Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hayırlısı olsun canım..yumoşlar büyüdümü diye bakacaklar dimii...ben pek bilmem gerçide işallahh herşey yolunda gider buay:Saruboceq:

h.g. allahtan hayırlısı olsun canım.

niloş ya seni arkadaş listesine bitürlü ekleyemedim kız adını yazıyom böle kullanıcı yok diyor.çıldıracam.

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba sessizdeniz senin için çok sevindim umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin..kaydirigubbakcemile5

sessizdenizcim fikir verirdim ama beryalcim kızıyo burda olmaz hamişler var senin gibi tatlım.:1no2:
canım yaptım geldim bile:)
merhaba kızlar nasılsınız*???
sesizim demek bulantın başladı..bebişinide görmüşsün gözünaydın..doktor kaç haftalık dedi pekii???
ayyy canım ya hemde ne bulantı...
vallahi 5+3 günlük olmasına ramen çok iyi dedi başkada bşe demedi kan vedim cuma alıcam sonucunu...5+3 den daha az olsaydı söylerdi sanırım benimde aklıma gelmedi 5+3 lüğe göre iyi deyince sevinçten bi çok şeyi sormayı da unuttum
bana örnek öğün listesi verdi,ağrın olursa soluna doğru yan yat dedi,fazla ayakta kalma,fazla yeme,az az ve sık sık ye günde 3 litreye yakın su iç dedi,haftada 1 gün ilişki en fazla 2 gün dedi.bende de ilişkiye karşı bi soğukluk oluştu hiç istemiyorum ama eşimede yazık..mide bulantısından bişedüşünemiyorum ki-tatlicadiarzu-

aklımada geldi anacım..dedim görsem tanırmıyım acaba fotoğraflardan çıkarrım belkim dedim:)nerdeydin kızz okadar bakındımsırnaşık şey
cumartesi çarşıdaydık eltimlerle birlikte yeni ev aldı eşyalarınıda yeniliyo eşya baktık ona çok güzel şeyler seçtik süper olacak evi :lepi:
pazar günüde onları yolcu ettik falan çok dolandığımdan görememişindir sırnaşık şey

iyiydir tatlış neolsun..sabah cenazemiz vardı eşimin amcası vefat etti hastaydı kanserdi..allah düşmanıma vermesin...beni o istemişti, en son düğünümde oynamıştı sonra hergeçen gün ağırlaştı..mekanı cennet olsun işallahh...:Saruboceq:[/QUOTE]

allah rahmet eylesin.mekaı cennet olsun

dilnur kız şu imzayı beceremedim beee anacım söylesene nasıl olcak.
googleye 7910 ticker yaz orda çok var canım
yada wedding ticker yaz ordanda bulabilirsin
yapamazsan ben sana yaparım beğenirsen onu koyarsın sen bak biraz kaydirigubbakcemile2

ayy arkadaşım gelcektiya yemeğe gel dedim öyle açık unutmuşum pcyi yaptım geldim yemeğeimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…