Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar iyi muhabbetler bi bakayım dedim yemek yapmadan neler kaynatmışsınız öptüm görüşürüz Şeniz

anam habire girip çıkmadan anlıyamadım ben bugün hiç bir şeyi anam süpriz_mucizade ne var yoksa bebişmi var biri bana yazsın kızlar
ay ne bileyim ya 8 ayda bir gün tutturamazmı insan ya hesaplatıyorum netten o günlerde mutlaka ilişkiye giriyoz ama ne bileyim ya acayip bişey bu ya allahım nasip eder inşallah AMıN AMıN

slm canlarım ben geldim ama çıkacagım size durumu anlatayım dedim sizleride merakta bıraktım özür diliyorum herkesten bugun test yapacaktım ama yapamadım halen annemle babamın sorunları var onlarla uğrasıyorum morelim bozuk en yakında zamanda tekrar gelirim inş henüz adt olmadım testte yapmadıgım için sonucu bilmiyorum ama morelim bozuk kendimi iyi hissetmiyorum canlarım
ana kıyamam ben sana bende sabahtan beri senin haberini bekliyordum üzüldüm inşallah annenle babanın sorunları düzelir moralini bozma canım eğer bebiş varsa etkilenir birde anacım :CüvCüv::CüvCüv:

bunun cevabını bilesek canımmm ...aynıı şeyleri yaşıyoruz bi çoğumuzz...hoşgeldinn toppiğimizeee ....a.s.
ŞenizHOŞBULDUK ALLAH HAYIRLISINI VERSıN BENDE CUMARTESı GÜNÜ RÜYA GÖRDÜM AMCAMIN KIZI ÖLMÜŞ OLARAK GÖRDÜM ÖLÜ DıRı GETıRıR DERLER KALKTIĞIMDA GÖZÜMDE YAŞ VARDI

slm canlarım ben geldim ama çıkacagım size durumu anlatayım dedim sizleride merakta bıraktım özür diliyorum herkesten bugun test yapacaktım ama yapamadım halen annemle babamın sorunları var onlarla uğrasıyorum morelim bozuk en yakında zamanda tekrar gelirim inş henüz adt olmadım testte yapmadıgım için sonucu bilmiyorum ama morelim bozuk kendimi iyi hissetmiyorum canlarım

merak ediyordum bende seni mavişş.....yapmadın demek...testin hazır değilmiydi yavruşum senin sabah 5dk yapıverseydin...ama hayırlısı olsun ...
annenle baban için geçmişolsun canım..rahatsızlarmı?????

slm arkadaşlar bizde hamiş olamayacakmıyız sizce hamile kalamamızın nedeni nedir? :utangac:
rabbim gönlümde olanı hayırlı eyle hakkımda olanı gönlüme razı eyle...amin

kızlar 8- 10 ay önemli değil bakın ben 4 yıllık ewliyim daha da uzun süre bekleyenlerde var.Yani umutsuzluk için çok erken.Rabbim onu olması gerekn zamanda size nasip edecektir zaten.Benim içimde hep şu vardı ben bebğimin olacağına inanıyorum vede biliyorum olacak ama işte nezamn 3 ay sonra mı 3 yıl sonramı 10 yıl sonramı ama olacağına hep inandım ben.

yok anam yok bizimkisi karman çorman şeyler görmüş bende hayra yor dedim bizimkisi bebeğe yordu bende inşallah odur dedim valla konuyu kapattım ama çok etkilenmiş sabahtan beri gördüğü rüyanın etkisinde kalmış gece ha bire döndüm durdum diyor bende haline güldüm benden bile korkmuş beyefendi :CüvCüv:

sendenmi korkmuşşş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ne alemlerrrrr:roflol::roflol:

ay ne bileyim ya 8 ayda bir gün tutturamazmı insan ya hesaplatıyorum netten o günlerde mutlaka ilişkiye giriyoz ama ne bileyim ya acayip bişey bu ya allahım nasip eder inşallah AMİN AMİN

benim bir arkadaşım var 6 ay boyunca bayan eşiyle aynı senin dediğin gibi günlerini saymış sonra ilişkiye girmişler olmamış doktora gitmişler testler falan sorun yokmuş ikisindede doktor şu günlerde yumurtalama zamanın alan demiş o gün birlikte olursanız bebiş olma ihtimali yüksek demiş bir ay sürmeden kız hamile kalmış ve şuan 3 -4 aylık bebişi var ama bir görseniz maşallahı var çok tatlı gözleri renkli aynı babaı görünce yiyesim geliyor zilliyi :CüvCüv: bir doktora takibiyle deneyin belki siz tutturamıyodıursunuz canım

hayırlı şiddet kavga var bizimkilerde yani annem siddet görüyodu durum şuan karısık kızlar sabahtan beri ablamlardayım eve yeni geldim ezcaneye uğramadım almadım önemli oldugunu düşünmedim çünkü işler çok karısık size daha sonra anlatırım canlarım fırsatım olmadı alıpta yapmaya moralim çok bozuk o yüzden yapamadım testi annemi dayım aldı götürdü kendi evine babam evde tek bacımda bana gelecek iş çıkışı bilmiyom napıcaz

