bende az sonra yemeğe çıkıyorum öğleen sonra görüşürüz..cnm ben birazdan okula gidecem kızımı koyacam öğretmeniyle görüşecem
sonra burdayım süprizzzzz
valla kız isimlerini beğendim süperler ama erkek isimleri hakkında yorum yapmayım tercih sizin kııı
bende az sonra yemeğe çıkıyorum öğleen sonra görüşürüz..
okiş cnm öğleden sonra görüşürüz o zaman
kızlar ben çıkıyom yavrımı okula koyup gelcem hemen
pardon bide öğretmeniyle görüşecektim
hemen gelemesemde çabuk gelmeye çalışacam byya.s.a.s.a.s.a.s.
kıs ders çalışmıyonmu sen bakiim:mymeka: kafanı kitaplardan kaldırmak yok:mymeka:öyle umutsuz falan duymayım ummadığın anda çatkapı gelir zaten allahtan umut kesilmezsüprizzzzz
cnm 2 gün yaptım daha dayanamadım ııyyykkkk-tatlicadiarzu-bıraktım içemiyom:bbo:
saol cnm :)) topiğimizin misafirperverliğinden memnun kalda gerisi önemli değilŞeniz
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben çooook mutluyum işe başlıyorum tekrar:sm_cool: eşimide ikna ettim şükür evde olmaktan sıkılmıştım gerçi paso geziyordum ama olsun çalışmak güzel hayırlısı olsun inşallah dua edin kızlar bana :Saruboceq:
sizler nasılsınız bakalım geçmişi okumadım valla geçmişi okumaya dalınca yeni yazıları okuyamıyorum yetişemiyorum hızınıza ya benim gibi yaşlılarıda düşünün bee ben sizin gibi genç değilim hızlı koşamamkaydirigubbakcemile3
belenay, ebrar42, miniş, nilaykisir, nilüfer79, vildangel slm kızlar nasısınız
h.g. canım yeni işin hayırlı olsun inş hep böle mutlu görürüz seni canım ablacımm
slm canım..nasılsın..ben iyiyim canım..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sağol bi tanem yaşadıklarım küçük şeylerle mutlu olmayı öğretti halime şükredip mutlu oluyorum artık ee sizler gibi şekerler var yanımda derdimi sıkıntımı sevincimi paylaştığım sizler varsınız daha ne olsun demi ama:jeyyar:
slm canım..nasılsın..ben iyiyim canım..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?