Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sessizdeniz hayırlı olsun canım çaok sevindim valla halay çekmeten kollarım koptu bebişin gelişine.kaydirigubbakcemile5
ah canım sağolasın darısı sizlere inşallah
hadii yaa..benimde 24..ama net 27 hesaplıyoo...dur bakalım bende işçıkışı bulabilirsem eczaneden alayım 2-3 tane...yapayım bugünlerde..bulursam birisini yarın yapayım bende ya heveslendim...kız bu testleri satan firme iyi para kırıyodur hee ciklet gibi satılıyoo baksanaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım akşam mutlaka bize haber ver tamam
selam herkese aman maşallah ne kadar kalabalığız :nazar:

vildoşum hg
sen test yaptın mı?

hg vıldan kız sen nerde kaldın topık bugun cok sessızdı bayagı bı canım sıkıldı sımdı kalabalık oldu burası

canım yaa sen böyle dedin aklıma takıldı şimdi iki aydır benimde öyle oluyor normal sancı ağrı hepsi var sadece daha kısa sürüyor 7-8 gün olan 4-5 günde bitiyor :1no2: bide karnımda acayip şişlik var :uhm: test alsammıki yaa CADIARZU

iyi de canım senin çok olmuş iki ayda belirtileri görürdün zaten benim göğüslerim acayip ağrıyordu üstüne yatamıyordum zaten onun için doktora gitmiştim muayene de hamile olduğumu öğrendim doktorum oynamış dedi zaten 1 hafta sonrada düşük kanamalarım başladı

iyi de canım senin çok olmuş iki ayda belirtileri görürdün zaten benim göğüslerim acayip ağrıyordu üstüne yatamıyordum zaten onun için doktora gitmiştim muayene de hamile olduğumu öğrendim doktorum oynamış dedi zaten 1 hafta sonrada düşük kanamalarım başladı

anladım canım :utangac: hayırlısı ne diyelim kaydirigubbakcemile5

sessizdenizim akşam yapmam sabah daha kesin çıkıyormuş yaa sabah yaparım..tabi test bulursak çıkışta anca nöbetçi olanı bulmalıyız biz geç çıktığımızdan...bulamazsam yarın güniçinde gider alırım artık..haber vermezmiyim tatlışş herkezden önceee söylerim zaten

pardon deniz çağ hastanesi nerde birde emekli sandığı da gidiyo mu
canım meşrutiyet cad.no:33 kızılay
bende hiç gitmedim zaten gidersem emine hanıma özel muayenesine gitcem oda kocatepenin ordaymış
netten araştırabillirsin canım
bu arada ankaranın neresindensin canım?
firmacımısın kız yoksa))))bu testleri senmi satıyon eczanelere)))yapın yapın diye üçer beşer aldırıon)))))
şaka biryana canım tabii erken öğrenirsek daha dikkatli oluruz..mesela ben sigarayı bırakıcam hemen..şimdi nasılsa yok diye son sigaram diye diye tüttürüyorum....:delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin:
kız vallahi bi alakam yok firmacılarla:)
canım ne olur bebiş olsa da olmasa da bırak şu sigarayı ya..

iyi yaptın kız vildoş yarın bende drdan sonra gezecem valla patladım kaçgündür evde.

Back
X