allah bize ve yavrularımıza bağışlasın cnm allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı
yeb lütfen senden ricam edit yapıp silermisin cnm o mesajını ikimizi aynı cümle içinde kullanmandan rahatsız oldum
hoşgeldin canım benim ben iyiyim şükür sen nasılsın bakemherkese merhabaaa kızlar nasılsınız.a.s.a.s.
sırnaşık şey
kıs seni sefiyom sefmezmiyimŞeniz
sen burdasında diğerleri yok merakta kaldım:sm_confused:
merhaba canım hastamısın du sana bi rep veremde iyileş
çok mühim bişey değil cnm özür dilenecekte bişey değilözür bilmediğim bişeymi var bi olaymı olduda benim haberim yok
hoşgeldin canım benim ben iyiyim şükür sen nasılsın bakem
akşam fazla mesai yapmışlardır belki kız uyanamammışlardır :roflol::roflol::roflol::roflol:
çok mühim bişey değil cnm özür dilenecekte bişey değil
sadece ince bi ayrıntı o kadar:1hug:
çalışsınlar çalışsınlar çalışanı allah sever :jeyyar::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey
elif...timureren cnm sende hoşgeldin valla görmedim kusura bakma cnm
kıs ders çalışmıyonmu sen bakiim:mymeka: kafanı kitaplardan kaldırmak yok:mymeka:öyle umutsuz falan duymayım ummadığın anda çatkapı gelir zaten allahtan umut kesilmezsüprizzzzzaynen öyle şekercim kız benim günümede az kaldı pek umudum yok ama bakalım artık ne olacak
cnm 2 gün yaptım daha dayanamadım ııyyykkkk-tatlicadiarzu-bıraktım içemiyom:bbo:vildan sen soğan kürü yapıyormuusn canım ben 2 gündür yapıyorum
ne demek vidangel ne kusuru lütfen ben öle hemen kırılmam insanlık hali bende sürekli bakamıyorum çalıştığım için ekran genelde simge durumunda oluyor.ben bazen takılırım böyle size cnm:1hug:
nilüşş hamişlik nasıl gidiyo kııs mide bulantın falan varmı
isim düşündünüzmü
bak ben unisex isim buldum kızda olsa erkekte olsa koyabilin....topik ....nasıl isim ama :roflol:
bugün kimseden ses seda yok..herkesin işimi var yoksa..a.s.gamyoncuiremsu
hehehe))))))))))))))))))))))
kız sen beni çatlatcan gülmekten)))))toppik demekk....allah iyiliğini versin kızzz valla sen çok yaşa emii...........delüüüüüüüüüüü............hihoyyyt
evet sildim vildan
bende çok seviyorum benimkide gürünlü
valla kıs şaka bi yana aklında vardır 3-5 isim söylesenedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?