Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

brsbl ve hulya879 gördüm sizi sobeeee:)))
hoşgeldiniz kızlarrrr.anlatınbakalım..

aaaaaaaaaa niye sustunuz yaaa(
bakın rozalin de geldi hadiiiii...
h.g. rozalin..

ben ıyım cnm senden naber daha once tanısmamıstık sanırım bahsedermısın kendınden
bahsedeyim kızlar. ben 1.5 yıllık evliyim. ben de pco var o nedenle gebe kalamıyorum. şuan için bi tedaviye başlamadık. soğan kürüne başladım bugün . öle işte sen de bahseder misin biraz kendinden:ecrin_bebek:

anaaa sen de bendensin..ben de 20 aylık evliyim..
bende de pko var..
benim de bebişim olmuyo malesef..senağlama

cnm bne yarın evlılıkte 2 yılımı dolduruyorum 1 yıldır beebek ıstıyoruz ama olmadı tedavıye basladık gecen ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı vurundum sımdı beklıyorum adetımı adetımde 7 nısaan eger adet olmazsam 8 nısanda test yaparım

ben de 20 aylık evliyim derdimiz aynı... dert ortağıyız yani. siz ne kadar zamandır korunmuyorsunuz burçin?

ben de 20 aylık evliyim derdimiz aynı... dert ortağıyız yani. siz ne kadar zamandır korunmuyorsunuz burçin?

biz eylülde bıraktık korunmayı..6 ay oldu yani..
geçen ay pko teşhisi kondu bana ve klomen içip çatlatma iğnesi oldum..dr un verdiği gün ve saatte birlikte olduk 1 kere ama sonra ikimiz de grip olduk ve tık olmadı..şimdi 4'ünü bekliorum ama pek umutlu değilim malesef..senağlama

hlymms sen de de mi pco var. inşallah bu ay isteğin olur canım. Rabbim olmayanın en yakın zamanda yüzünü güldürsün ve onların içinde benimde.. biz henüz bir tedaviye başlamadık. doktor daha korunmayalı 1 sene olmamış diyor. 1 seneyi doldurun dedi. ben de soğan kürü yapıyorum o nedenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…