- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
k.bakma canım escales doğru bildi valla msn deydimdilnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur sana didim yaw
Valla bende ondan korktum canım ya bencede doktora git adet olmadım de zaten bir bir testi de yapar muayenede daha iyi olursaol şekerim dil_nur valla ben dediğini yapacağım eğer birde dediğin gibi kis falan varsa birde onla uğraş dur
k.bakma canım escales doğru bildi valla msn deydim
adet olmadım ya cuma günü devlet hastanesine gidicem şimdilik doktoru iyi diyolar bakalım![]()
öyle yapcam canım cuma günü boş benimki kenidim de gidemiyom kan falan alırlarken ayılıp bayılıyomda az biraz kaydirigubbakcemile3bence en iyisini edersin valla vakt kaybetme bir an önce dr görün derim:teselli:
öyle yapcam canım cuma günü boş benimki kenidim de gidemiyom kan falan alırlarken ayılıp bayılıyomda az biraz kaydirigubbakcemile3
oyüzden beraber gidicez birazcık daha beklicem yani inş bişey yoktur
senden ne haber canım :1hug:
benimde hap 4 5 tane kaldı bitince adet olucam sonra hormon testi yumurta takibi sonrada hayırlısıyla bebişim olur inşallah.....:CüvCüv:
inşallah canım ya valla dualarım sizinle inşallah en yakın zamanda Allahım hepimize nasip eder :Saruboceq:
canım benim yemek yapmam lazım sen niye bukadar geç kaldın ya benim gitmem gerek şimdilik ok
eğer burda olursan tekrar görüşürüz ok
öptüm seni Şeniz
kızlar ben bir şey sorcam ben 3 ay önce doktora gittim adet düzensiliğinden ultrasona girdim o sırada gebe olma ihtimalin var dediler ve benden kan aldılar o ara simir testi falan yapıldı birde benden idrar tahlili istediler gebe falan çıkmadım iki gün sonrada simir ve idrar testlerindende bir sorun çıkmadı ve bana farlutal verdiler ben kullandım adetin 3.günü gel dediler 2 adet geçti hep bir şey geçti biri yılbaşına denk geldi biri pazara denk geldi bu üçüncü olacaktı anlıyacağınız hormon testi yapılmadım ondan ne çıkıyor biliyormusunuz kızlar
sabahtan kurs vardı :bbo:sonra babaanneme gittimhihoyyyt biraz geç kaldım Çok üzgünüm çoookbugün şimdide yemek yapıcam arada da bakınırım artık görüşürüz canım güle güleeeeee:a015:
kızlar ben bir şey sorcam ben 3 ay önce doktora gittim adet düzensiliğinden ultrasona girdim o sırada gebe olma ihtimalin var dediler ve benden kan aldılar o ara simir testi falan yapıldı birde benden idrar tahlili istediler gebe falan çıkmadım iki gün sonrada simir ve idrar testlerindende bir sorun çıkmadı ve bana farlutal verdiler ben kullandım adetin 3.günü gel dediler 2 adet geçti hep bir şey geçti biri yılbaşına denk geldi biri pazara denk geldi bu üçüncü olacaktı anlıyacağınız hormon testi yapılmadım ondan ne çıkıyor biliyormusunuz kızlar
birde simir testinden idrar testinden çok bu test önemli değilmi kızlar