Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bende kaçtım
mavi gözlü,sumos,escales,sara...ve diğer kızlar...hoşcakalın...
tekrardan gelirim inşallah....

ooff ya elektrikler gidiyo dakikada bir sinir oldum valla ağız tadıyla bir muhabbet ettirmiyolar Çok üzgünüm çoook

canımcım 1 hafta önceydi sanırım testi yaptım negatif herzamanki gibi -tatlicadiarzu-
bakalım doktora gidicem cuma günü yinede orda da yaparlar tahminim CADIARZU

benimde geçti bende yaptım bugün saranın ısrarıyla negatif çıktı bendede ama ben internetten araştırdım bu testleri en azından on gün geçtikten sonra yapmamız lazımmış ben birini 1 gün geçti diğeride beş gün geçti yaptım negatif çıktı benim şimdi kafam karıltı ki belirtilrin hespide var acaba psikolojikmi diyorum

benimde geçti bende yaptım bugün saranın ısrarıyla negatif çıktı bendede ama ben internetten araştırdım bu testleri en azından on gün geçtikten sonra yapmamız lazımmış ben birini 1 gün geçti diğeride beş gün geçti yaptım negatif çıktı benim şimdi kafam karıltı ki belirtilrin hespide var acaba psikolojikmi diyorum

baktım şimdi mesaja escacım yaaa çok üzgünüm hemen vermiyo olabilir.canım benim benim için yaptın sağol .olucak inşallah :CüvCüv:

benim 10 gün olmuştu artık canım ozaman yaptım yaptım ama tekrarlanmasında fayda var tabi yanlışlık olma olasılığıda olabiliyo
sen erken yapmışsın bence canım eğer adet olmazsan tekrarla bence belirtiler varsa hamile olabilirsin
ama şöyle bir gerçekte var hamile değilsen psikolojikde olabiliyor çünkü benim bir öncekinde öyle oldu
uykuya eğilim halsizlik mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı valla ne ararsan vardı ama fos çıktı -tatlicadiarzu-

canımm hadi yaa şaka filan olmasın bak bende üzüldüm şimdi canım yaa :çok üzgünüm:
mavişim görüşürüz cnm arada gelirim sende kendine iyi bak
kızlar bende kaçtım
mavi gözlü,sumos,escales,sara...ve diğer kızlar...hoşcakalın...
tekrardan gelirim inşallah....

güle güle sessizdeniz sana allahaısmarladık diyiyimde kimsecik kalmasın üzülürüm yoksam.
hayırlı haberin inş tez zamanda duyulur

Back
X