Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende kaçtım
mavi gözlü,sumos,escales,sara...ve diğer kızlar...hoşcakalın...
tekrardan gelirim inşallah....
ooff ya elektrikler gidiyo dakikada bir sinir oldum valla ağız tadıyla bir muhabbet ettirmiyolar Çok üzgünüm çoook
anaaa herkes gitmiş gördünmü elektriklerin yaptığını![]()
canımcım 1 hafta önceydi sanırım testi yaptım negatif herzamanki gibi -tatlicadiarzu-dil_nurcum sen test yaptınmı
canımcım 1 hafta önceydi sanırım testi yaptım negatif herzamanki gibi -tatlicadiarzu-
bakalım doktora gidicem cuma günü yinede orda da yaparlar tahminim CADIARZU
benimde geçti bende yaptım bugün saranın ısrarıyla negatif çıktı bendede ama ben internetten araştırdım bu testleri en azından on gün geçtikten sonra yapmamız lazımmış ben birini 1 gün geçti diğeride beş gün geçti yaptım negatif çıktı benim şimdi kafam karıltı ki belirtilrin hespide var acaba psikolojikmi diyorum
baktım şimdi mesaja escacım yaaa çok üzgünüm hemen vermiyo olabilir.canım benim benim için yaptın sağol .olucak inşallah :CüvCüv:
sara gidiyon mu canım bugün mü son fazla özletme emi :çok üzgünüm:baktım şimdi mesaja escacım yaaa çok üzgünüm hemen vermiyo olabilir.canım benim benim için yaptın sağol .olucak inşallah :CüvCüv:
aslında öyle canım valla git yaptır rahatla kafanda soru işareti kalacağına süprizzzzzhayırlısı be gülüm aslında diyorum ki git bir kan testi yaptır rahatla
mavişim görüşürüz cnm arada gelirim sende kendine iyi bakcanımm hadi yaa şaka filan olmasın bak bende üzüldüm şimdi canım yaa :çok üzgünüm:
kızlar bende kaçtım
mavi gözlü,sumos,escales,sara...ve diğer kızlar...hoşcakalın...
tekrardan gelirim inşallah....
Canım sen henüz bebek düşünmeyen arkadaşımımıydın benmi yanlış hatırlıyorum CADIARZUben geldimm =) aşırı midem bulanıyo ve birazdan dersim var =((