bende onsekizi canım olmalız inşallah beraber hamiş kalırız:CüvCüv:
ayyyy canım inşallah.. ağzından bal damlıyor valla hihoyyyt

selam olmazmı canımcım.....özürr kız ben sabahtan beri buralardayım çıkıp geliyorum ya arada kaldığım yerden gündem neyse devam edşyorum vallla kusura bakma canımcım...
naber nevarneyookk...
süpriz canım sen yenimi hamilesin????
önemli bişey yok canım beklemedeyiz... sen nasılsın adet günün mü yaklaştı ? ne bu heyecan? :CüvCüv:

ayyhhh amann boşver gülüm öyle şeyleriiii....çocuğumuz bile olmuyo daha ne kızı erkeği bide ona kafayı takamammm valllaa...hem RABBİMİN KURDUĞU DENGE EN GÜZELİ...kız erkek farketmeezzz benceeee......
aynı fikirdeyim. bi de ilk bebiş yani. ne farkeder. hiç birinden yok nasılsa. ha ikinci de belki insan içinden geçirir ama onda da önemli değil sağlıklı olsun. neler duyuyoruz yaaa senağlama

ya bana yazan yokmu ama ya süpriz_mucize bari sen söyle bebişmi var yoksa kız :CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile
evet vaaaarrrrr...... hihoyyyt

sendenmi korkmuşşş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ne alemlerrrrr:roflol::roflol:

aynen öyle beni dürtmüş uyan falan diye bir fatiha oku ihlas oku diye beyimiz ki normalde uyanıkken yaptım bunu rüya görmedim diyor benim gözler siyah sen gözlerini açtın bana baktın gözlerin simsiyahtı gözlerimi kapadım diyor arkama döndüm diyor :CüvCüv::roflol::roflol:

ay ne bileyim ya 8 ayda bir gün tutturamazmı insan ya hesaplatıyorum netten o günlerde mutlaka ilişkiye giriyoz ama ne bileyim ya acayip bişey bu ya allahım nasip eder inşallah AMİN AMİN

düşünmeyecekmişsin canım...düşününce olmuyormuşş.bide ilişkiden sonra enaz bir saat yatacakmışsın..hemen duşa girersen su ph derecesini bozuyormuşş...bakalım buay ben denedim çıkan sonuca göre anlatırımö bildiklerimii cicimmhihoyyyt

hayırlı şiddet kavga var bizimkilerde yani annem siddet görüyodu durum şuan karısık kızlar sabahtan beri ablamlardayım eve yeni geldim ezcaneye uğramadım almadım önemli oldugunu düşünmedim çünkü işler çok karısık size daha sonra anlatırım canlarım fırsatım olmadı alıpta yapmaya moralim çok bozuk o yüzden yapamadım testi annemi dayım aldı götürdü kendi evine babam evde tek bacımda bana gelecek iş çıkışı bilmiyom napıcaz

allah kolaylık versin canım size sende moralini sağlam tut canım ailene destek çık allah büyüktür inşallah sorunları atlatırsınız can cağızım bizi habersiz bırakma şekercim

Evet eŞımle bu cuma doktora gıtcez adet tarıhlerımıde gÖtÜrcem belkıde bız denk getıremıyoruzdur canım ya allah hayırlısını versın ınŞallah adetım bu ay 6 gÜn gecıktı sevınmıŞtım hayatım ya

kızlar 8- 10 ay önemli değil bakın ben 4 yıllık ewliyim daha da uzun süre bekleyenlerde var.Yani umutsuzluk için çok erken.Rabbim onu olması gerekn zamanda size nasip edecektir zaten.Benim içimde hep şu vardı ben bebğimin olacağına inanıyorum vede biliyorum olacak ama işte nezamn 3 ay sonra mı 3 yıl sonramı 10 yıl sonramı ama olacağına hep inandım ben.

dediğin gibi canım asıl iş inanmakta allah hepimize inanç kuvvetliliği versin canım bu arada allah bağışlasın canım ne kadarlık peki canım :CüvCüv:

ayyy öylemiiiii:1shok::1shok:
allah yardımcınız olsun canım özellikle annnen için çoook üzüldüm şaşkın haldeyim..bi bayan olarak içim acıdısenağlamasenağlamasenağlama
sizde güçlü olmaya çalışın annenizi alın tatlışım başka yapacak bişi yok bugibi bi durumda...yine siz engüzelini bilirsiniz...allahh yardımcınız olsun..çok üzüldümm...
baban alkol kullanıyormu???

Evet eŞİmle bu cuma doktora gİtcez adet tarİhlerİmİde gÖtÜrcem belkİde bİz denk getİremİyoruzdur canım ya allah hayırlısını versİn İnŞallah adetİm bu ay 6 gÜn gecİktİ sevİnmİŞtİm hayatım ya

allah büyük be güzelim süpriz_mucizenin dediği gibi 10 yıl bebişi olmayanlar varya canım ki ben gördüm 10yıl beklemiş olmamış şuan 2 oğlu bbir kızı var kadının allah hayırlsını versin canım :CüvCüv:

Back
X