hoşbuldum cnmŞenizhoş.geldın vıldancım
kıs nilüş senindemi günün geçti ben fransız kaldım topiğe:uhm:sessizdenizim akşam yapmam sabah daha kesin çıkıyormuş yaa sabah yaparım..tabi test bulursak çıkışta anca nöbetçi olanı bulmalıyız biz geç çıktığımızdan...bulamazsam yarın güniçinde gider alırım artık..haber vermezmiyim tatlışş herkezden önceee söylerim zaten
iyi yaptın kız vildoş yarın bende drdan sonra gezecem valla patladım kaçgündür evde.
ilacı sadece 10 gün kullandım canım normal adet olmamı sağlamıştı diğer kutuya gelecek adetimin 16.günü başlayacaktım ama şimdi yine karıştı gerçi yan etkilerinde ara kanamalara yol açabilir yazıyo ama doktora danışmak en doğrusu tabibak sense stres yapmışsın kızz...ilaç kullanıyosun neticede tatlım ...bi sorsaydın..senin önümüzdeki ay düzene girer artık moral bozma tatlışım yeni içmeye başladın ilacıı
canım meşrutiyet cad.no:33 kızılay
bende hiç gitmedim zaten gidersem emine hanıma özel muayenesine gitcem oda kocatepenin ordaymış
netten araştırabillirsin canım
bu arada ankaranın neresindensin canım?
kız vallahi bi alakam yok firmacılarla:)
canım ne olur bebiş olsa da olmasa da bırak şu sigarayı ya..
hoşbuldum cnm .Şeniz...yok daha test yapmadım....seninki kesinleştim canm
anladım canımhayırlısı ne diyelim kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum cnmŞeniz
kıs nilüş senindemi günün geçti ben fransız kaldım topiğe:uhm:
iyi yaparsın cnm açılırsın biraz kafa dağıtmaya iyi geliyo
haklısın canım farkındayım ama birde bana sor nasıl gözümde büyüyorgeldim bileeee
kendi kendinedegircen kısdelikafadulden
yemekten bahsetmak yok hamişler var yazık yaakaydirigubbakcemile3
güzelim bak dr herşeyden haberdar et ki senin durumunun farkında olsun ona göre davransın yaw
a.s... canım ya bende durum aynı bu 2. ay dogum kontrol hapı kullanıyorum şimdilik biraz düzene girsin bakalım hayırlısı olur inşallah....
sende hoşgeldin canım nasıl geçti gezmelerselam herkese aman maşallah ne kadar kalabalığız
hoşbuldum cnmŞeniz
kıs nilüş senindemi günün geçti ben fransız kaldım topiğe:uhm:
iyi yaparsın cnm açılırsın biraz kafa dağıtmaya iyi geliyo
ilacı sadece 10 gün kullandım canım normal adet olmamı sağlamıştı diğer kutuya gelecek adetimin 16.günü başlayacaktım ama şimdi yine karıştı gerçi yan etkilerinde ara kanamalara yol açabilir yazıyo ama doktora danışmak en doğrusu tabi
bir de şu soğan kürüne taktım bakalım belki işe yarar diyorum ama şimdi başlayabilirmiyim onu bilmiyorum adam ilk kür 15 günlüktür nezaman başladığınız farketmez yamış ama yinede emin olamadım tatlım ya
banada ver gııı..heç vermiyon bahh ben veriyorum saana ona gürrüüü
ya uff ya
vildan nilüfer biz nasıl uyucaz
sabaha kadar çatlarız meraktan yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?