Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benim 10 gün olmuştu artık canım ozaman yaptım yaptım ama tekrarlanmasında fayda var tabi yanlışlık olma olasılığıda olabiliyo
sen erken yapmışsın bence canım eğer adet olmazsan tekrarla bence belirtiler varsa hamile olabilirsin
ama şöyle bir gerçekte var hamile değilsen psikolojikde olabiliyor çünkü benim bir öncekinde öyle oldu
uykuya eğilim halsizlik mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı valla ne ararsan vardı ama fos çıktı -tatlicadiarzu-

uyku bende hep var zaten mide bulantısı benim diyetten sonra hep oldu yemeği kaçırayım hemen midem bulanıyor o konulara alışığım ama benim sıkıntım göğsümün birde şöyle bir durum var ben göğsümün üstüne uyuyorum normalde şuan yatamıyorum asıl sorunum o ki benim devamlı gecikirdi şu üç ay diyeyim ben normale dönüştü şuan ise olmadım ve göğsüm çok acıyor

Canım sen henüz bebek düşünmeyen arkadaşımımıydın benmi yanlış hatırlıyorum CADIARZU
eğer öyleyse kesin hamilesin sırnaşık şey

dil_nur cum arkadaşımız hamile zaten dün bayağa konuştuk herifi azıcık japonyaya kaçmıştı bebişin haberini duyunca :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

uyku bende hep var zaten mide bulantısı benim diyetten sonra hep oldu yemeği kaçırayım hemen midem bulanıyor o konulara alışığım ama benim sıkıntım göğsümün birde şöyle bir durum var ben göğsümün üstüne uyuyorum normalde şuan yatamıyorum asıl sorunum o ki benim devamlı gecikirdi şu üç ay diyeyim ben normale dönüştü şuan ise olmadım ve göğsüm çok acıyor
o hiç olmazmıy dı canım sende benim hep acır hatta adet olacağımı andan anlardım ama şimdi onuda olamıyorum kafamçokkarıştı
ama senin daha önce olmuyorsa bu bir belirti olabilir çünkü göğüste hassasiyette hamilelik belirtileri arasında canım a.s

sara gidiyon mu canım bugün mü son fazla özletme emi :çok üzgünüm:

yok dilnurcum perşembe ama yarın belki girebilirim perşembe işlerim olur herhalde biraz,tamam cnm sizin haberinizi duymadan rahat edermiyim bidaha girdiğimde imkansız diyenleri görücem inşallah bebişleri göbüşlerde :CüvCüv: çünkü hayat böle görmezsin bişeyi bi görürsünkü herşey değişmiş bende sizin böyle olacağına inanıyorum

dil_nur cum arkadaşımız hamile zaten dün bayağa konuştuk herifi azıcık japonyaya kaçmıştı bebişin haberini duyunca :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ozaman karıştırdım ben ama en azından hamile olduğunu tutturdum delikafadulden
ama niye japoya ya kaçmış kız bak bir günde neler kaçırmışım :1shok:

yok dilnurcum perşembe ama yarın belki girebilirim perşembe işlerim olur herhalde biraz,tamam cnm sizin haberinizi duymadan rahat edermiyim bidaha girdiğimde imkansız diyenleri görücem inşallah bebişleri göbüşlerde :CüvCüv: çünkü hayat böle görmezsin bişeyi bi görürsünkü herşey değişmiş bende sizin böyle olacağına inanıyorum
canım benim ya inşallah eve bağlatma imkanın olur valla çok özliycem seni kafama vurmalarını bile senağlama

o hiç olmazmıy dı canım sende benim hep acır hatta adet olacağımı andan anlardım ama şimdi onuda olamıyorum kafamçokkarıştı
ama senin daha önce olmuyorsa bu bir belirti olabilir çünkü göğüste hassasiyette hamilelik belirtileri arasında canım a.s
yok gülüm benim olmazdı ya enim adet belirtisi hiç olmadı ki biraz üşüttüğümde sancım olurdu okadar yoksa akşam yatmışım sabah olmuşum hesabı bendeki

anacım inşallah seninde güzel haberlerini duyarız ve göbişler büyümüş şekilde duyarız seni şekercim kız ben seni çok sevdim valla ya a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizŞeniz

ben burdayım canım
sen bence kan testini yaptır ozman canım belli olmaz belkide hamile olabilirsin bu testlere güven olmuyo zaten

akiii kızzzzzzzz kocan ne durumda merak ettim üzüntüden bişey olmadı dimi kocişinee

anacım ne diye sustunuz şekerlerim benim

escacım diloş güzel söylüyo bende duydum 15 gün sonra bile çıkanlar ,o yüüüzden kan testi yapttır bekleme eğer yine yoksa hemen doktra görünmen lazım allah korusun kist falan çıkmasın

valla sarada doğru diyo bencede hemen git sonucu öğren bende umursamıycam dedim ama sara nın dediklerini duyduktan sonra ihmal etmeme kararı aldım a.s

yaa ben napıcam cok mıdem agrıyo bu gaz sancısı ne berbat seymıısya esım gelcek yarım saat sonra dr a gıtmeye karar verdık

yaa ben napıcam cok mıdem agrıyo bu gaz sancısı ne berbat seymıısya esım gelcek yarım saat sonra dr a gıtmeye karar verdık
Sende oynayacak hal kalmamışki güzelim geçmiş olsun :teselli:
ılık limonlu su iç iyi gelir sade içemezsen az şerde de atabilirsin canım birazcık rahatlatır

git tai hlyms bikaç gündür geçmesi lazım gaz sancısının önemli bişey değildir ,inşallah bebk yoldadır

Back
X