Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

valla kız isimlerini beğendim süperler ama erkek isimleri hakkında yorum yapmayım tercih sizin kııı

valla kız isimlerini beğendim süperler ama erkek isimleri hakkında yorum yapmayım tercih sizin kııı

yorum bekliyorum cicim..yoruma açığım..lütfen yapalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tercihi sonra yaparız belki başka isimler çıkar daha cicim..engüzel hangisi kızım olcak galiba benim.öyle hissediyorum...
yorummm yorumm yorumm...............
kızını bırakıp gelince yorumunu yaz canım..herkez gitmiş.yalnız kaldımmmm

bende az sonra yemeğe çıkıyorum öğleen sonra görüşürüz..

okiş cnm öğleden sonra görüşürüz o zaman

kızlar ben çıkıyom yavrımı okula koyup gelcem hemen
pardon bide öğretmeniyle görüşecektim
hemen gelemesemde çabuk gelmeye çalışacam byya.s.a.s.a.s.a.s.

:a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:

kıslar resimlerim hakkındaki yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim iki ayrı yerde düğün oldu aslında ben kapalıyım hem açtım hem kapattım iki yerde oldugu için deişik olsun istedim kapalı olan sivasta yapıldı açık olanım istda

anacım çalışmalara devam ama ne bileyim geçen ay olmadı ya pek umudum yok bu ayda işte

vildancım resim koymussun ama ben göremedim bi koyarmısın seni çok merak ediyorum benim için bi koyuver canım bakabilirmiyim

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben çooook mutluyum işe başlıyorum tekrar:sm_cool: eşimide ikna ettim şükür evde olmaktan sıkılmıştım gerçi paso geziyordum ama olsun çalışmak güzel hayırlısı olsun inşallah dua edin kızlar bana :Saruboceq:
sizler nasılsınız bakalım geçmişi okumadım valla geçmişi okumaya dalınca yeni yazıları okuyamıyorum yetişemiyorum hızınıza ya benim gibi yaşlılarıda düşünün bee ben sizin gibi genç değilim hızlı koşamamkaydirigubbakcemile3

h.g. canım yeni işin hayırlı olsun inş hep böle mutlu görürüz seni canım ablacımm

belenay çok sevindim yaa işe başlıyorsun demek..ee neresi nasıl bi iş bakalım..nezaman işbaşı??

h.g. canım yeni işin hayırlı olsun inş hep böle mutlu görürüz seni canım ablacımm

sağol bi tanem yaşadıklarım küçük şeylerle mutlu olmayı öğretti halime şükredip mutlu oluyorum artık ee sizler gibi şekerler var yanımda derdimi sıkıntımı sevincimi paylaştığım sizler varsınız daha ne olsun demi ama:jeyyar:

evet ablam haklısın burdaki herkesinn ayrı bi özelliği var bende çok seviyomm sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…