Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın 1 nisan virüsü geliyomuş haberiniz varmı yarın bilgisayarlarınızı açmayın :çok üzgünüm:
evet canım modemin fişini falan çekin 1 sabredicez napalım -tatlicadiarzu-ay evet bende duydum onu kapalı olsa bile modemden gelebiliyormuş fişide çekin arkadaşlar.....
kızlar ne zamandır giremiyordum unutmadınız demi beni
RÜFÜŞ MÜ O NE YA ALLAH İYİLİGİNİ VERSİN SENİN:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar yarın 1 nisan virüsü geliyomuş haberiniz varmı yarın bilgisayarlarınızı açmayın :çok üzgünüm:
evet canım modemin fişini falan çekin 1 sabredicez napalım -tatlicadiarzu-
bari evde işimi yaparım adam gibi 1 gün sırnaşık şey
keşke şaka olsa canım ya gerçek diyom bu konuda dalga geçermiyim hiç napcaz valla zaten dünde giremedim yarında ayrıyız :çok üzgünüm:valla bacım kusura bakma ben seni ilk görüyom:1shok:
rüfüş noolmuş beğenemedinmi...diloş...vildoş...nilüşş...sende rüfüş işte:dilcikar:
vallaha de essahmı diyosunuz yoksa 1 nisan şakasımı yapıyosunuz
ben naparım be 1 gün netsiz anaaam karalar bağlarım vallakafamçokkarıştı:1ninca:
valla bacım kusura bakma ben seni ilk görüyom:1shok:
rüfüş noolmuş beğenemedinmi...diloş...vildoş...nilüşş...sende rüfüş işte:dilcikar:
vallaha de essahmı diyosunuz yoksa 1 nisan şakasımı yapıyosunuz
ben naparım be 1 gün netsiz anaaam karalar bağlarım vallakafamçokkarıştı:1ninca:
hoşgeldin mavi gözlü:1hug:
ben geldim slmm dilnur vildangel rufeyde serra
ben geldim slmm dilnur vildangel rufeyde serra
güle güle canım bende çıkıcam zaten perşembe görüşürüzŞenizkızlar ben şimdiden çıkyorum kocişin işi var biraz halletsin fişleri falan çekicem perşembe görüşürüz inşallah hoşçakalınnnnn