Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızz öbür bursalıııı huuuu diloşşş yook yook ben anladım biz bursanın suyundan kalamıyoz:)) bundan sonra izmirden getiriticem suyumuu

valla havasından mı suyundan mı ben anlamadım kızlar yada yamukluk bizde ona buna suç atıyoz kaydirigubbakcemile3

hlymms valla bence kesin hamilesin bu ay oldu galiba)))))))))
ya zaten senın günlerin değilmiydi yumurtlama iğnesimi öyle bişiler yapmamışmıydın bu ay neoldu sonra test falan yaptınmı

hlymms valla bence kesin hamilesin bu ay oldu galiba)))))))))
ya zaten senın günlerin değilmiydi yumurtlama iğnesimi öyle bişiler yapmamışmıydın bu ay neoldu sonra test falan yaptınmı

cnm evet ıgne vurundum ben adetım 7 nısan adet olmazsam 8 nısanda test yaparım

yaa gercı sımdı hastaneye gıdıcem hamılelık suphesı var derım ılac yazarsa belkı kan testı ıster

selam arkadaşlaar...............
slm rufeydacım nasılsın cnm içerde misafirlerim var sizi merak ettim bi bakıyım dedim yarın konuşuruz artık çok öptm seni geçen bebişimi sormuşun bebişim çok iyi teyzesi ellerinden öper ayın 6 sında kontrolümüz var ikili test yapılacak bizim için dua ediver tatlımŞenizŞenizŞeniz

slm rufeydacım nasılsın cnm içerde misafirlerim var sizi merak ettim bi bakıyım dedim yarın konuşuruz artık çok öptm seni geçen bebişimi sormuşun bebişim çok iyi teyzesi ellerinden öper ayın 6 sında kontrolümüz var ikili test yapılacak bizim için dua ediver tatlımŞenizŞenizŞeniz

rabbim sizinle beraber olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende onun burnundan gözlerinden öpüyorum tatlım ya yerim ben onu :ecrin_bebek:

saol şekerim dil_nur valla ben dediğini yapacağım eğer birde dediğin gibi kis falan varsa birde onla uğraş dur

Back
X