günaydın arkadaşlar.... Dün yazdım bişeyler ama herkesin çıkışına denk geldi galiba.... Hakça canım sen görmüşsün iyiyim ben sizleri merak ediyorum sıklıkla, ne var ne yok, kimler hamiş, kimler umutlu hala diye aklıma takılıyor, mide bulantılarım eski seyrinde olmasa da varlığını devam ettiriyor, çok şükür halime.. Sizlere tabii ki dua ediyorum inşallah herkes verecek müjdeyi buradan, eminim ben....
günaydın herkese.... arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz?? bizim de çalışmalarmız sürüyor
saol canım ben iyiyim bu aralar uykusuzluğumun dışında çok iyiyim Allahıma bin şükür.... yeni hamişlerimizi olmuşşş hepsini canı gönülden tebrik ederimmm kız yeni hamişler elinizi başımıza sürün :)) yasemen hg canımmmm...
saol canım ben iyiyim bu aralar uykusuzluğumun dışında çok iyiyim Allahıma bin şükür.... yeni hamişlerimizi olmuşşş hepsini canı gönülden tebrik ederimmm kız yeni hamişler elinizi başımıza sürün :)) yasemen hg canımmmm...
Canım iyi sayılırım sen nasılsın? Regl olacağım belim çok ağırıyor bugün. Yataktan ağlayarak kalktım. Sitenin problemi çözüldü çok şükür. Biraz daha açılmasaydı sıkıntıdan patlayacaktım. Sanki sürekli birşeyi eksik yapıyor gibiydim.
Alincim belli olmadı daha cinsiyet, 7 kasımda bir sonraki randevum ve sanırım o zaman görebilicez malum bölgeyi. Ben doğrusu çok da merak etmiyorum sağlıklı olması önceliğim benim merakım onu içimde hissettiğim anı yaşamak bunun için çok heycanlanıyorum yoksa zaten kızımız da yok, oğlumuzda zaten her ikisi de muhteşem bence, sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da...... Eskiden vardı bir cinsiyet tercihim ama şimdi üzülmesin bebiş diye düşünmüyorum ki gerçekten de önemli değilmiş, sağlıklı olması herşeyin önünde.....
Hakça canım vardır herşeyde bir hayır olacak inşallah vakti gelince....
yok hakcacım iş temposu ev temposu olunca akşamda erken ayatamadım baza aldık bizim yatağa e bazanın altına çeyizleri dizince baya zamanımı aldı ama çok rahatladı gardroplarım :)) neyse zaten çalışan kadının en büyük sorunu uykudur helede havalar soğumuşken sıcak yataktan çıkmak adeta işkence gibi ...:))
maat sanada günaydın hoşgeldin... nekadar zamandır bebek sahibi olmak istiyorsunuz canım?
hazirandan beri korunmuyorum.... şimdi diyeceksiniz ki "aaa daha çok erken".. ama ilk evliliğimde 20li yaşlardayken çocuk düşünmüyordum henüz ve hamile kalmıştım.. üstelik korunuyorken.. ve üstelik tek yumurtalığım var benim... haziranda spiralimi çıkaran doktor hem tahlillerimi görünce ve hem de USG ve el muayenesinde gözlerine inanamadı .. "tek yumurtalıkla ve hem de bu yaşta birden fazla folikül inanılmaz" dedi... korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmam gerekirmiş.. ve üstelik çoklu gebelik olasılıkmış... ama eskiden tabiri caizse "üstüne ceket asılınca hamile kalan" ben şimdi 4 aydır gebe kalamıyorum... şimdi 30lu yaşların sonlarındayım... yumurta kalitemi tabii ki 20li yaşlardaki halimle kıyaslamıyorum... ama eskiden istemeden bile o kadar kolay hamile kalırken şimdi bu durum önce beni şaşırttı.. şimdi de artık üzmeye başladı.... eskiden stresle beklediğim ve görünce "şükürler olsun bu ay da yırttık" dediğim regl artık boynumu büküyor... eşimde de sorun olmaması lazım.. çünkü onun da ilk evliliğinden bir çocuğu var... birkaç ay daha mı denesek yoksa yaş haddinden doğrudan bir doktora mı danışsam bilemiyorum... artık yaş nedeniyle beklemek manasız gibi.... eşimle konuştuk 2009 ocak ayına kadar kendimize süre verdik... o zamana kadar gebe kalamazsam profesyonel yardım almayı düşünüyorum... bu arada kendi kendime yumurta için bir ürün kullansam mı diye bile düşündüm... sizlerin önerebileceği öyle bir ürün var mı?? bebek düşündüğüm için ön hazırlık olarak 3 ay folbiol kullandım.. son bir aydır da folik plus'a başladım... bu sitede de birçok yumurtlama için ek ürün okudum... doktora danışmadan kafaya göre kullanırsam çok cahilce mi davranmış olurum
belenaycım bu arada listeye ekleme hızını tebrik ederim... hoşgördük .. Allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah .. sevgiyle kalın :1hug:
canım öncelikle herşeyin hayırlısı.doktora danışmadan da ilaç kullanma derim.folic plus ilacını genelde bebek düşünenlere veriyorlar,bu arada bende kullanıyorum.
sen 20'li yaşlarda hamile kaldım demişsin yani yalnış anlamadıysam bir çocugun varda 2.sini mi düşünüyorsun. bende evlenmeden önce doktora gittiğimde çok çabuk hamile kalabilirsin dedi.tabi ilk zamanlarda bebek düşünmüyoruz ya bende korunmuştum. ama bu işler ha deyince olmuyor. bu yüzdende bebek isteyen arkadaşlara hiç düşünmeden hamile kalmaya karar verin diyorum. genelde yeni evlenenenler hemen bebek düşünmüyorlar.aynı bizler gibi. herşeyde bir hayır vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?