Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla havasından mı suyundan mı ben anlamadım kızlar yada yamukluk bizde ona buna suç atıyoz kaydirigubbakcemile3
defolumu çıkltık ülemsenağlamasenağlama
hlymms valla bence kesin hamilesin bu ay oldu galiba)))))))))
ya zaten senın günlerin değilmiydi yumurtlama iğnesimi öyle bişiler yapmamışmıydın bu ay neoldu sonra test falan yaptınmı
Valla inşallah düzelecek defodur hee yoksa yandık :tomato:valla havasından mı suyundan mı ben anlamadım kızlar yada yamukluk bizde ona buna suç atıyoz kaydirigubbakcemile3
defolumu çıkltık ülemsenağlamasenağlama
slm rufeydacım nasılsın cnm içerde misafirlerim var sizi merak ettim bi bakıyım dedim yarın konuşuruz artık çok öptm seni geçen bebişimi sormuşun bebişim çok iyi teyzesi ellerinden öper ayın 6 sında kontrolümüz var ikili test yapılacak bizim için dua ediver tatlımŞenizŞenizŞenizselam arkadaşlaar...............
slm rufeydacım nasılsın cnm içerde misafirlerim var sizi merak ettim bi bakıyım dedim yarın konuşuruz artık çok öptm seni geçen bebişimi sormuşun bebişim çok iyi teyzesi ellerinden öper ayın 6 sında kontrolümüz var ikili test yapılacak bizim için dua ediver tatlımŞenizŞenizŞeniz
slm kızlar