hamile kalmak isteyenler iğne yaptiranlar

gell bebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
342
123
32
Ben pazar günü ovitrelle diye bir iğne vururum öncesinde klon kullandım. Bu ay üzerimde bi rahatlik var.bebek istiyorum ama olmuyo.bu ay farklı sanki.igne etkilerini gösterdi.yaki bandı kullandım incir yedim.esime keçi boynuz özü aldım. 41 gün âyet kürsüye okudum bitimine bu aya denk geldi.bilmiyorum bu ay çok ümitli neler olacak merak ediyorum
Sizce ne olabilir

ben ayın 18 inde iğne vuruldum test yapsam cıkar mı acaba?

Yok bebeğim ya.pozitif çıkar en az üzerinden 13 gün geçmesi lazım. Bende pazar günü vururum ovitrelle 68 tl iğne. Daha öncede yaptırdım pozitif çıktı sevindim sevindim fos çıktı. Ihnen hamilelik hormonunun yükseltiyor o yüzden 13 gün sonra yada 15 gün sonrasını bekle

ay kafayı yıcem bır bucuk sene oldu hep aynı umut ılk defa bu ay iğne oldum doktorum var dıyebılecegım sorunun bıle yok dıyo

ay kafayı yıcem bır bucuk sene oldu hep aynı umut ılk defa bu ay iğne oldum doktorum var dıyebılecegım sorunun bıle yok dıyo
Sakın ol bak kafana takma sadece rahat ol deki istiyorum ama olmasada olur diye rahatlar kendini.bende 6 aydır ki istiyorum 2 iğne deneyimim.ama kesin olacak diye bişey yok.evet bendede sorun yok elimde en az 30 Dr gitmiştir Malatya ankara hastane hastane gezdim daha 23 yaşındayım düşün yani.ama hiç bi sorun yok demekki allahtan yani.rahatla olur ama zamanı var de.kafaya takınca oluyormuş. Naz yapıyo bebek sonra :) Tamam'ı güzel düşük güzel olsun.bak yani bandını dene olmazdı bn yaptım öyle hamile kalanlar oluyormuş. 5 tl 4 5 gün takılı kalacak ağır kaldırma eminim olur ya.

benim 7 yasında bı kızım var dedıgın gıbı ben takmıyorum ama o her seyde kardes lafını acıyo aralık ayında kanallarımda hafıf yapışıklık vardı acıldı dedıgın gıbı allahın takdırı bundan sonrası canım ya

benim 7 yasında bı kızım var dedıgın gıbı ben takmıyorum ama o her seyde kardes lafını acıyo aralık ayında kanallarımda hafıf yapışıklık vardı acıldı dedıgın gıbı allahın takdırı bundan sonrası canım ya
E ceylinim ne istiyorsun daha allahtan :) bak çok şükür 1 tane var.2 de olur ya.insallah benimde olur tez vakitte bu ay olurmu Merk ediyorum ben demin balayı kaldırdım şansım var.biseymi oldu acaba korkuyorum. Kasık bel karın sancilaniyo

aynen canım bugun 3. gunum kasık agrım dınmedı ama agır kaldırma dıkkat et neden sansını kotuye kullanıyon yat gıtsın bırazcık adamlar ceksın :) sabah doktora gııttım progesteron tahlili için her ay yumurta kıst oluyodu bu ay olmamıs dedı rabbım herkeze evlatlar nasıp etsın ıns

aynen canım bugun 3. gunum kasık agrım dınmedı ama agır kaldırma dıkkat et neden sansını kotuye kullanıyon yat gıtsın bırazcık adamlar ceksın :) sabah doktora gııttım progesteron tahlili için her ay yumurta kıst oluyodu bu ay olmamıs dedı rabbım herkeze evlatlar nasıp etsın ıns
Ben derde vardı biri 2 GN snra başka yere gittim geçmiş dedi :)
Valla ağrı varda n bilim unuttum bi an ya inşallah zarar i olmaz ya

ben kızıma hamileyken bılmıyordum daha hamıle oldgumu misafır gelecek dıe teklı koltugu kaldırdım ettım bısey olmadı cokta dıkkat edersek daha da zararlı oluyo ama tedbırı de elden bırakmamak lazım canım

1 sene olmadığı için bana iğne vermio drlar 9. Ayım polikistikoverim var ve hala çocuğum olmadı endokrolojiniğneyle hamile kalabilirsin dedi ama doktorlar illa senin dolmasını bekliolar şimdilik ilaç kullanıorum inşallah bi faaydasını görürüm

1 sene olmadığı için bana iğne vermio drlar 9. Ayım polikistikoverim var ve hala çocuğum olmadı endokrolojiniğneyle hamile kalabilirsin dedi ama doktorlar illa senin dolmasını bekliolar şimdilik ilaç kullanıorum inşallah bi faaydasını görürüm
Kışın varsa yapacak bişey yok bende vardı geçti 6 aylık evliyim ama 1 sene korunuyor um diyerek iğnesi yaptırdım. Ya allah yardımcımız olsun.insallah başka şeylere gerek kalmadan bebek sahibi oluruz.dunyanin en tatlı şeyi.

Ignen in etkisinden sık sık sıcak başkalarının oluyo uyku basıyor hafif baş ve kasık ağrıları oluyo. Sık sık idrar yapma
Yani hamilelik belirtilerin hepsi oluyo.
Buna aldanarak test yapmayın yada Dr gitme gereği duymay in.en az 15 gün. ki o zmn bile belli olmayabilir. Garanti olarak adetin geçmesini bekleyin
Ama eger iğneden 14 gün sonra gecerse aynı belirtiler olursa koşun Dr a :)

X