Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

deryada diğerleri gibi ateş almaya gelmiş
ateşını almadan gitmiş:dilcikar:
hlymms iyi bir okuyucu yazma özürlü
yeb iyi bir geçmişçi okumadan yazmaz
sessizdeniz adı üstünde sessiz hanım hanımcık
sara fermuar böceğiydi malesef onunda son günü ...yazmaya üşenmeyen bi arkidişimiz kendisi
citos aygaz hemen gaza geliyo iki fitledik hemen pc yi kurcalamaya gitti
hakca sabahçı ve gezmeci bu saatlerde olmaz burda

aklıma geldikçe diğer kızlarıda yazacam

beryalde uykucu rüyasında listeyi görünce girip güncelliyo.................

kısacanak cırcır diye bilirsiniz ,napiyim çok konuşuyom dimi

bu arada vildoşum senin bu yazının yanına seksi iç çamaşır reklamı koymuşlar vallaa kırmızı bide .neydi oo he jartiyer koymuşlar.heeheekaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:

odunlamıı hehhheee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:oklava:
ehehe citos beni dövücek şimdi sen niye güldün diyee oda bana odunla dalacak ,:oklava:

hee odunla ne sandıydın yaa ellerim çok hassas kullanamıyom:jeyyar:

ben giyer dolanırım onları şekerim bana layık görmüş vermişler aaa
ders çalışmalarımada katkısı olur hem:jeyyar:

ben giyer dolanırım onları şekerim bana layık görmüş vermişler aaa
ders çalışmalarımada katkısı olur hem:jeyyar:

yaaaa bende istiyom jartiyer benim hiç olmadı biz çok fakiriz bizim hiç paramız yok annem bana hiç kola almadı .bende istiyom senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

deryada diğerleri gibi ateş almaya gelmiş
ateşını almadan gitmiş:dilcikar:
hlymms : iyi bir okuyucu yazma özürlü
yeb2004 : iyi bir geçmişçi okumadan yazmaz
sessizdeniz : adı üstünde sessiz hanım hanımcık
sara : fermuar böceğiydi malesef onunda son günü ...yazmaya üşenmeyen bi arkidişimiz kendisi
citos : aygaz hemen gaza geliyo iki fitledik hemen pc yi kurcalamaya gitti
hakca : sabahçı ve gezmeci bu saatlerde olmaz burda

aklıma geldikçe diğer kızlarıda yazacam

beryalde : uykucu rüyasında listeyi görünce girip güncelliyo.................

ayyyy bu benim canım vildoşum kııŞeniza.s.

hepinizde hoşpgeldiniz triyandafil...huzeyfe ...hlymms...sara...hulya879...cnnsnyrt...derya brs...escales...sessizimdenizim...gelebilirse citosum

eh işte iyi gibiyimde değilimde bilmiyorum yani ben adetimden 10 gün önce oldum yani dr adet değilsin desede ben biliyom adet oldum işte ara kanama bukadr uzun sürmez dedim dr adet gibide olabilr dedi ara kanama. bilmiyorum işte bekliyorum şimdi ne olacak mrk ediyorum

SUMOŞCUM ayyyy inanmıyorum bende aynı senin gibi 10gün öncesinden geldi ama gelmedi gibide bişi leke diyelim kırmızı lekeler ped kullanmıyorum aslında kullanıyomda kullanmama gerek olmadığını anladım çıkarttım pamuk kullanıyom onla idare ediyom sende benim gibimi oldun dün gece test yaptım evde çıkmadı normal adet günüme 5 gün daha var aslında keşke yapmasaymışım kafam şimdi tankkk etti :bbo:

yaaaa bende istiyom jartiyer benim hiç olmadı biz çok fakiriz bizim hiç paramız yok annem bana hiç kola almadı .bende istiyom senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

nerde giyiliyoki gıı bende varda hiç gerek duymadım zaten kalmıyoki üstte :utangac:

ayyyy bu benim canım vildoşum kııŞeniza.s.

Şenizkaydirigubbakcemile5

saolun saolun rep veren elleriniz dert görmesin....rep veren rep bulsun......

nerde giyiliyoki gıı bende varda hiç gerek duymadım zaten kalmıyoki üstte :utangac:

Şenizkaydirigubbakcemile5

heeeeeeeeeehheeeee allah seni naapmasın emi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: .olsun 3 saniye kalır gııı en azından bi görem bi tadam barimŞeniz

vildangel burdayım gitmedim siteyi kullanmayı tam bilmiyorum.sayfa açık kalınca yazdıklarınızı görebilirim dimi.bişi yapmama gerek varmı ki

ben bursadanım kızlar.pko luyum.rahim filmi istedi doktur çektirdim bişi çıkmadı.adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi ama ne yapıcak bilmiyorum.nasıl tedavi acabaa ilaç mı vercek

herkese mrb derya hoş geldin aramıza inş uğur getirir sana bu site sessiz deniz kız süpersin maşşallah allah nazarlardan sakınsın canım

Back
X