cok keyıflı gordum senıı hayırdır
kızlar benim çıkmam lazım yine görüşürüz kendinize iyi bakın beni unutmayın anacım
slm hlymms ve umut naber kızlar..hihoyyyt
bahsedeyim kızlar. ben 1.5 yıllık evliyim. ben de pco var o nedenle gebe kalamıyorum. şuan için bi tedaviye başlamadık. soğan kürüne başladım bugün . öle işte sen de bahseder misin biraz kendinden:ecrin_bebek:ben ıyım cnm senden naber daha once tanısmamıstık sanırım bahsedermısın kendınden
bahsedeyim kızlar. ben 1.5 yıllık evliyim. ben de pco var o nedenle gebe kalamıyorum. şuan için bi tedaviye başlamadık. soğan kürüne başladım bugün . öle işte sen de bahseder misin biraz kendinden:ecrin_bebek:
bahsedeyim kızlar. ben 1.5 yıllık evliyim. ben de pco var o nedenle gebe kalamıyorum. şuan için bi tedaviye başlamadık. soğan kürüne başladım bugün . öle işte sen de bahseder misin biraz kendinden:ecrin_bebek:
burcınn senın adet tarıhın ne zaman
bendede pko var cnm aşılama oldum geçen hafta bakalım hamiş kalıcammıanaaa sen de bendensin..ben de 20 aylık evliyim..
bende de pko var..
benim de bebişim olmuyo malesef..senağlama
slm kızlar nasılsınız
ben de 20 aylık evliyim derdimiz aynı... dert ortağıyız yani. siz ne kadar zamandır korunmuyorsunuz burçin?
hb cnm dün benim pc çok yavaştı sayfalara giremedim görmemişimdir cnm pardonhg cnm nerde kaldın sen yaa bı gorundun bı kayboldun dunde arkandan seslendım ama dumadın benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?