Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar yarın 1 nisan virüsü geliyomuş haberiniz varmı yarın bilgisayarlarınızı açmayın :çok üzgünüm:

kızlar ne zamandır giremiyordum unutmadınız demi beni

valla bacım kusura bakma ben seni ilk görüyom:1shok:

RÜFÜŞ MÜ O NE YA ALLAH İYİLİGİNİ VERSİN SENİN:roflol::roflol::roflol::roflol:

rüfüş noolmuş beğenemedinmi...diloş...vildoş...nilüşş...sende rüfüş işte:dilcikar:

kızlar yarın 1 nisan virüsü geliyomuş haberiniz varmı yarın bilgisayarlarınızı açmayın :çok üzgünüm:

vallaha de essahmı diyosunuz yoksa 1 nisan şakasımı yapıyosunuz
ben naparım be 1 gün netsiz anaaam karalar bağlarım vallakafamçokkarıştı:1ninca:

rüfüş noolmuş beğenemedinmi...diloş...vildoş...nilüşş...sende rüfüş işte:dilcikar:

ben naparım be 1 gün netsiz anaaam karalar bağlarım vallakafamçokkarıştı:1ninca:
keşke şaka olsa canım ya gerçek diyom bu konuda dalga geçermiyim hiç napcaz valla zaten dünde giremedim yarında ayrıyız :çok üzgünüm:

rüfüş aklıma bile gelmezdi ya:roflol::roflol::roflol:
şaka falan degil gerçek ya aman bişi olmasın pc me bir gün kapalı duruversin nolcak :dilcikar:

ooyy oyyy başımı alım nerelere gidiiiiim
hanki taşlara vuram başımıda yolam tutam tutam saçlarımı oyyy oy

hatta 12 olmadan kapatın arkadaşlar biliyosunuz 12 den sonra 1 i oluyo tedbiri elden bırakmayın modemin fişini çekin bilgisayarınızı kullanabilirsiniz tek internet açık olmasın

kızlar ben şimdiden çıkyorum kocişin işi var biraz halletsin fişleri falan çekicem perşembe görüşürüz inşallah hoşçakalınnnnn

Back
X