Ben de konuşmak istiyorum, Klomen tedavisi alıyorum. Geçen ay yumurtam çatlamadığı için olmadı. 2. kez klomen e başladım pazartesi günü. cumartesi günü kontrole gideceğim. bakalım gelişmeleri yazarım
Ben de konuşmak istiyorum, Klomen tedavisi alıyorum. Geçen ay yumurtam çatlamadığı için olmadı. 2. kez klomen e başladım pazartesi günü. cumartesi günü kontrole gideceğim. bakalım gelişmeleri yazarım
Başınız sağolsun canım çok üzüldümdua ediyorum canım her akşam..allahın izniyle işallah herkez hamiş kalacak burada bu dönemi sizlerle yaşamak istiyorum bende kızlarr)))
iyiydir tatlış neolsun..sabah cenazemiz vardı eşimin amcası vefat etti hastaydı kanserdi..allah düşmanıma vermesin...beni o istemişti, en son düğünümde oynamıştı sonra hergeçen gün ağırlaştı..mekanı cennet olsun işallahh...:Saruboceq:
slm kızlar..
geçmişe hiç bakmadan hop diye topiğe atladım...bi değişiklik var mı topikte?
bizde dün dr gittik..meleğim Rabbime şükür olsun gayet iyiymiş
dr 5 haftalık olmasına rağman gayet iyi dedi..10 gün sonra tekrar çağırdı...bi de meleğimizin rsmini verdi.. daha minicik
canım yaptım geldim bile:)sessizdenizcim fikir verirdim ama beryalcim kızıyo burda olmaz hamişler var senin gibi tatlım.:1no2:
ayyy canım ya hemde ne bulantı...merhaba kızlar nasılsınız*???
sesizim demek bulantın başladı..bebişinide görmüşsün gözünaydın..doktor kaç haftalık dedi pekii???
cumartesi çarşıdaydık eltimlerle birlikte yeni ev aldı eşyalarınıda yeniliyo eşya baktık ona çok güzel şeyler seçtik süper olacak evi :lepi:aklımada geldi anacım..dedim görsem tanırmıyım acaba fotoğraflardan çıkarrım belkim dedim:)nerdeydin kızz okadar bakındımsırnaşık şey
allah ayırmasın
googleye 7910 ticker yaz orda çok var canımdilnur kız şu imzayı beceremedim beee anacım söylesene nasıl olcak.
dua ediyorum canım her akşam..allahın izniyle işallah herkez hamiş kalacak burada bu dönemi sizlerle yaşamak istiyorum bende kızlarr)))
iyiydir tatlış neolsun..sabah cenazemiz vardı eşimin amcası vefat etti hastaydı kanserdi..allah düşmanıma vermesin...beni o istemişti, en son düğünümde oynamıştı sonra hergeçen gün ağırlaştı..mekanı cennet olsun işallahh...:Saruboceq:[/QUOT
niüfer79 başınız sağolsun..allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..allah sizlerede sabırlar versin.
googleye 7910 ticker yaz orda çok var canım
yada wedding ticker yaz ordanda bulabilirsin
yapamazsan ben sana yaparım beğenirsen onu koyarsın sen bak biraz kaydirigubbakcemile2
güle güle canım a.s.kızlar ben kaçarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?