Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok cnm bende pko

bence pko varsa 1 sene beklemeyin..zaten olmayış nedeni belli..o 1 sene bekleme olayı normal durumlar için güzelim..senin aten bi sıkıntın varken neden tedavi olmayasın ki..

ewet cnm ogünlerde test yapacam şuan kasıklarımda hafif ağrı var çok heycanlıyım acaba olucakmı diye inşaalah hamişimdir:Saruboceq:

o zaman aynı gun yapıcaz testı tabı adet olmazsak
benım ıkı gundur cok kotu gaz sancılarım oldu bugun bıraz daha ıyım ama gecmedı

ayyy kızlar inşallah yaaa...çok heyecanlandım şimdi sizin adınıza ben yaaa:)))
ama evde idrar testi hemen 1 günde çıkmayabiliyor,1 hafta 10 gün sonra çıkıyor.emin olmak iin bekleyin ya da yok bekleyemem derseniz kan testi yaptırın o hemencik çıkıyormuş.. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

burçincim şöle bi durum varmış. dr.dedi ki bu pko %10 kadında oluyormuş ve bu kadınların belli bir kısmı bu hastalığının farkında olmadan hamile kalabiliyormuş. ben de zaten kistler çok fazla değil. öle ki dr. dediki öle hastaları varmışki 4 çocuk doğurmuş yeni anlamışlar pko olduğunu. öle olunca bizde bikaç ay daha bekleyelim dedik. bizde ekim de bırakmıştık. hazirana kadar bekleyelim diyoruz.

beryal ıgneden 15 gun sonra yapmıs ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gormus belkı bızde goruruz

inşallah Allah gönlünüze göre versin güzelim..inşallah dr un dediği gibi olur tatlım..

beryal ıgneden 15 gun sonra yapmıs ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gormus belkı bızde goruruz

bir gün önce bile silik görenler var hormonlara bağlı ve döllenmeye ama adetten bi gün sonra görünüyo çok nadir görünmeyende var

banada piko dedi doktor
tedavi gerekecekmiş
bunun düşüncesi bile üzüyor beni
şu iş durumum bir belli olsun yaz sonu düşünüyoruz bizde
rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

bakın sayenizde bugün de bişey öğrendim..demek çıkıyormuş..saolun madem kızlar..

banada piko dedi doktor
tedavi gerekecekmiş
bunun düşüncesi bile üzüyor beni
şu iş durumum bir belli olsun yaz sonu düşünüyoruz bizde
rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

ilk duyduğumda ben de uzun uzun yürüdüm,yollarda ağladım hep ama geçti şimdi..alışıyosun zamanla bu duruma..inşallah tedvin tez zamanda hayırlısıyla sonuçlanır..

cnm rozalincim sana da elveda demeden gitmiyim belki yarın görüşemeyiz ama bebiş haberini bekliyoum .işten ayrılıyorum ev de net yok .çook öpüldünnŞeniz
saracım hayrola nereye gidiyorsun cnm çok üzüldüm şimdi benim hamile haberimi nasıl alıcan:çok üzgünüm:

sen kaçında yaptırdın hlymms aşılamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…