Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar şimdi reklamlarda gördüm miğde bulantısı bantları çıkmış allah allah yaa benim neredeyse geçiyo daha yeni çıkıyo bu icat -tatlicadiarzu- neyse aklınızda bulunsun belki yardımcı olur eczanelerde satılıyomuş

valla ilk 3 ay hiç beslemediğini düşünüceksin canım çünkü bulantıdan yiyemicekssin ama zaten bebekler 3 ay anne karnında besleniyomuş sen yiyemesende ama nadına ye tabiki canım yoksa benim gibi çekersin

asırı bulantım yok cnm bebıs saglıklı olsun dıye ıyı beslenmeye calısıyorum cok ıyı bakmam lazım ona kolay bulmadım ne de olsa

şuan olmaz zaten canım merak etme 4 haftadan sonra başlıyo inşallah başlamazda.bu arada son adet tarihin nedir

mervecı ıns senınde gecerde sende herseyden yersın cnm
escales hg

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn canım şu 2 gündür maşallah yemem iyide su içemiyorum az önce yemek arasında bi kana kana içiyşm dedim oh dedim ama şimdi uzanıyorum mağlüm kötü yapıyo neyseki naneli şeker attım şimdi ağzıma o rahatlatır

galıba sımdıden sonra baslıcak cunku son ıkı gundur basladı
sat 8 mart cnm

5 hafta 2 günlük hamilesin canım hayırlısı olsun benimde bu haftalarda başlamıştı işte ama psikolojik yapma kendine aklına bile getirme boşver konuşmayalım bulantılardan

slm dostlar ben geldim nasılsınız bugün a.s.
escales üzülme tatlım kurtarıcın geldi :jeyyar:

Son düzenleme:
kız sen unutulacak kadın mısın bakıyım
ne bileyim bebişimiz yok diye unuttunuz sandım bak ben bu aralar çok duygusalım benimle ilgilenmezseniz ağlarım :a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm dostkar be geldim nasılsınız bugün a.s.
escales üzülme tatlım kurtarıcın geldi :jeyyar:

gülüm sesleniyom ben diyete girdim diyom ne bileyim slm veriyom ama yok anam hoş geldin valla özlemişim seni kız nbr nasılsın bakem bugün a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…