar insallah canimÇok güzel canım. Inşallah benim de yüksek çıkar
Normal midir sizce ? Son adet tarihim 24 şubattı. Bu değere göre 5 haftalık falan olması gerek. Inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.Masallaaahh❤❤
Yok kuzum gayet referans araliginda bi degerNormal midir sizce ? Son adet tarihim 24 şubattı. Bu değere göre 5 haftalık falan olması gerek. Inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.
Oh maşallah kuzumm çok sevindim ☺ Rabbim tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlaaaaaar 6075 çıktı sonucum![]()
Aaaaaa çok güzel canım. Çok sevindim. Tebrik ederim❤Ne bereketli ay maşallah bir hamilelik haberi de benden gelsin :) bende hamileyim kızlar bugun kalp atışlarını duyduk şükür Rabbim en kısa zamanda bekleyen bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah ♥
Oh oh maşallah ne güzel çok güzel bi haber daha ama sen hiç renk vermedin canımNe bereketli ay maşallah bir hamilelik haberi de benden gelsin :) bende hamileyim kızlar bugun kalp atışlarını duyduk şükür Rabbim en kısa zamanda bekleyen bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah ♥
Cok sagol canim Saglıkla kucaklamak nasip olur inşallah hepimizeAaaaaa çok güzel canım. Çok sevindim. Tebrik ederim❤
Canım kalp atışını duymadan yazmak istemedim bugun kalp atışlarını duyduk hemen yazdımOh oh maşallah ne güzel çok güzel bi haber daha ama sen hiç renk vermedin canım7 haftalık falan ozaman senin
Maşallah canımm çok umutlu oldum ya ama ben daha duyamadım kalp atışını 8 nisanda gidicez inşallah bakalim biz daha anca 5 haftaligiz ☺ Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah. Olmayan isteyen herkese nasip etsin aminnCanım kalp atışını duymadan yazmak istemedim bugun kalp atışlarını duyduk hemen yazdımevet bildin tam 7 haftalık
İnşallah canım aminnn.Maşallah canımm çok umutlu oldum ya ama ben daha duyamadım kalp atışını 8 nisanda gidicez inşallah bakalim biz daha anca 5 haftaligiz ☺ Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah. Olmayan isteyen herkese nasip etsin aminn![]()
Evet canım ne kadarlık senin. Ben tamamen şans eseri öğrendiğimden bilemiyorum ne kadarlık olduğunu. Beta değerine göre 5 haftalık falan. Kalp atışlarını duyabilir miyiz ki biz de? Pazartesi gidiyoruz doktora.Oh oh maşallah ne güzel çok güzel bi haber daha ama sen hiç renk vermedin canım7 haftalık falan ozaman senin
Keseyi görürsün canım da kalp atısına bidaha cagırır 1, 2 hafta sonraEvet canım ne kadarlık senin. Ben tamamen şans eseri öğrendiğimden bilemiyorum ne kadarlık olduğunu. Beta değerine göre 5 haftalık falan. Kalp atışlarını duyabilir miyiz ki biz de? Pazartesi gidiyoruz doktora.
Evet canım ne kadarlık senin. Ben tamamen şans eseri öğrendiğimden bilemiyorum ne kadarlık olduğunu. Beta değerine göre 5 haftalık falan. Kalp atışlarını duyabilir miyiz ki biz de? Pazartesi gidiyoruz doktora.
[/QUOTE
son adet tarihinden hesapliyorsun canım. Bide ben program indirdim otomatik hesapliyo zaten. Son adet tarihin ne