Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

TARıH : 31.03.2009 SAAT : 19:15

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza
54.&ayla&:.............hgaramıza
55.cesica:..............hg aramıza
56.mavi_gozlu:.......hg aramıza
57.ebrar42: ...........hg aramıza
58.osmaniye80:
59.fransiyum:

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

internettede bir sorun var yazdığımı gönderemiyorum hemen. hatlarda mı sorun var anlamadım.

okyanus canım dün topiğe uğramışssın ama görüşemedik. ana kız oturun bakalım canım senin adınada çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

beryalcim sağol canım biz iyiyiz siz nasılsınız? bodrumda da havalar güzel bol bol gez canım ama kendinide fazla yorma.
citos canım sen nasılsın? bebişin nasıl? ayın 6 sında mı gideceksin doktora?

vildan,dilnur,nilüfer,sera,selra,huzeyfe,tatlibebek,bircan,interhat,sultan,merve85,merveburc,sessizdeniz,suprizmucize,rufeyde,papatya,pinkrose,merveburc,belenay,yasemennnn,sanalem,triyandafil,smhsmh,alin,mona rosa,ceyda veeeeeeeee adını sayamadığım diğer kızlar sizler nasılsınız?
canım ben ve bebiş te iyiyiz çok şükür evet bodrumda havalar çok güzel.gel beraber gezelim şekerim

ana ne güzel hemşerim var gene beryal de izmirliymiş
evet canım hakcam sen ve ben toprağız ne güzel dimi.

bugün yarın eyrılıyorum perşembe ayrılcam diyo konuştuk ama belli de olmaz erkende gidebilirim

saram sevgi pıtırcığım nereye gidiyosun ya ağlarım ben ama .nohutumu özlemiycen mi teyzesi.ara sıra gel özletme kendini tamammı kuşum .seni seviyoruz.Şeniz

tamam elveda bölümünü uzun tutmayalım aranızdan sesizce ayrılmak istiyorum .eeeeee siz napıyorsunuz boncuk,nohut iyilermi

escales cnm ben gitmeden o testi yap lütfen bak ağlarım gözyaşım hazır

canım benim nohutumuz çok iyiy ama teyzesini ösliyceği için çok üzgün .:a015:senağlama

kıslar benimde bebeyim olmuyor

hoşgeldin canım aramıza.

kızlar bugün giremedim misafirlerim vardı.yarın bol bol görüşürüz inşallah.ama saracıma çok üzüldüm yawww.nohutumda üzüldü .canım benim bizi unutma biz seni unutmuycaz.

yesıl bursanın adı bızım sayemızde degısecek

kızz öbür bursalıııı huuuu diloşşş yook yook ben anladım biz bursanın suyundan kalamıyoz:)) bundan sonra izmirden getiriticem suyumuu

valla havasından mı suyundan mı ben anlamadım kızlar yada yamukluk bizde ona buna suç atıyoz kaydirigubbakcemile3

defolumu çıkltık ülemsenağlamasenağlama

sırnaşık şeysırnaşık şey bulunmaz bursa kumaşları:roflol:
bi fikriniz varmı yeşil bursa ne olarak değişir yoksa oylamayamı koyalım hee:roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey bulunmaz bursa kumaşları:roflol:
bi fikriniz varmı yeşil bursa ne olarak değişir yoksa oylamayamı koyalım hee:roflol::roflol::roflol:
bak bak hemen de kendine malzeme çıkarmış ne gülüyon sen bidaha bu topiğe gelirsin ozaman sorcam sana :oklava:

selam kızlar nasılsınız...belenayın hepinize selamı var malesef bebeğini kaybetmiş...yarın kürtaj olucakmış ve bu ara giremicem topiğe dedi...hepimiz dua edelim kızlar...

belenaya çok geçmiş olsun hayırlısıyla ALLAHIm sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşş..canım benim yaa..

Çok üzüldüm ya belenay ablacım benim nasılda emek vermişti çok geçmiş olsun.ınşallah Allahım bu güzel duyguyu birdaha yaşatır ona hemde bir an önce :Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlarr...nabıosunuzz akşam akşam)))) bende gldim bugece benimki istanbulda rahat rahat oturuyom ohhhhhh)))))) bide kahve yapim yaa uzattım ayaklarımı)))))yalnızlığı seviyorum yaaa ohhh)))
belenaya çok üzüldüm sağlığına kavuşurda biran önce tekrar hamile kalır işallahhhh

kızlar ne var ne yok diye bir bakayım dedim ama çok üzüldüm ya belenay geçmiş olsun Allah en yakın zamanda tekrar bir bebiş nasip etsin inşallah.......

selam kızlar nasılsınız...belenayın hepinize selamı var malesef bebeğini kaybetmiş...yarın kürtaj olucakmış ve bu ara giremicem topiğe dedi...hepimiz dua edelim kızlar...

canım çok üzüldüm allah sabır versin belenaya:çok üzgünüm:
inşallah en kısa zamanda toparlar kendini ve tekrar hamile kalır:çok üzgünüm:

rüfüş bakma öyle bön bön arada F5 e bas sayfan yenilensin kııııs

Back
X