Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok cnm meraklanmadım ben ismini yazmıştım merak ettiğim arkadaşlarımın:1closedeyes:

yeb lütfen senden ricam edit yapıp silermisin cnm o mesajını ikimizi aynı cümle içinde kullanmandan rahatsız oldum

merhaba canım hastamısın du sana bi rep veremde iyileş

teşekkür ederim.evet maalasef hastayım sanırım üşüttüm sürekli tuvalete gidiyorum bu ay da böyle ilaç kullanıcaz.bu ay tamam her şeye dikkat edicem diyorum mutlaka bir şey çıkıyor ağlamak istiyorum yaaaaasenağlama

özür bilmediğim bişeymi var bi olaymı olduda benim haberim yok
çok mühim bişey değil cnm özür dilenecekte bişey değil
sadece ince bi ayrıntı o kadar:1hug:
hoşgeldin canım benim ben iyiyim şükür sen nasılsın bakem

akşam fazla mesai yapmışlardır belki kız uyanamammışlardır :roflol::roflol::roflol::roflol:

çalışsınlar çalışsınlar çalışanı allah sever :jeyyar::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey

elif...timureren cnm sende hoşgeldin valla görmedim kusura bakma cnm

aynen öyle şekercim kız benim günümede az kaldı pek umudum yok ama bakalım artık ne olacak

elif...timureren cnm sende hoşgeldin valla görmedim kusura bakma cnm

ne demek vidangel ne kusuru lütfen ben öle hemen kırılmam insanlık hali bende sürekli bakamıyorum çalıştığım için ekran genelde simge durumunda oluyor.ben bazen takılırım böyle size cnm:1hug:

aynen öyle şekercim kız benim günümede az kaldı pek umudum yok ama bakalım artık ne olacak
kıs ders çalışmıyonmu sen bakiim:mymeka: kafanı kitaplardan kaldırmak yok:mymeka:öyle umutsuz falan duymayım ummadığın anda çatkapı gelir zaten allahtan umut kesilmezsüprizzzzz
vildan sen soğan kürü yapıyormuusn canım ben 2 gündür yapıyorum
cnm 2 gün yaptım daha dayanamadım ııyyykkkk-tatlicadiarzu-bıraktım içemiyom:bbo:
ne demek vidangel ne kusuru lütfen ben öle hemen kırılmam insanlık hali bende sürekli bakamıyorum çalıştığım için ekran genelde simge durumunda oluyor.ben bazen takılırım böyle size cnm:1hug:

saol cnm :)) topiğimizin misafirperverliğinden memnun kalda gerisi önemli değilŞeniz

nilüşş hamişlik nasıl gidiyo kııs mide bulantın falan varmı
isim düşündünüzmü
bak ben unisex isim buldum kızda olsa erkekte olsa koyabilin....topik ....nasıl isim ama :roflol:

hehehe))))))))))))))))))))))
kız sen beni çatlatcan gülmekten)))))toppik demekk....allah iyiliğini versin kızzz valla sen çok yaşa emii...........delüüüüüüüüüüü............hihoyyyt

hehehe))))))))))))))))))))))
kız sen beni çatlatcan gülmekten)))))toppik demekk....allah iyiliğini versin kızzz valla sen çok yaşa emii...........delüüüüüüüüüüü............hihoyyyt

valla kıs şaka bi yana aklında vardır 3-5 isim söylesenedelikafadulden

valla kıs şaka bi yana aklında vardır 3-5 isim söylesenedelikafadulden

siz söyleyin hangisi güzel...kız olarak..(.masal...pelinsu...sahra.)..bunları ben buldum eşim sahra ve masalı beğeniyo..pelini beğenmiyor..
erkek olarak (uluç sarp)....uluç kuluç gibimi kızz..)))))))))).aklınıza kulunç geliyomu uluçta)))biz erkek olursa uluç sarp koyacağız sanırsam....eşim uluç istiyor ..has ve has türk ismi..ilk türk denizcisi demek...
diğer seçenekler....(uzay ...poyraz)
sizde söyleyin anacım açığız önerilere...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…